Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako se izboriti sa gay u sebi i postati normalan? Help  (Pročitano 21178 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Сви да спустите лопту!
На психологији нема  Smile оваквих испада!
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Da li ste culi nekad za "skriveni homoseksualizam"? Prosto cu vam objasniti, to je varijanta kada covek/zena ima porodicu, decu, lepo zive, svi se vole...medjutim taj covek/zena nikada ne bi imali tu porodicu, decu, ljubav da su se odmah pomirili sa cinjenicom da su homoseksualci, nego ceo zivot zive u lazi, i sta onda biva? Boom...mora jednog dana da pukne, napusti svoju porodicu i u pedesetoj godini prizna da je gay, a tada je za to vec kasno, ostaje sam i umire sam. A usput gubi svu ljubav i svo poverenje koje je imao. Frojd je rekao da se svi mi radjamo kao homoseksualci. Neki ostaju, neki ne. Decko tebi preporucujem da priznas sebi ko si i sta si, nadji svoj pravi identitet, a cinjenica je da si homoseksualac. Ne zivi u zabludi i lazi da ces se mozda jednog dana izleciti, jer za to lek ne postoji. Sto pre priznas, manje ces patiti. Naravno da je tesko, ali to nije nikakva bolest. Takav si kakav si i voli sebe.
Pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Liv,mlaka ti reakcija.Pogotovo što se tiće osobe pod nikom 'Markoski'.Agresija i ponižavanje čoveka.I sad,dodje neko drugi i vidi da to prolazi i....Think about it.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
Samo ti uzivaj...
Kako moze covek da uziva kada zna da njegovoj majci nije prijatno sto je homoseksualac?

Sa jedne strane podrzavas gay-eve i "lezbace", a sa druge se nadas da se tebi nece desiti tako nesto.

Zar ne vidis malo kontradiktornosti u svemu tome?

ps: naravno, pricamo uopsteno jer je ova tema najobicnija sprdacina.

Pa moras njega da pitas da li moze da uziva, mene ne...
Ja kazem da ne zelim da se to meni desi, a kad bi mi se desilo, ajde kazi ti meni sta bih drugo mogla da uradim nego da prihvatim???
Ako je to kranja odluka, ja ne mogu nista tu da promenim...

To nije odluka!!! Covek se rodi sa tim i to je kraj price. I uopste ne znam cemu ovolika prica i presipanje iz supljeg u prazno. Covece, prihvati se takav kakav jesi i bice ti lakse, ziveces normalno i mirno. Gay si pa sta???? nije smak sveta. Imas sve sto imaju i drugi ljudi, a to sa kim ides u krevet, sta te briga ko ce, kako i da li ce prihvatiti.
Majka, kao i svaka majka ne moze da ne voli svoje dete kakvo god da je.

Zato, prihvati sebe kakav jesi i uzivaj u zivotu, jer je zivot ipak samo jedan... Neko pametan je rekao "bolje je kajati se zbog necega sto si uradio nego zbog necega sto nisi uradio".....
IP sačuvana
social share
-
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Molila bih da me neko posavetuje. Dopala mi se osoba istog pola i to me je vrlo uplasilo. Nikada mi se to ranije nije desilo. Vidjam je cesto i ne znam vise kako da se postavim. Strah me od njene reakcije, mada mislim da naslucuje sta se desava. A strah me i od same sebe. Kako i sta dalje? Da li je neko imao slicno iskustvo? Smile

Odmah kod psihologa, dok ne zastranish Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

Majka, kao i svaka majka ne moze da ne voli svoje dete kakvo god da je.

Sto, naravno, ne znaci da nece biti nesrecna.

Citat
Zato, prihvati sebe kakav jesi i uzivaj u zivotu, jer je zivot ipak samo jedan... Neko pametan je rekao "bolje je kajati se zbog necega sto si uradio nego zbog necega sto nisi uradio".....

Tako je. Bolje je kajati se sto si pokusao da se izlecis, a nisi....nego da nisi ni pokusao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 594
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Hm, zanimljiv predlog da pokusas da onanises na zenskim slikama Smiley  Onda sigurno bi moglo da vazi i obrnuto - hetero na muskim slikama, ali ja ne bih, dobro mi je ovako. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 124
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Zasto zelis da imas zenu ako te privlace muskarci? Sta nije islo u tvojim vezama sa devojkama i na koji nacin te privlace muskarci? Ako si homoseksualac, to nije stvar tvog izbora - tvoj izbor je da zivis stvaran zivot ili da zivis lazan zivot. A vazna stvar u tvom problemu je da li sebe takvog neprihvatas zato sto se sebi nedopadas ili zato sto se plasis tudjeg osudjivanja, i za jedno i za drugo imam odgovor. Razmisli. Procitao sam samo prvih 5 strana, pa mozda nesto nemam u vidu ali ako ti je pomoc jos potrebna nece te mrzeti da napises ponovo. Ako ne odgovoris pomislicu da si se ubio, jer ovakvi problemi ne nestaju sami od sebe! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
vidjeces posle jedne noci sa zenom!!! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
kako da ostanes normalan ?

kresi zene  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.