Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 00:39:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako skinuti stomak???  (Pročitano 45521 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia E
Dominic

Kolicina kalorija Zavisi od tvoje visine,tezine,pola i fizicke aktivnosti ,to jest posla koji radis ,1800 kalorija je samo predlog napisan na osnovu njegovog e-mail-a ,naravno najbolje je da izracunas sam ,saljem vam svima web link ispod.

1.Calorie CalculatorFree calorie calculator to estimate the calories you will need per day with simple guideline for your gain or lose weight plan.

www.calculator.net/calorie-calculator.html

huh.. ne znam odakle da pocnem.. ne znam ni koliko imas godina ali ja se ovom problematikom bavim jako jako dugo zadnjih 10-11 godina od toga 3 godine striktno sam se posvetio ishrani jer sam i sam imao problema!

Ja sam milion puta pisao iste stvari ali izgleda moram opet!
Pazi ovamo:
Ja sam kliknuo na njegov profil i video da decko ima 20 godina, i imao je i sliku i video sam kako izgleda bas onako kao neko ko ima 185cm visine a 75kg tezine, decko misica NEMA, a ti mu guras tegove i tezine koje ce rapidno povecavati i jos split sistem nekom ko teretanu nije ni video.. mislim sta vise da pricamo!

Pomenuo si kalorije da vidimo moje znanje sada sta kaze:
On ima 20god 185cm visine i 75kg tezine. njegov dnevni unos kalorija kada ne trenira nista i kada samo dise jede i spava treba da bude 1882Kcal. Kada trenira njegov dnevni unos treba da bude(1-3x nedeljno lagani trening) 2588Kcal.
Od tih 2588Kcal on treba da napravi deficit u hrani i to najvise 15%,(mada bih ja isao samo sa 10% ali ajde sad) sto onda iznosi 2200Kcal
Sta to znaci? on kada vezba slobodno moze unositi u stvari mora unositi 2200Kcal da bi mrsavio!
U deficit ce ga gurnuti jos kalorije koje ce potrositi pri treningu:
60min umereno dizanje tegova 285Kcal sagoreva
60min Tezak tempo dizanje tegova 570Kcal sagoreva
60min Trcanja od 600-700 Kcal
Trcanje od 8.6km/h 855Kcal
20min sobni bicikl jako-vrlo jak tempo 333 do 396Kcal

i jos nesto znam nekoliko njih sto su na dijeti na 3000Kcal i rezu se opasno!

Citat
2.Ne jedi posle 18:00 sati uvece jer coveciji metabolizam usporava preko noci i najvise se kalorija nabaci u vecernjim satima znam po sebi i svom iskustvu.
Opet ponavaljam da je ovo cist NONSENS
Ti savetujes nekog na osnovu svog iskustva i svog saznanja da li shvatas koliko je to pogresno? Ono sto radi kod tebe nece mozda raditi kod njega!
Opet postavljam pitanje sta ako su mu treninzi od 19-00 do 20-00, zar treba da trpi?
Sta ako zaglavi u gradu znaci da ne jedne nista od 18-00 do 2-3 ujutru?
Sta ako krene da mu se vrti u glavi i da ga boli stomak ili ne moze  da se uspava jer mu krce creva?
Ovo su samo banalni primeri!
Ako ustane u 7-00 ujutru i treba da ima 6 obroka kako se slazemo sta to znaci od 7-18-00h imas 11 sati kako da zgura 2200Kcal u 11 sati i 6 obroka na koliko da jede na manje od 2 sata, da li je to normalno uopste?
Hranis telo u kontinuitetu na odredjenoj satnici(3h) i onda od jedared preseceh u 18-00 hranu i ostajes bez hrane od 18-00 do 7h ujutru a to je koliko 13 sati bez hrane?  Smile
I vidim dole da si mi uvalio link za BB.com pa sad idi tamo i njima reci ovo sto si meni reko da treba i da sta vise "mora" da se ne jede po 13 sati u kontinuitetu bas me interesuje sta ce da ti kazu, ili pitaj kako si mi rekao bilo kog fitness trenera o tome pa ces da vidis sta ce da ti kaze!

