Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 21:20:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako skinuti stomak???  (Pročitano 45484 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG KU970
Sta procitah,ne verujem... :shock:Znaci,da bi skinuo stomace,jal se drogiraj,jal predji u neku sektu...Fala najlepse... Smile Smile

Sta li si ti hteo da kazes???  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel One Touch
Mmmm...Nista...zaboravi...nije vazno... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Jedna inekcija testosterona godisnje posle tridesete godine zivota ti  je sasvim dovoljna za odrzavanje libida . i da sa zatvoris prirodno stvaranje ...ima za to Nitro T3  booster i Animal M Stack
moze i da posluzi i Tribulus (manje vise)

Za snagu i izdrzljivost "NO xplode "je bez premca jedan skup je svega 56 kal ali daje neverovatnu kolicinu energije svi u UFC -eu ga koriste ,-moze ali i ne mora....nije neophodan za pocetnika

a ako koristis Whey protein kupuj samo 100%-centni. za ovo sam pomalo  Smile... covek koji nije profi sta ce mu 100% odradi ga i elitov 70% ili neki blend....zna se ko pije izolat..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
pa nemoze se bez suplimenata rezultat "odma i sad" a kada bi radio "prirodnim putem" ne bi ni 15-20 kg skinuo za 1 godinu Smiley a moze da se skida po 50kg za 12-14 meseci Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Ja sam stariji od 40-set a tegove sam poceo da dizem jos u 15-stoj i dobro mi je poznata BB scena ali ne u Srbiji,
iskreno osim Petra Celika i jos par njih nije dovoljno bilo toga pre tridesetak godina .
Njegov magazin je bio prvi i imao sam par njegovih knjiga ali to je sve prepisivanje opsteg znanja starijih majstora.
Sve je vec odavno receno u tom sportu i licno Ja sam zasicen svega toga ali nikada necu prestati da vezbam i da probam nove stvari ,naravno u mojim godinama nemam toliko puno vremena da se bavim svim stvarima koje volim ,ali postujem kada neko nesto iskreno pita,moj savet je bio upucen mladom coveku na pocetku ove teme,
Sto se tice Dominika bez uvrede ali njegovo znanje mi je nepotrebno jer samo ukoliko vidim coveka sa perfektnom definicijom ili boljom od moje sa takvim covekom cu se drage volje sam pitati i upustiti se u konverzaciju da saznam kako je dosao do tog rezultata i sta koristi u svom rezimu ili naravno ukoliko je jedan od starih sampiona ali tema u tom slucaju ne bi bila o ishrani i treningu vec dogodovstinama i drugim stvarima...

Kad pomenu vec...
Jedna inekcija testosterona godisnje posle tridesete godine zivota ti  je sasvim dovoljna za odrzavanje libida .
Preporucujem ti za masu" Noraten II Hevy Weight"  ,Trening je samo jednom nedeljno sasvim dovoljan ima u sebi 25% testosterona.
Za snagu i izdrzljivost "NO xplode "je bez premca jedan skup je svega 56 kal ali daje neverovatnu kolicinu energije svi u UFC -eu ga koriste ,
a ako koristis Whey protein kupuj samo 100%-centni.
Ostalu hranu organizuj prema ovome .
Ako ti treba koncentrisani kafein u prasku mozes ga naci na E-Bay .

Cao
Jao majko mila  Smile

E vidis sad si me jos vise razocarao jer imas 40+ godina a pravis kardinalne greske vezano za ishranu i kardio ali ajde da ti se prigleda kroz prste to sto ti znas je zastarelo zajedno sa Petrom Celikom!
Jeste ja sam teoreticar ja nisam BB-er takmicar ja priznajem to ali barem nikad nisam odvaljivao ovo sto ti pises da se ne jede posle 18-00 i ostale stvari!
Onaj prvi post necu ni da komentarisem uopste jer vidim ti jedva cekas da vidis golo musko telo Smile

I odakle sada testosteron u celoj ovoj prici  Smile T- boosteri, c c c gde je ova tema otisla!

