Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 15:52:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako se dopinguje.....HITNO!!!  (Pročitano 17959 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
..ali....................samo zelim da budem prva.......sta je tu toliko strasno.....................?
Ma xvala vam na ovakvim komentarima............samo ste ucinili da se osecam mnooogooo gore!!!!

Ajde dobro, evo, mi sa "Bureka" navijamo za tebe. Znaci, dok sutra budes trcala, mi cemo da te sa daljina bodrimo. I javi nam obavezno kako je proslo
Eto ja u sonovnoj bio neka nada iz upravo matematike. Sa jos jednim iz razreda nas posalju na gradsko takmicenje i ko da smo se dogovorili, ja "ubodem" 5 od mogucih 120 bodova, ovaj drugi 0 bodova il je bilo obrnuto al nije vazno. Uglavnom moj komentar je bio: "vazno je ucestvovati". Na to sam dobio zakljucno 3 iz matematike iako sam imao sve petice, razredna mi pricala da je matematicarka na sastanku nastavnika dobila maltene zivcani slom i rekla da je nista nece spreciti da mi zakljuci trojku.  Smile
I sta? Nista. Nisam ni danas genije za matematiku, fiziku sam rasturao zbog interesovanja, znam da ispunim obrazac za porez i to je to. Stvari koje sam preziveo, tu mi nije pomogla matematika pa sam prosao.
A sada ako ti neka nastavnica pravi pritisak da moras biti prva da bi ona ispunila svoj ego jer je njena "ucenica" prva, razmisli dal je vredno toga da unistavas sebe raznim hemikalijama zbog nekoga koga se za par godina neces ni secati.
A ako imas upalu misica, tu nista mnogo ne pomaze, ni kod profesionalnih sportista, sa dopingom ili bez njega.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Taj bol koji osecas pri upali misica ce ti se stisati pri trcanju, tako da se oko toga ne brini...Klin se klinom izbija (: Osim ako nemas ne znam ni ja koliko tesku upalu misica.

Mada opet, koliko god da je teska...Desavalo se da imam takvu upalu nogu da ne mogu da zakoracim niz stepenik od bola..Medjutim, krene da me boli manje bukvalno od trenutka kada ih vise aktiviram..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Frizider
Лепо рече ј3ма помаже аспирин Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
@Cool, sta god da je u pitanju, verovatno nije toliko strasno da bi se posecivalo strucno lice. ((:

Osma, nikad nisi cula za izraz "poseti psihijatra"?  Smile

Ne znaci neminovno da odes kod istog, vec da se zapitas nad svojim postupcima i razmislis dva puta.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Aspirin, pa ne...To samo bas posle treninga, posle i nema nekog dejstva uglavnom..

Cool, jbg...bukvalista (: Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
xaxa....-sa mojim roditeljima...kao da bi to njih zanimalo.....!

Нема ту шта да их не занима, они су твоји родитељи, ако имаш проблем има да их занима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Citat
Bitno ti je da budes sad prva i posle vise da ne trcis?Sta, to i ti bio vrhunac sportske karijere?
Smile

Citat
Ma xvala vam na ovakvim komentarima............samo ste ucinili da se osecam mnooogooo gore!!!!
Pa sta si htela, da ti titramo jaja  Smile

Citat
xaxa....-sa mojim roditeljima...kao da bi to njih zanimalo.....!
Smile

Citat
Ajde dobro, evo, mi sa "Bureka" navijamo za tebe.
Realno, najjaci doping  Smile

Birtijasi FTW
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Samsung Galaxy S5
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Мала лаже!

Да тренира атлетику и трчање знала би да је за упалу мишића најбољи лек трчање! Лепо сутра пре кроса дође сат времена раније крене да се загрева мало трчкара мишићи се загреју и опусте и упале више нема, може да трчи без проблема.

Значи ем лаже ем је глупа ем је ђубре што тражи допинг.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

silov'o si zvezdu Mateja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3954
Zastava Banja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6300
Koji ti je bre ako je bila prvo na ovom prvom nivou neznaci da se ozbiljno bavi atletikom! Nije jos ni u osmi posla pa ce bas da zna kako da prepbrodi upalu misica.. Smile Rekla je da trenira, ja sam ukapirao da je to rekreativno!

Gedaj te sad kad okaci diplomu za prvo mesto! Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 15:52:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.