Citat
3.Ako mi je trening uvece  onda naravno da cu popiti sejk pre treninga i imacu biftek i zelenu salatu posle
treninga. Ali On pokusava da izgubi na tezini tako da je parce od 100 g sira dovoljno u tom slucaju ili 500 g nisko kaloricnog jogurta.
Nema sejkova  Smile
zar ne vidis da decko nece da uzima preparate, i to sve debelo kosta ja sam mu rekao da uzme Uh i P pre treninga iz mesa i pirinca a da opet uzme P i UH posle treninga, jer je sve to jako bitno, da ne uzima secere oko treninga da se ne desi da kolabira u teretani! UH su POTREBA posle treninga a ti ih nigde ne pominjes samo biftek i zelena salata!
To sto on pokusava je izgaldnivanje i to ga nece ni do gde dovesti!

Citat
4.Sto se tice vremena provedenog na mashini ,10 minuta na 90% inteziteta ima iste benefite kao i 10 km voznje bicikle na niskom intezitetu ,,ako si na masini i nije ti dosadno i imas vremena samo izvoli.
Sto se tice tabele tvoje Aerobne zone koja je na masinama odredjena prema tvojim godinama ,to su samo skromne vrlo rezervisane cifre ,svaki gym instructor ti to moze podtvrditi ,nje se ne treba strogo pridrzavati
Ajde da ne tupimo o kardio treningu mnogo, to sto si rekao je takodje NONSENS!
Ima velike razlike u tome ni jedan bb-er ili malo iskusniji trener nece pocetnika ili bilo koga staviti na kardio spravu da radi 10min na 90% pulsa to da ti bude jasno!
Kao drugo postoje dva tipa treninga a to su HIIT trening nesto sto ti pokusavas, i Low Intensivity Cardio!
Hiit se radi do 20 min kada se variraju brzine i opterecenja brzo-sporo ili trckaranje sprint trckaranje, gde puls skace sa 60%na85-90% a takav vid treninga praktikuju ljudi sa misicnom masom vecom misicnom masom da ne bi zapadali u katabolizam, a ovaj drugo low intensivity trening sluzi osobama sa vecom kilazom recimo 15+ sto kod ovog decaka nije slucaj!
veoma gojazne osobe rade low intensivity ujutru na prazan stomak i HIIT recimo posle treninga da bi vise sagorevali, postojhi i opcija 2 HIITa ali to samo za one koji znaju kako da regulisu puls i otpore, tj za one koji poznaju svoje telo!
Besomucno okretanje bicikle na 90% od 10min ili voznja na 60% od 10km naravno da nije ista, doduse ja nisam ni cuo za taj kardio od 10min okretanja na 90% da budem iskrenm ali znam jedno sigurno da se prekoracenjem praga od 70% otkucaja narocito u kardio treningu posle teretane nacinju misici! Ali dobro sada nije ovo tema o kardio treningu!

Citat
6. Na primer Prve nedelje recimo pocni sa dvorucnim tegovima koji su svaki po 6kg ,druge nedelje povecaj na 8kg trece na 10 kg cetvrte na 12.5 pete na 15kg i tako dalje.
Ostani sa odredjenom tezinom po dvenedelje ako zelis ,pocni sa tri seta po osam ponavljanja pa kad dostignes 5 setova po 12 ponavljanja ti povecaj onda .U svakom slucaju ne trebas da dopustis misicima da se naviknu
na intezitet ili tezinu jer to je samo odrzavanje forme i nema nikakvog progresa.
Ovako, pocetnik koga ti savetujes(a nadam se da ne savetujes mene) prvo mora da nauci da puzi da bi prohodao bas kao beba!
Znaci prvo ce uci u teretanu i krenue sa 3 treninga prve 2 nedelje a onda druge dve nedelje na 4 treninga, Drugi mesec moze da se presalta na 5 treninga!
Split sistem je 2 korak. Prvi korak je kruzni trening koji treba svaki pocetnik da prodje kako bi istovremeno i savladavao vezbe i pokrete i disanja i kontrakcije i nagibe i saginjanja, i sve sto ide uz to!
Kasnije se ide na split sisteme  i tako dalje i tako blize!
To o cemu ti pricas povecavanje tezine muljanje petljanje ja nikad ne bi radio, nemoj da me shvatis pogresno, svaki je vezbac individua i nemoguce je pricati uopste nekome pase ovaj trening nekome onaj, takodje ljudi ne znaju i u teskoj su zabludi kada kazu da se manje ponavljanja radi za masu a vise ponavljanja za definiciju, to je glupost na kvadrat!
O treninzima mozemo piskarati ali to ovde jos nije tema!

