Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 08:37:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako sa nevaspitanim roditeljima?  (Pročitano 9519 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
I onda ti sutra dodje neko od te dece i zali se sto je tvoje dete bucno. Extra.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 967
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
mob
Samsung 
A zar ti ne mislis da fudbal i izmedju dve vatre treba da se igraju na terenima predvidjenim za to? Ili mozda mislis da je pametno da to rade na ulici?
Osim toga, ako je u pitanju kanalisanje energije postoje toliki sportski klubovi. Ajde molim vas, necemo valjda sad da pricamo kako sirota deca nemaju gde pa moraju na ulicu Smile

OK mozda ne fudbal, ali skolice ili tako nesto. A inace, trening ne moze da traje ceo dan, svaki dan. A mozda neko nema para da izdvoji i posalje dete na neki sport.

I onda ti sutra dodje neko od te dece i zali se sto je tvoje dete bucno. Extra.  Smile

Pocinjem da mislim da ovde ima takve dece   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
A mozda je i mrmot zavio cokoladu u foliju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
ne mogu da verujem da nekome toliko smetaju deca koja se igraju.Zatvori prozor,ako se i dalje chuje kupi bolje prozore.Zivish u urbanoj sredini,ako ochekujesh mir i tishinu moracesh da se odselish na neku planinu.
sve u svemu blago tebi ako ti je dechja graja jedini ili najveci problem u zivotu.

Citat
Zato sto vidim da su me moji pogresno vaspitali .
finally you've got it  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Vidis kakve su to muke ... Arle sva sreca pa si ti naisao .. hoces li mi pomoci ... hoces li me nauciti da budem ruralan ?  Smile
« Poslednja izmena: 02. Okt 2007, 00:35:21 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
pa recimo kod mene su jako tanki zidovi, i imala sam divljake koji igraju fudbal po stanu, ležu i deru se do 1h posle ponoći, života nemaš, ali akustiku hevi imam...
kada sam bila mala terali su nas od zgrade pa smo išli u park polja....lopta nikako  Smile
ti isti imaju sada unuke koje ne čuvaju i ne teraju, u redu je to da se igraju, meni ne smeta, ali imaju i oni park košarkaške terene, igrališta sve je tu...
meni kada sam pod stresom smetaju, ali pustim mujuzu i odkuliram....inače ih nema više, ali imaju rupe u zidovima, odselili si se u kuće Smile
« Poslednja izmena: 02. Okt 2007, 00:46:39 od danicheli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Citat
hoces li me nauciti da budem ruralan ?  Smile
pa ti si vec ruralan,vidish da si u fazonu "nemo' mi se muvash oko kapiju i da mi gledash kera sas urokljive ochi" 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Da , ali samo uspomoc tebe mogu znacajno napredovati ... ti si mi poslednja nada  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 211
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
ne mogu da verujem da nekome toliko smetaju deca koja se igraju.Zatvori prozor,ako se i dalje chuje kupi bolje prozore.Zivish u urbanoj sredini,ako ochekujesh mir i tishinu moracesh da se odselish na neku planinu.
sve u svemu blago tebi ako ti je dechja graja jedini ili najveci problem u zivotu.

Citat
Zato sto vidim da su me moji pogresno vaspitali .
finally you've got it  Smile

Poverovao bi kad bi imao klince pod prozorom po ceo dan. Najjace da cu da trosim pare na prozore zato su roditelji ne umeju da vaspitaju svoju decu. Kakvi su vam bre to predlozi, pobogu??? Smile
Aha, zivim u urbanoj sredini pa da se odselim... Izvini, jel ti imas buku svaki dan pod prozorom? Ne racunam tu saobracaj? E pa kad budes imao, onda se javi sa utiscima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Ajde da smirimo loptu , sta je po meni poenta . Ima pravo da se zali , zato i postoji kucni red . Imam tu pored likove koji rade nelegalno na garazama , jedan je stolar , drugi je limar a treci je mehanicar ... znaci buka po ceo dan , jedino sto imam taj kucni red ... ali taj kucni red jos uvek postoji zar ne ?

Mislim da imam pravo da se odmaram tad i uvece posle (10-11 kadgod) i bez obzira dal je dete ili odrastao covek , verovatno bi popizdeo da mi neko danima remeti to .

S druge strane , cak i da se u ovom slucaju preteruje , gde se to zaustavlja ? Sta god da se uradi reci : "Pa to je samo dete" ... opet kazem , nemojte te price, svi mi smo bili deca ...

I meni licno samo smeta to sto neko ko ima pravo da se zali (znam to , zivim u penzionerskom kraju , prva komsinica je starija zena nema potrebe da pustam muziku do kraja , nabavicu slusalice ..) je smatran za kretena fakticki .. jer ne trpi nesto sto ne mora da trpi .

Stvar je u tome da u normalnim ljudskim odnosima uvek ima mesta za neku toleranciju i neki kompromis, malo dobre volje ... ali kako to cesto nije moguce (ili sam ja jedini koji je nekad imao problema sa komsijama) sa odraslima , isto tako nekad nije ni sa decom .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 08:37:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.