Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 23:27:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 165
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako se dogodila Srebrenica  (Pročitano 174034 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
E nek si ti "mislija".... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Nemoj samo da se pozivaš na hrišćanstvo, molim te. Kroz istoriju, za ovih 2007 zadnjih godina, hrišćanstvo se pokazalo kao najkrvoločnija i najnetolerantnija religija. Seti se katoličkih inkvizicija, španskih konkvistadora i hrvatskih ustaša, pa protestantskih spaljivanja veštica, pa pravoslavnih kozaka i Ivana Groznog itd.

Od svih nabrojanih, ne zna se ko je bio veći krvolok, i to sve u ime "Boga"
i svetog krsta (križa).

У свом атеизму немаш права да изједначаваш католике и православце и да притом наводиш један баналан пример као што је Иван Грозни који тешко да је стварно имао везе са православљем...

Дефинитивно су до сада највише зла направили муслимани и католици. Мада ту можемо додати и јевреје ако са религијске основе гледамо на њихов негативан утицај у свету...

Православље је до сада само успело невероватно да ослаби и опљачка народ који заступа...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
Nemoj samo da se pozivaš na hrišćanstvo, molim te. Kroz istoriju, za ovih 2007 zadnjih godina, hrišćanstvo se pokazalo kao najkrvoločnija i najnetolerantnija religija. Seti se katoličkih inkvizicija, španskih konkvistadora i hrvatskih ustaša, pa protestantskih spaljivanja veštica, pa pravoslavnih kozaka i Ivana Groznog itd.

Od svih nabrojanih, ne zna se ko je bio veći krvolok, i to sve u ime "Boga"
i svetog krsta (križa).

У свом атеизму немаш права да изједначаваш католике и православце и да притом наводиш један баналан пример као што је Иван Грозни који тешко да је стварно имао везе са православљем...

Дефинитивно су до сада највише зла направили муслимани и католици. Мада ту можемо додати и јевреје ако са религијске основе гледамо на њихов негативан утицај у свету...

Православље је до сада само успело невероватно да ослаби и опљачка народ који заступа...

Ma, da se ne zanosimo. Pravoslavci nisu nikakve cvećke, a reći da Ivan Grozni nema veze sa pravoslavljem je isto kao kad bih ja tvrdio da Bin Laden nema mnogo veze sa islamom.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Ma, da se ne zanosimo. Pravoslavci nisu nikakve cvećke, a reći da Ivan Grozni nema veze sa pravoslavljem je isto kao kad bih ja tvrdio da Bin Laden nema mnogo veze sa islamom.

Православци су чинили најмање злочина у овом делу света! Чињеница!

Али је православна црква више учинила да се православни народи расују и разблаже притом добро обезбеђујући своје благостање (част изузецима)!

Немој се правити луд и прелазити преко исламских држава које чине све и свашта. Од непоштовања људских права, смртних казни, "светих ратова"...

Да се разумемо, боли ме дупе за њих док ме не дирају! Нек живе како им се живи.

Ето натерао си ме да изоставим по мени највеће зло које има престоницу у Риму!

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Citat

Православци су чинили најмање злочина у овом делу света! Чињеница!

Али је православна црква више учинила да се православни народи расују и разблаже притом добро обезбеђујући своје благостање (част изузецима)!

Немој се правити луд и прелазити преко исламских држава које чине све и свашта. Од непоштовања људских права, смртних казни, "светих ратова"...

Да се разумемо, боли ме дупе за њих док ме не дирају! Нек живе како им се живи.

Ето натерао си ме да изоставим по мени највеће зло које има престоницу у Риму!

Feanor, hoćemo da krenemo redom od Vizantije pa na dalje, da nabrajamo masovne zločine (i zločince) koji su bili pravoslavci. Mislim stvarno, na osnovu čega si došao do "činjenice" da su pravoslavci činili najmanje zločina u ovom delu sveta.

Što se tiče islamskih zemalja, imaj u vidu da je islam (kao svetonazor) potpuno nespojiv sa demokratijom i tzv. ljudskim pravima kako ih mi upražnjavamo. Znači, ono što se nama čini surovim i neljudskim kaznama, njima se čini potpuno normalno. A za smrtnu kaznu, pa molim te lepo, u SAD još uvek postoji smrtna kazna, a i u Evropi je ukinuta tek nedavno. Na kraju krajeva, koja je primerena kazna za ovog satanistu Jakupeka?

