Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Како се иза „бриге о младим возачима” сакрила цензура  (Pročitano 3107 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Мртва трка између прасића и телетабиса... Smile

Мени је то све ретардирано можда зато што им је циљна гурпа од 0-4 године а ја имам двадесет више. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Klinci od sestre su obožavali Nodija,gledao sam sa njima,a on stalno jurca nevezan u kolima i nema kacigu dok vozi avion... Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.71
zato će sima kosmos i dalje da gazi nagazne mine bez posledica.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Nokia 6630, valjda
Umesto da usade malo zdravog razuma deci i roditeljima...

elem, kao ponosni roditelj 4 i po godishnjeg deteta:
- pepa prase, bavi se svakodnevnim aktivnostima dece... uspostavlja osnovne socijalne odnose... pepa nije savrshena, vec je mali zloca... a tu je i stereotipija mushkarca i zene..
- ben i holi malo kraljvstvo, dadilja shljivka je car...
- moj mali poni, super crtac sa humorom za decu. Shto je najvaznije uchi decu shta znachi biti prijatelj.
- braca kret, lep crtac o zivotinjama i jihovim posebnostima...
- T-rex express, zbog ovog crtaca moje cheljade zna da navede, pokaze i objasni osnovne karakteristike vishe od 30 dinosaura...

hocu da kazem, nema machke i misha koji se jurnjaju sekirama, nema kojota koji eksplozivom pokushava da ubije pticu, nema zlog zeca, nema diznijevih princeza sponzorusha...

Na konto, cenzure u filmovima, eto pocheo sam da gledam seriju Constantine i uzasno mi smeta shto lik uopshte ne konzumira cigarete...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
hocu da kazem, nema machke i misha koji se jurnjaju sekirama, nema kojota koji eksplozivom pokushava da ubije pticu, nema zlog zeca, nema diznijevih princeza sponzorusha...

U jeee, kakve grozote.  Smiley 1 Horor. Strah. Užas. Kraj.  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.71
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Samsung GT-S7580
Problem je sto vi iz perspektive odrasle osobe gledate crtace za decu odredjenog uzrasta...

Не знам шта се скањираш. У праву је. Не можеш ти да коментаришеш нешто што није теби намењено. Мислим можеш, али то нема неку тежину. Битно је не давати лош пример деци путем цртаћа, али не то са везаним или невезаним појасом, јер деца не возе кола, али на пример, ликови у цртаћима не морају да пију доместос.
Све остало је на деци да процене да ли им се неки цртаћ свиђа или не, а на родитељу да ли тај цртаћ даје лош пример, само што неки родитељи претерају као ови са појасом за Пепу. Баш ће неки пијани двадесетогодишњак да веже појас зато што је гледао пре петнаест година како га Пепа Прасе везује.

« Poslednja izmena: 07. Dec 2014, 17:26:39 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Naravno da role model sa TV i preko muzike uticu na decu

ali i dalje ne shvatam sta ima lose u cenzuri, maximalno je potrebno mozda 4,5 kanala, na 1 vesti, 2 naucne emisije, 3 filmovi, 4,5 nesto slicno i to je to...

i naravno emitovanje kanala bi bilo dozvoljeno preko dana, uvece bi se gasio  Smile
« Poslednja izmena: 07. Dec 2014, 17:32:35 od WizKing »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Imam svako pravo da komentarišem nešto što se pojavilo u vreme dok smo ja i moji vršnjaci još uvek bili deca.  Smile  Teletabisi su se pojavili kad smo mi bili u 3 ili 4. osnovne, dok smo još uvek gledali crtaće, iste one koje smo gledali i dok smo bili u vrtiću. A to su bili upravo, citiram - zli zeka, kojot ubica-bombaš, ubilački nastrojena mačka, polu-goli serijski ubica u borbi protiv strašnog kostura, otrovima mutirane kornjače i mozak koji govori, izdajnik-terorista koji smišlja atentate, neki tamo žgolja koji vadi neki tamo mač iz kamena, i ostale strašne, jezive, bolesne, užasne... crtaće koji su 60 godina bili sastavni deo svačijeg detinjstva.  E onda su došli neki novi trendovi, a sa njima i Teletabisi i odmah su postali predmet sprdnje, i kod nas i kod mlađe dece. Čak je bila i priča kako je to pravljeno za mentalno zaostale. Eto, tako su oni tada delovali deci. I znam da i dan danas, svaki vršnjak bi pre deci prikazivao ''zlog zeku'', koji btw priča na srpskom...  Smile nego degenerične šarene lopte koje izvikuju neke narkomanske zvuke.  Smile

E sad dobro, promenila se vremena, odsviralo se kurcu i izgradile karijere na tim lupetanjima o nasilju, pa tako sad ono što je nekad bilo normalno, sada je jezivo i nasilno, a ono što je nekad bilo za mongoloide, sada je normalno. I ja to ne sporim. Samo kažem da kao neko ko je prvi put video taj crtać još kao dete, imam svako pravo da kažem da je to obično smeće.  Smile

P.S. A vidim, ukidanje starih crtaća sa ''nasiljem'' i njihovo zamenjivanje ovim ''normalnim'' i ''poučnim'' je baš dalo rezultate.   Smile Svet je danas mnogo mirnije, pametnije i normalnije mesto nego što je bio pre 20 ili 50 godina.   Smile
« Poslednja izmena: 07. Dec 2014, 18:40:03 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.