Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 20:53:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako skinuti stomak???  (Pročitano 45621 puta)
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Раније је тај појас био прилично поуларан, али одавно нисам видео да га неко носи... Читао сам ту и тамо, да су рађена истраживања и негде сам налазио да је ефекат чак супротан, одн. да прегревање мишића смањује максималну потрошњу кисеоника, одн. енергију коју троше и да су хлађењем специјалним прслуцима мишићи могли дуже да издрже напор.

Воће није препоручљиво у дијетама, поготову не током целог дана, јер фруктоза и глукоза из воћа јако дижу инсулин, који не дозвољава разлагање масти. Мало воћа неће угојити, али неће ни помоћи у мршављењу. У стандардној исхрани свакако да га треба јести.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
nenade neke se dijete baziraju samo na vocu .... odakle toliko kontradiktornosti o vocnoj ishrani ? Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
nenade neke se dijete baziraju samo na vocu .... odakle toliko kontradiktornosti o vocnoj ishrani ? Smile

Ja сам исто тако мислио о воћу, да због мало калорија може у дијетама... али сам од људи који су исхрану и дијете довели до перфекције и још важније, који су дијете пробали на себи, сазнао да воће и просте шећере није добро јести у дијетама...поготову не банане и суво воће... Е, сад, поготову рекреативци и они који не вежбају би требало да се придржавају њихових генералних савета о исхрани (наравно прилагођених сваком појединцу), јер је утицај хране на оне који држе дијете без помоћних супстанци, природним путем, једноставно речено, одлучујући и огроман.
На неким врстама дијете дозвоњено је појести јабуку у неким данима, али препорука је да се не једе.
Опет, они који не држе дијете могу јести воће, али опет не треба претеривати.
« Poslednja izmena: 15. Apr 2010, 12:47:36 od NennadS »
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E

istina za doktore. ali ok on je placen da prica to sto prica  Smile

btw... na pilatesu sam prosle godine upoznala devojku koja je uporedo sa vezbama nosila pojas za stomak. cinilo mi se da joj dobro ide. nisam pitala ali mislim da sam videla rezulatate.

sto se ishrane tice: najgore je jesti jednom dnevno pa jos ako legnes malo da odmoris ...sve ide u stomak .
jedan prijatelj mi je rekao da obavezno nesto ubacim u kljun oko 9 , nesto malo tipa voca, jer u suprotnom organizam "gricka" misic ... tj misicnu masu. ne znam ni koliko je ovo tacno ali ja se trudim bar jabuku da pojedem . ako nista bar ce mi creva raditi kako treba. Smile
Pojas je sarena laza veruj mi, bas nikakvog pojacanog efekta na datu regiju ne daje to su smislili trgovci da sirotinji raji uzmu pare!
I jos gore su vruce pantalonice to nikako, pogotovu ne treba muskarcima zbog prostate i testisa, jer te pantalone mogu samo stetu da naprave nikakvu korist!

Citat
sto se ishrane tice: najgore je jesti jednom dnevno pa jos ako legnes malo da odmoris ...sve ide u stomak .
Gledaj vec smo pisali 10x o tome, kada jedes samo 1 ili 2x dnevno organizam se plasi gubitka energije a energija=salo pa kao preventivu on tu energiju cuva a trosi misicnu masu, znaci tako funkcionise ljudsko telo, zato je resenje 6 obroka dnvno na 2,3 do 3 sata, shvatam to jeste cimanje za nekog ko radi ili je na fakultetu po ceo dan ali mora da se nesto zrtvuje nema rezultata na lepe oci! Smile

Citat
jedan prijatelj mi je rekao da obavezno nesto ubacim u kljun oko 9 , nesto malo tipa voca, jer u suprotnom organizam "gricka" misic ... tj misicnu masu. ne znam ni koliko je ovo tacno ali ja se trudim bar jabuku da pojedem . ako nista bar ce mi creva raditi kako treba. Smile
Misici se ne prave jabukama nego mesom, kako mislis da jabukama sprecis razgradnju misica?

Ne znam kako te je informisao taj tvoj prijatelj ali evo resenja, uvece mozes da jedes povrce i salate koliko god zelis, za veceru ribu ali ne onu uvaljanu u brasno i ulje nego pecenu ili kuvanu bez tih dodataka, grilovanu ili kuvanu piletinu junetinu teletinu, curetinu, i vec daleko popularni i legendarni posni ili mladi sir koji mozes da pojedes i 2 minuta pred spavanje i on ti se nece zalepiti kao salo!
Vec su rekli pre mene voce sadrzi secere i kao takvo nije dobro da se jede kasno uvece, ali zato u toku dana mozes, znaci uvece povrce DA a voce NE!!