Drugo, sveti rat se proglašava samo kada neki okupator napadne muslimansku zemlju.
Činjenica je da su u poslednje vreme islamske zemlje pod okupacijom nemuslimanskih zemalja. Pa imamo činjenicu da Izrael vrši okupaciju Palestine (već 40 godina), pa znamo svi ko je okupirao Avganistan i Irak, pa imamo indijsku okupaciju dela Kašmira gde je ogromna većina stanovnika muslimanske vere itd.

Da ne idemo više u off, uzaludno je da se međusobno ubeđujemo, očigledno će svako ostati pri svom mišljenju.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Поента је да шта год ја рекао ти ћеш рећи супротно  Smile!

Ја сам неретко бранио муслимане. Рецимо ја сам се за разлику од неких, потрудио да сазнам како живе људи у Ирану. Дошао сам до закључка да сам, као и многи, нбио у заблуди...
Али у овом случају о коме се ради, православна црква стварно јесте правила најмање срања! Без намере да неку цркву.

Баш зато што је муслиманима поимање демократије другачије од нашег, рекао сам да ме баш брига како живе док не дирају друге. И немој ни случајно помишљати да ја браним САД и Израел због онога што чине.

Али! Свети рат се, знаш и сам, тумачи на много начина где је неретко схватан као требљење "неверника". Да не причам о муслиманима који су уништавали знаменитости од непроцењиве важности за културну баштину света!

Казна за звер би била мучење до краја живота ако мене питаш а не смртна...

Нећемо овде о исламу и осталим верама јер је обимна тема али ћу ти само рећи да оно што раде са женама мене згрожава и то је довољно. Ретко која исламска држава поштује и цени жене. Њихови обичаји у старту демантују да је свако људско биће рођено једнако!

Поента је да ми не контрираш стално већ да покушамо да заједно дођемо до неког нормалног закључка  Smile

Рецимо, тврдиш да би за нас биле одличне интеграције у НАТО који учествује у окупацији Афганистана. Ајмо да ставимо ствари на своје место!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Рецимо, тврдиш да би за нас биле одличне интеграције у НАТО који учествује у окупацији Афганистана. Ајмо да ставимо ствари на своје место!

Pa, kako da ti ne kontriram kad iznosiš proizvoljne tvrdnje. Recimo ovo gore je apsolutno netačno. Pogledaj temu o NATO, pročitaj moje postove, a veruj mi da ih ima podosta na toj temi.

Ja već danima vodim polemiku sa forumašem @danilobg. On je za , a ja sam kategorički protiv NATO-a i bilo kakvog članstva Srbije u toj organizaciji.

I onda ti napišeš ono gore, i šta ja da radim, osim da kažem da to nije tačno.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50
Eh sad...pustite Vizantiju i "pravoslavne zlocine" ili bilo cije,ne znam sto ste se toga uhvatili,21 vek je a to o cemu vi pricate Ivan Grozni,krstaski ratovi je srednji vek,kad je covekov nivo svesti bio jako nizak...
E,aj sad kad sam vec poceo...kazes:
Citat
Što se tiče islamskih zemalja, imaj u vidu da je islam (kao svetonazor) potpuno nespojiv sa demokratijom i tzv. ljudskim pravima kako ih mi upražnjavamo. Znači, ono što se nama čini surovim i neljudskim kaznama, njima se čini potpuno normalno.
To sto je on nespojiv sa normalnim shvatanjem ovoga sveta je samo njihov problem,to sto je njima normalno,pokazuje ustvari koliko su naopaki i nazadni.Ne kazem da smo mi nesto,ali u odnosu na njih,neka hvala...ja bi da "upraznjavam"stvari na socioloski kulturan,urban,coveku prilagodljiv i podnosljiv nacin zivota,ne kako mi Kur-an kaze,ili se nekom hodzi digne,pa pogresno protumaci isti i eto ti fundamentalistickog pokreta...
Koliko god neko branio Serijat ili slicne utopije nek ima na umu da je 21 vek i da su Islam(onako kako ga hoce oni u izvornom obliku) i sadasnjost,a posebno buducnost, dve nespojive stvari...

