Posle cokoladnih bananica, kao da se rastajem sa zivotom. I prosli put sam se osecala isto, mislila sam da cu se ispovracati i onesvestiti. I sad razmisljam do cega je... I od granola s cokoladom mi je lose... Mora da je do glupog secera. A i sto jedem slatko, kad sam taman lepo krenula da mrsavim. Kao jelo mi se... Pfff... Necu vise.
dobro je.....sto je najvaznije nije me bolio gastritis ni juce a ni danas ma reko sam ja odma da laze onaj doktor tebo sam ja njega za gusu ufatitit i ne pustat dok ne pizna za koju stranu sluzbu radi i koliko ga placaju da laze da imam gastritis
tako je jos jednom reko da imam gastritis i dao mi neke tablete samo onda sam napavio gresku i pio sam te tablete pa sam imo poblema dva meseca ...zgaravicu neku i povacalo mi se a sad kako bacam ove tabete u solju ili kroz balkon ticama...nemam nikakvih poblema cumnjivi su mi svi..i doktor i sandra i vestica..nesto muckaju... moracu otic uzet od mice onu nadzornu stanicu da ih drzim pod nadzorom mjesec -dva i moracu unajmiti ove klince...iz kafanice..detektive u perspektivi... da ih prate mesec dva... da vidim ja za koga oni svi rade ...ako budu cumnjivi..sve cu ih pijavit policiji..picka im materina petokolonaska
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava. Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Razočarano, jer moram za koji dan da putujem u Ljuboviju, najverovatnije oko rodjendana. Da tamo radim od jutra do večeri, umesto da odmaram u Novom Sadu. Neki rodjak je otkazao, tako da nema šanse da se izvučem