Hajde razmisli molim te koliko je to velika glupost!
Koje i kakve su te dijete? Iz casopisa iz kosmopolitena, iz mens health iz kurira?
Budimo realni to je sve jedna velika glupost, dijete bazirane samo na vocu hajde molim te neka mi neko dokaze da je zdravo jesto samo voce danima Smile
Sta znaci rec dijeta?
Rec dijeta znaci uredjeni sistem ishrane za datu individuu, pored vrste namirnice takodje je bitna kolicina kao i tajming odnosno vreme kada se te namirnice unose!
Svaka dijeta mora da sadrzi sve elemente ishrane a to su belancevine(proteine), ugljeni hidrati i masti!
Kakva je to dijeta kad jedes samo voce ili samo meso? Smile
Sta je jos gluplje, ista dijeta ne vazi za mene tebe ili za nekog predebelog ili premrsavog, to je indidualna stvar kao i fizicka aktivnost meni treba 30 min dnevno tebi 20 nekom trecem 60....
I onda u casopisima izlaze neke glupe dijete koje navodno "drzi" madona i sad ja ti i madona po njima trebamo da unosimo iste kolicine hrane, mislim da je to glupost na kvadrat!

Nadam se da se slazes samnom Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG KU970
Pazljivop sam procitao sta ste sve pisali i imam jedno pitanje. s obzirom da moram da jedem 5 -6 puta dnevno manje obroke. Da li smem da uz svaki obrok jedem jedno parce integralnog hleba ili ne, s obzirom da znam da je hleb smrt i da goji. Isto me zanima kako uopste da se hranim jer na koji god odem forum oni kazu evo tema pa citaj, a nigde ne pise konkretno kako sta vec samo subjektivna misljenja ljudi i normalno da se zbunim i ne znam koga da poslusam.

Takodje me interesuje da li smem da jedem salamu, pastetu, pavlaku (znam da sadrzi 20% masti pa pitam) i da li bi bilo dobro da npr. ujutru popijem vocni jogurt ili samo obican jogurt.
« Poslednja izmena: 15. Apr 2010, 14:52:26 od Str8G »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 

btw... na pilatesu sam prosle godine upoznala devojku koja je uporedo sa vezbama nosila pojas za stomak. cinilo mi se da joj dobro ide. nisam pitala ali mislim da sam videla rezulatate.

Kakav je pilates?((:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Citat
Da li smem da uz svaki obrok jedem jedno parce integralnog hleba ili ne

svedi to uz rucak ili uz prvi ubrok samo, uvece nemoj Wink

Citat
Takodje me interesuje da li smem da jedem salamu, pastetu, pavlaku (znam da sadrzi 20% masti pa pitam) i da li bi bilo dobro da npr. ujutru popijem vocni jogurt ili samo obican jogurt.

izbegavaj te preradjevine, takodje i vocni jogurt, obican moze, ali opet, ne preteruj sa litrima i litrima Wink
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG KU970
Citat
izbegavaj te preradjevine, takodje i vocni jogurt, obican moze, ali opet, ne preteruj sa litrima i litrima Wink

Pa sta ja smem da jedenm i koliko. Koliko vidim ja mnoge stvari ne bi trebao da jedem. mozes li mi reco sta smem da jedem, koju hranu. Ostade ja na kraju gladan. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
procackaj temu fitnes & BB, bilo je mnogo puta prica o tome bas Wink
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E

Pa sta ja smem da jedenm i koliko. Koliko vidim ja mnoge stvari ne bi trebao da jedem. mozes li mi reco sta smem da jedem, koju hranu. Ostade ja na kraju gladan. Smile
salame mesni narezak pasteta... pa kako se ne dohvati da jedes  povrce, krompir, pirinac, ovsene pahuljice, belo meso, junetinu teletinu, ribu, tunjevinu, mlad sir, jogurt za 0%m.m., jaja belanac pogotovo, bademe, orahe, kikiriki(peceni a ne przeni), maslinovo ulje, razeni ili integralni hleb?!
 I ova odvala je bila vise nego za osudu hleb=smrt Smile
Moj pradeda je jeo po hleb i po dnevno i to beli iskljucivo i ziveo je 98 godina, ako to znaci smrt onda ti ne valja teorija, ali dobro necemo o njemu on je ziveo u sasvim drugom vremenu!

Kolko ti je veliki taj "problematicni" stomak? Daj neke blize odrednice da mozemo da ti pomognemo! Visina tezina godine sta radis fizicki, jel upraznjavas teretanu, bazen ili si sportista vikendas, mali fudbal i basket, da li trcis(dzogiras)!
Jel se gojis samo u stomak ili se gojis svuda? i to je jako bitno da znamo?
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 20:53:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.