Citat
Drugo, sveti rat se proglašava samo kada neki okupator napadne muslimansku zemlju.
Činjenica je da su u poslednje vreme islamske zemlje pod okupacijom nemuslimanskih zemalja. Pa imamo činjenicu da Izrael vrši okupaciju Palestine (već 40 godina), pa znamo svi ko je okupirao Avganistan i Irak, pa imamo indijsku okupaciju dela Kašmira gde je ogromna većina stanovnika muslimanske vere itd.
Cinjenica... Smile
Cinjenica je da regione u svetu bogate naftom i ostalim resursima naseljava muslimanski zivalj...nisu one pod okupacijom,ili mozda jesu...zavisi koga pitas... Smile
Pitaj Saudijce,Emirate,Kuvajt...gde se i pored njihovih tripova od zakona mnogo lepo zivi,i stranci i oni...
Pitaj Cecene i Afganistance...oni su teske bede,Cecenija se nesto koprca,ali dok Rusija postoji kao drzava,njih nece ni biti kao suverene,znajuci Ruse uopsteno po bilo koju cenu...
Ovi drugi su toliko jadni,da im ni sam Allah ne bi pomogao da dodje na mesto sefa drzave...par kilometara asfaltiranog puta u celoj drzavi...Nista,Kabul,kao grad-glavni...bese u njemu neka kraljevska palata koja je jedina na nesro i licila,ali su je Sovjeti 1980.propisno srusili u raketnom napadu...
Eto,slucaj Afganistana i "okupacije"...
Tokom 80-ih,kad je na tu zemlju SSSR izvrsio invaziju 1979 cini mi se...pa na dalje,njih su Ameri i ostali antikomunidti hranili oruzijem,novcem,logistikom...
Krajem 80-ih,pocetkom90-ih propada SSSR i Afganistan ostaje bez "okupatora" u ovom slucaju Rusa...
U to vreme njihove "slobode i nezavisnosti" tamo se nakotila najmorbidnija politicka opcija u savremenoj istoriji...talibani,zabrana TV-a,vesanja na stadionima,gde je zabranjen fudbal,zabranjena je bila bilo kakva fotografija...o ostalim dostignucima do prekosutra...
E sad su sebi na vrat navukli druge okupatore,a bivse prijatelje...ko im je kriv...
Jedno ostaje,a to je konstanan uzgoj maka,trgovina opijumom i heroinom,ma ko da je od opupatora prisutan...pare su pare,a tamo nafte nema...ali ima cega ima,vec vekovima...
Prica oko Izraela i Palestine je kao i kokoska ili jaje...Jevreji su ti koji su oterani odatle,pa tek onda na red Palestinci....
Sta nam to govori...gde god ima islama,mislim na teritorije,pa i kod nas....ima i sranja.
Ko je tu normalan,ko lud,ko je ausvinkl...etc...nije za ovu temu...iako sam i sam otisao u zestok off...

Back on topic... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Ja već danima vodim polemiku sa forumašem @danilobg. On je za , a ja sam kategorički protiv NATO-a i bilo kakvog članstva Srbije u toj organizaciji.

Онда ти се извињавам! Стварно сам стекао (погрешан) утисак да си за беспоговорне интеграције у НАТО.

Нико:

На другој страни имаш Иран који је далеко од онога за шта га сматрамо:

Иран

Али све има две стране медаље...
« Poslednja izmena: 09. Sep 2007, 12:05:15 od Feanor11985 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 759
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
E nek si ti "mislija".... Smile
za razliku od nekih
heheheheeee
IP sačuvana
social share
bokimajk: poraz je kad te druga strana u bitci porazi
a kad ti tvoji narede ovlacenje a druga strana bez borbi zauzme teritoriju to nije poraz Smile
theMadDoGbn:Koliko se sjećam iz istorije, prema Milanovom dekretu lozničanski muslimani su preseljeni u Srebrenicu, a svi do jednoga su poturčeni Srbi. Vidjećeš da su muslimani odatle mahom svijetle kose i plavih očiju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 165
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 23:27:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.353 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.