Citat
7.Pre 3 godine sam se pridruzio sa jos dva drugara ovom web sajtu  

Bodybuilding.com's Main Page
www.bodybuilding.com/fun/index.html

nije los i imas puno korisnih saveta,isto ti je kao burek forum ali za ljude koji vole da treniraju i imaju lepa tela.
Cesto ima svetski poznatih profesionalaca iz raznih grana sporta koji pricaju o svojim iskustvima a i takodje ima dobrih videa .
E vidis to je tragicno sto si clan tog sajta zadnjie 3 godine a odvalio si ovde niz kardinalnih gluposti, da si tako revnosan bio u ucenju i citanju tog sajta umesto sto si gledao razne videose PRO bb-era shvatio bi o cemu pricam!

Ja sam svoje edukovanje zapoceo na sasvim drugaciji nacin i onda igrom slucaja dosao do BB-a, sve sto pricam ja sam u praksi i na sebi proverio i shvatio sam jednu stvar:
Svi smo mi samo sledbenici vec unapred utvrdjenih pravila!

Postoje pravila po kojima kreces sa igrom naravno kako smo svi posebne gradje ili metabolizma ta pravila se menjaju i ne mogu se prenositi od vezbaca na vezbaca!

I jos nesto nista od ovoga sto sam ja rekao nisam izmislio niti prevideo sve to je vec smisljeno i napisano tamo gde treba da bude, i sve to mozemo da proverimo, sto sam ja i svojevremeno radio u razgovoru sa nekim nasim bb-erima i personalnim trenerima koji iza sebe imaju godine rada i tone iskustva sa ovom problematikom i koj ene bih ovom priliko reklamirao ovde!

Citat
Pozdrav

Pozdrav i tebi!  Smile

Jebi ga a nismo ni mi zene ni oni u istoj poziciji.
Stvarno mislim da im je lakse da skinu kilograme ....Malo fizicke aktivnosti i vec se vidi a mi gladujemo kao curke se gladne teturamo i slabiji su rezultati.
Nismo bas u toliko zavidnoj poziciji veruj mi!
Ima samo jedno ali, muskarac ima vecu i jacu muskulaturu(ima vise misicne mase) i to mu pomaze. Kako?
Pa misicna masa ti nije nista drugo do"krematorijum" za kalorije, znaci vise misicne mase trosice vise kalorija!
Ali posto ti imas manje misica samo trebas malo vise povesti racuna kada koliko i sta jedes i malo se vise aktivirati fizicki mislim na aerobik pilates akvabik ili sta vec upraznjavate sve je to jako dobro, bolje od sirovog pesacenja ili sedenja kuci i kukanja!

Jeste da muskarci imaju tu malu prednost ali verj mi nije to bas tolika prednost(daleko da ne nedostizna), u sustini zena bas i izgleda vise sexy kad ima malo viska na bokovima guzi stomacicu.. mislim bar 90% muske populacije tako misli!  Smile

Citat
zivotinjska mast je protein
No comment.
Nisi znao da na svinjkoj masti se grade misici  Smile
« Poslednja izmena: 16. Apr 2010, 16:28:22 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Dominic

Sve sto sam rekao je zasnovano na mom iskustvu,
svako mora da nadje sistem koji mu odgovara,vazno je samo da ne odustaje
Naravno da unos kalorija zavisi od toga koliko ih goris ,Ja sam cepao i po 6000 kalorija u jednom obroku.
Sve zavisi sta zelis i zbog cega ,
Bilo bi pozeljno da uradi rutinski pregled kod doktora ukoliko se nije bavio nikakvim sportom  ranije,
Ostajem pri onome sto sam rekao ,
Kazes da se ovim bavis desetak godina mora da si u odlicnoj formi
ali ne vidim fotografiju tvojih rezultata da podkrepis to sto pricas.

