Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako sam prevaren od zlih profesora  (Pročitano 22534 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Samo vi nastavljajte da hranite trola...
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Citat
Pojavom Interneta, moguce je da je saznaju svi koji to mogu.

Vidi se u tvom slucaju, posta si dr.mr. preko noci i ekpert za regulaciju novca i poslovanje banaka.

Prostim klikom na stranicu NBS sam saznal da je kamata nepromenjena, tj. da nikada i nije bila 11%. Koji su ovo izvori koji se ovde serviraju ljudima-ja ne znam.

Dalje ja ne uzimam nista od banke. Meni banka nudi glavnicu+kamatu, ako zelim da je uzmem -uzela sam , a ako ne-hvala lepo dovidjena.

Korisnik ili kako vec nazivas marka je osoba sa kojom se ja na forumu ovde razumem, razgovaram i smatram ga svojim drugarom.
Kad nesto nisam znala sto se njegove struke tice, pitala sam. Konkretno kako da pomognem svome detetu da bolje savlada vestinu ucenja.
Kad ne znam nesto o pravu ja cimama Aneu.
Kad je moje dete ujeo pas, kad se plasio, kontaktirala sam Bambinu.
Kad nesto ne znam oko kompa cimam Crowza, gagija ili Zmaja.
Poenta je da se informisem o onome sto ne znam, trazim savet i pomoc ne pricam bezveze jer ne zelim da mi se ceo forum smeje i misli da sam budala.

Ti opet o kamati u opticaju?
Zar ti to nisam objasnila i strucno i plasticno?

Citat
Kamata je jedna, jedina, a onda oni nadogradjuju i smisljaju nazive kako bi se prilagodili trzistu novca.

Kamata je novac. Vec sam ti rekla, ne sirovina koja se skladisti. Interes. Zarada. Krsti kako hoces. Sto se toga tice jeste ista u sustini, ali nije uvek jednakog procenta sto se prilagodjava potrebama i zahtevima klijenata i onome sto banka nudi.

Citat
Sandra, kakve to veze ima sa mojim pitanjem: Da li kamata ulazi u opticaj?
Jednostavnije: Da li ti, kada dizes kredit uzimas samo glavnicu ili i glavnicu i kamatu? Hajde razmisli, pa cemo doci do onoga sto te buni.

Opet ta kamata u opticaju? wtf  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Citat
Pojavom Interneta, moguce je da je saznaju svi koji to mogu.
Зашто кажеш интернет , а мислиш на јутуб?  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Prostim klikom na stranicu NBS sam saznal da je kamata nepromenjena, tj. da nikada i nije bila 11%. Koji su ovo izvori koji se ovde serviraju ljudima-ja ne znam.
Mislim da je ovo?
http://www.cekos.rs/referentna-kamatna-stopa-kamata-javni-prihodi-eskontna-stopa-za-2013-godinu

Citat
Dalje ja ne uzimam nista od banke. Meni banka nudi glavnicu+kamatu, ako zelim da je uzmem -uzela sam , a ako ne-hvala lepo dovidjena.
Velika i potencijalno opasna zabluda. Banka nikom ne nudi kamatu, vec samo glavnicu, ali tu kamatu trazi za uzvrat. Ti kada uzimas kredit, dobijas glavnicu, a treba da vratis glavnica+kamata. Kako nisi duzna? Sta onda znaci dug Srbije? Sta je to? Od kuda se taj dug stvorio? Jel to Bozija volja?

Citat
Korisnik ili kako vec nazivas marka je osoba sa kojom se ja na forumu ovde razumem, razgovaram i smatram ga svojim drugarom.
To je lepo i mi imamo slican odnos, no Korisnik ima problema sa nekim stvarima.
Citat
Kad nesto nisam znala sto se njegove struke tice, pitala sam. Konkretno kako da pomognem svome detetu da bolje savlada vestinu ucenja.
Kad ne znam nesto o pravu ja cimama Aneu.
Kad je moje dete ujeo pas, kad se plasio, kontaktirala sam Bambinu.
Kad nesto ne znam oko kompa cimam Crowza, gagija ili Zmaja.
Poenta je da se informisem o onome sto ne znam, trazim savet i pomoc ne pricam bezveze jer ne zelim da mi se ceo forum smeje i misli da sam budala.
Dobro, to je lepo. U cemu je problem da se neko smeje, zar je veselje lose? Pa ljudi su se smejali i ideji o Zemlji kao sfernom objektu : )) I meni je vrlo zabavno ovde.

Citat
Ti opet o kamati u opticaju?
Zar ti to nisam objasnila i strucno i plasticno?
Ne Sandra, nisi...dala si pogresan odgovor, jer kamata ne ulazi u opticaj, samo glavnica!

Citat
Kamata je novac. Vec sam ti rekla, ne sirovina koja se skladisti. Interes. Zarada. Krsti kako hoces. Sto se toga tice jeste ista u sustini, ali nije uvek jednakog procenta sto se prilagodjava potrebama i zahtevima klijenata i onome sto banka nudi.
Kamata je samo deo zarade i to jako mala zarada. Glavnu zaradu banke imaju na dugove, kamate sluze da bi se u opticaj mogao ubaciti novac koji nastaje iz magle, vazduha...

Citat
Opet ta kamata u opticaju? wtf  Smile
To je jedno od krucijalnih pitanja, Sandra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Kamata je postojala jos pre pojave moderne ekonomije tako da ono  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Kamata je postojala jos pre pojave moderne ekonomije tako da ono  Smile Smile
I...svaki put se sve zavrsvalo velikim slomovima drustava, velikm ratovima. Jedina razlika je ta sto je danas, u tzv "moderno doba", kriza globalna, zahvatila je sva drustva istovremeno. Dugovi vise ne mogu da rastu, duznicki balon je prenapumpan i ima da pukne, pre ili kasnije. Npr, sta ce se desiti kada Srbija bude dugovala 135 milijardi dolara, a SAD 50 triliona dolara? Da li to uopste ima smisla u fizickom svetu? Sta rade svi ti "strucnjaci"? Kako, uopste neko, na planeti Zemlji, u makro svetu, moze da pravi cifre reda velicine od vise desetina triliona necega? To je suludo... ekonomski perpetuum mobile.

Kazu da su drustva/civilizacije koja ne pozanju istoriju, osudjena na propast...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Pa ne zaduzuje se na lepe oci... Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Citat
svaki put se sve zavrsvalo
Sta se zavrsilo?  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Pa ne zaduzuje se na lepe oci... Smile Smile
Cekaj, ako novac moze da udje u opticaj kao dug, zasto ne moze da udje neopterecen dugom? Da li banke moraj uda budu profitabilne firme? Za vreme SFRJ su banke jedno vreme vrsile primarnu emisiju novca (novac koji nije dug), inflacija je anulirala dugove, devalvacije je gutala kredite kredite...

Citat
svaki put se sve zavrsvalo
Sta se zavrsilo?  Smile
Milioni zivota, rusevine, ulazak u nove konfrontacije na racun starih...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Citat
Da li banke moraj uda budu profitabilne firme?

Eo zamisli sta si ti pitao...mislim krajnje nebulozno pitanje...
Da li bi ti radio a da ne primas platu?
Mislim neverovatno...

Citat
Za vreme SFRJ su banke jedno vreme vrsile primarnu emisiju novca

Vis sada dr.mr. profesore to ne rade banke vec centralna banka...a zasto pa zato sto jedino ona i stampa novac.
Izgleda da si preskocio taj deo na yb  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.