Kod:
Za snagu i izdrzljivost "NO xplode "je bez premca jedan skup je svega 56 kal ali daje neverovatnu kolicinu energije svi u UFC -eu ga koriste ,
Kakve veze ima UFC sa ovom temom ne razumem Smile
NO Xplode prati citav lanac suplementa, nemoj da zbunjujes coveka, to kad mi neko prica najezim se, nema ishranu nema suplementaciju nema adekvatan trening a vata se za NO bOOster!
Da bi NO imao ucinka i da bi bio delotvoran ispred njega treba da idu redom, ishrana-trening-multivitamini i minerali-whey-bcaa-glutamin-EAAtecne-(kreatin ili beta alanin) mada to ima u NO i na kraju tek ide NO da bi radeo kako treba!
Citat
a ako koristis Whey protein kupuj samo 100%-centni.
Zasto samo 100 procentni ajde objasni i potkrepi cinjenicama! ja cu dokazati da mu nije uopste potreban ISO-100
ISO koriste samo profi bilderi sta njega briga za par grama UH koje ce da unese kroz njega, ako uporedis cenu za njega i za 80% protein ili blend od 70% nemamo sta da razgovaramo dalje!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
ajd da lockujemo temu lepo posto neko debelo gazi OFF  Smile i da nastavimo da pisemo tamo gde treba Fitness i BB...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Misewicu ,
Pricas svasta ali hajde,prvo voleo bih da proucis sta je definicija prirodnog ili bi mozda trebao da naucis da koristis drugi recnik jer ovo sto si rekao nije ono sto si zeleo da kazes.
Zaboravi  opis preparata o kojima sam pisao tvoj kriticizam njih ukoliko ih ne koristis je bezvredan,
Uopste se ne radi o tolikom skidanju tezine ukoliko nisi gojazan.

Str 8g
Punoletan si ,mlad si ,zdrav si ,vezbaj mali brate i uzivaj sve sto si jaci i bolji osecaces se bolje ,uvek se trudi da budes na maksimumu ne slusaj ove idiote koji nemaju cak ni muda da daju ime svog gyma iz svog sopstvenog straha, takve osobe su samo teorijski paraziti. U manje od cetri dana koristeci internet naucices o treningu i svoj potrebnoj ishrani sve sto ti treba.Ne ustrucavaj se pitati pitanja i ne zaziri od sopstvenog iskustva.

Dominic,
Ja zelim samo da vidim gola muska tela? nemoj da si derpe mali dzovanski ,
I nemoj da brines ,..ne bih pishao po tebi ni da si u vatri ,ali hvala ti sto aplaudiras mom egu.
Ja treniram sa sampionima  razlicitih borilackih vestina i spreman sam da ih imenujem ,
Ja sam otac troje zdrave dece .Zivim i radim u centru Londona, moj Gym ima puno sirom sveta poznatih ljudi za koje verujem da si definitivno cuo i informacije koje sam dao su nove i sveze zasnovane na naucnim bazama i sopstvenom iskustvu , koje me stvarno  mrzi da ti objasnjavam, jer ne vidim u cemu je poenta razmenjivanja misljenja sa nekim poput -tebe. Preparati koje koristim su moj izbor i oni rade za mene i zbog toga ih preporucujem drugima.
(ne znam po koliko puta da ti kazem,trening,ishrana,vreme treninga ,preparati,klopa sve je fleksibilno)
Svaki covek treba da oformuje plan na svojim licnim potrebama i mogucnostima .
Ako si ti previse ponosan ili glup da prihvatis moje savete ,covece po koji put treba da ti kazem ,zaboravi.....
Ja ne zelim da pretupam informacije koja su opste poznate i svima dostupne na internetu,ti se covece vezujes za cinjenice i sitnice koje su decije stvari ,ako si pro, hajde pokazi se da svi vidimo tvoje trbusnjake,
bicepse i tricepse,mora da ima bar jedna osoba ima na ovom forumu koja te licno zna i koja moze da potvrdi verodostojnost tvog takmicarskog profesionalizma ili ako si amater bar dokazi dokle te je tvoje teoretsko znanje dovelo za ovih zadnjih 11 godina zivota .

« Poslednja izmena: 17. Apr 2010, 12:20:01 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
vi se posvadjaste na ovoj temi ljudi moji  Smile

dajte malo budite parlamentarni  Smile

jedan misli ovako, drugi onako ... pa sta onda ?

rekli ste sta ste imali na nama je da odlucimo koga cemo i da li cemo poslusati  Smile

iskulirajte malo  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung 
Isključivo se rešava samokontrolom (u jelu)!
« Poslednja izmena: 17. Apr 2010, 09:03:00 od djole242 »
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
HTC Sensation
vi se posvadjaste na ovoj temi ljudi moji  Smile

A neeee,tek je postalo zanimljivo.... Smile

Kupio sam semenke,sad sam spreman....

Salu na stranu,potpisujem ovo sto prica Dominick(pridrzavao sam se svega toga poslednje 2god i znam rezultate)...za price oko Londona i svetskih sampiona ne zelim da zalazim....daleko mi je da se tamo cimam pa i da se u to uverim  Smile ali ako tebi Alex sve to prija i daje rezultete,postujem i podrzavam te i samo nastavi da radis tako kao sto si i pisao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 21:20:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.