Str 8G

Pecinska dijeta je najbolja i najzdravija ,Meat,Fish,Nuts,Veg,salate i voce ,(sirevi)po mogucstvu nista procesovano,
Pocni polako da nebi doslo do povrede prvo se zagrej a onda
i idi sve jace ,napravi sablon tvog programa za osam nedelja i pridrzavaj ga se koliko ti god to uslovi
pruzaju.
Snimi dobru muziku da ti da polet i motivaciju i samo cepaj ,
Okruzi se slikama zdravlja i vezbaj ispred ogledala ,
Dok vezbas razmisljaj o misicima koje koristis i o tome kako zelis da izgledas,
Svako pojedinacno dizanje mora da bude izvedeno do perfekcije ako nije onda se ne racuna,
Bolje da uradis 7 puta dobro nego 10 lose.

Zelim ti uspeh
« Poslednja izmena: 16. Apr 2010, 17:38:57 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Dominic

Sve sto sam rekao je zasnovano na mom iskustvu,
svako mora da nadje sistem koji mu odgovara,vazno je samo da ne odustaje
Naravno da unos kalorija zavisi od toga koliko ih goris ,Ja sam cepao i po 6000 kalorija u jednom obroku.
Sve zavisi sta zelis i zbog cega ,
Bilo bi pozeljno da uradi rutinski pregled kod doktora ukoliko se nije bavio nikakvim sportom  ranije,
Ostajem pri onome sto sam rekao ,
Kazes da se ovim bavis desetak godina mora da si u odlicnoj formi
ali ne vidim fotografiju tvojih rezultata da podkrepis to sto pricas.

Sve sto sam ja pisao sve je iz knjiga, strucne literature i iskustva ljudi koji se bave ovom problematikom nista nije napamet i netacno napisano!
Ali ti meni ne mozes da dokazes da je ispravno i pravilno ne jesti nista posle 18-00h i drzati dijetu fiksno na 1800kcal, i ne mozes da mi dokazes da si bas to procitao na BB-com ili bilo kom forumu koji se bavi nutricionizmom i telesnim zdravljem!
Neces naci moju sliku nigde na internetu zalim slucaj zelim da svoju privatnost sacuvam za sebe, to je moje pravo i nadam se da se ne ljutis!

I jos nesto odakle tebi to da je zivotinjska mast protein?  Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Dominic

Nije mi namera da se ubedjujem sa tobom koji je sistem bolji jer svako mora za sebe da nadje unutrasnji sat i sistem koji mu odgovara .

Sto se tice  proteina i masti mislio sam na njihov odnos u zivotinjskom mesu ,priznajem to je bila greska.

« Poslednja izmena: 16. Apr 2010, 19:17:23 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Sto sad spamujes ovim textom mozda neko ne zna egleski razmisli malo!?
Ovde pise da je previse proteina stetno kao i UH sto jeste tacno razlika izmedju dobrih i losih masti... i tako dalje...

Ako prelistas 600strana teme o BB-u na bureku videces koliko smo pisali o svemu tome i sve je po najmanje 2-3x prezvakano, zaista nema potreba za svim ovim!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
 Covece sta nije sa tobom u redu ,

Ja sam mu dao svoj savet a Ti si mu dao svoj ,ne vidim sta sam Ja to lose rekao i zasto moram da se raspravljam sa tobom kad su to sve vecinom dobro poznate stvari.
Ti nisi nikakav Autoritet po ovom pitanju zasto bi te neko slusao sta si ti citao i od koga.
On ima mozak pa nek sam odluci sta mu odgovara.
Ne verujem ti sada uopste bez fotografija verovatno samo tupis teoriju
kad si imao vremena da prelistas i da ostanes na istoj temi oko 600 st.
Kakvo gubljenje vremena.
Idem malo do Gym-a dosadno mi je u tvom drustvu.
« Poslednja izmena: 16. Apr 2010, 19:34:46 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
kad si imao vremena da prelistas i da ostanes na istoj temi oko 600 st.
Kakvo gubljenje vremena.
e pa da si procitao tih 600 strana bar bi ti malo bilo jasnije o svemu sto dominick pise...i sto su drugi pisali pre dominika i mene ...josh kada ni dominick ni ja ni ti nismo ni bili rodjeni,kada su drugi osvajali titule i pozicije na bb-sceni tako da ti je moj savet da ucis uporedo o ovom sportu(bio ti rekreativac ili ne),a ne ko baba tra-la-la sve ista prica....kao isto jedan (pitam ga sta je testosteron a on zino ko da sam ga pitao da mi napishe referat iz nuklearne fizike) msm...malo uci brale a ne samo da dizem 5-10 puta i eto mase Smiley)) masa i definicija se prave u kuhinji,a ne u teretani Smiley))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Ja sam stariji od 40-set a tegove sam poceo da dizem jos u 15-stoj i dobro mi je poznata BB scena ali ne u Srbiji,
iskreno osim Petra Celika i jos par njih nije dovoljno bilo toga pre tridesetak godina .
Njegov magazin je bio prvi i imao sam par njegovih knjiga ali to je sve prepisivanje opsteg znanja starijih majstora.
Sve je vec odavno receno u tom sportu i licno Ja sam zasicen svega toga ali nikada necu prestati da vezbam i da probam nove stvari ,naravno u mojim godinama nemam toliko puno vremena da se bavim svim stvarima koje volim ,ali postujem kada neko nesto iskreno pita,moj savet je bio upucen mladom coveku na pocetku ove teme,
Sto se tice Dominika bez uvrede ali njegovo znanje mi je nepotrebno jer samo ukoliko vidim coveka sa perfektnom definicijom ili boljom od moje sa takvim covekom cu se drage volje sam pitati i upustiti se u konverzaciju da saznam kako je dosao do tog rezultata i sta koristi u svom rezimu ili naravno ukoliko je jedan od starih sampiona ali tema u tom slucaju ne bi bila o ishrani i treningu vec dogodovstinama i drugim stvarima...

Kad pomenu vec...
Jedna inekcija testosterona godisnje posle tridesete godine zivota ti  je sasvim dovoljna za odrzavanje libida .
Preporucujem ti za masu" Noraten II Hevy Weight"  ,Trening je samo jednom nedeljno sasvim dovoljan ima u sebi 25% testosterona.
Za snagu i izdrzljivost "NO xplode "je bez premca jedan skup je svega 56 kal ali daje neverovatnu kolicinu energije svi u UFC -eu ga koriste ,
a ako koristis Whey protein kupuj samo 100%-centni.
Ostalu hranu organizuj prema ovome .
Ako ti treba koncentrisani kafein u prasku mozes ga naci na E-Bay .

Cao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG KU970
Citat
Kad pomenu vec...
Jedna inekcija testosterona godisnje posle tridesete godine zivota ti  je sasvim dovoljna za odrzavanje libida .
Preporucujem ti za masu" Noraten II Hevy Weight"  ,Trening je samo jednom nedeljno sasvim dovoljan ima u sebi 25% testosterona.
Za snagu i izdrzljivost "NO xplode "je bez premca jedan skup je svega 56 kal ali daje neverovatnu kolicinu energije svi u UFC -eu ga koriste ,
a ako koristis Whey protein kupuj samo 100%-centni.
Ostalu hranu organizuj prema ovome .
Ako ti treba koncentrisani kafein u prasku mozes ga naci na E-Bay .

Ne bih da koristim te preparate, a i nemam para da kupujem sve to, a pored toga moram da placam teretanu za koju jos nisam izdvojio pare pa vezbam kuci. Znaci, preferiram samo prirodno kroz hranu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel One Touch
Sta procitah,ne verujem... :shock:Znaci,da bi skinuo stomace,jal se drogiraj,jal predji u neku sektu...Fala najlepse... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 00:39:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.