Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 00:38:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako sa nevaspitanim roditeljima?  (Pročitano 9515 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
@filipos

pa naravno da imam buku,zivim na Novom Beogradu,imam i komshiju chiji pas laje celu noc, i klinku sa petog koja pravi zurke savaki drugi dan i brachni par koji se svadja svaki dan,da ne govorim o tome da svaki dan neko neshto majstorishe po zgradi pa se razne bushilice i drugi znani i neznani alati chuju non stop...nikada mi nije smetalo.

Jedino saobracaj ne chujem,daleko je ulica  Smile

Eto,javljam se sa utiscima...

ako je neko namcor smetace mu i ptichji pev (to sam zaboravio da pomenem,i ptice chujem,vrane  umeju da budu prilichno glasne)
Pa zar ti mislish da su ta deca ispred tvoje zgrade neshto specifichno? pa sigurno ih ima iste takve ispred svake druge zgrade.Ne,svi mi ostali srecnici uzivamo u fenomenalnom miru i tishini  samo ti jadna morash da trpish nesnosnu galamu...ne budi smeshna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Pa to je fazon nekom smeta, nekom ne ... ima pravo da joj smeta , nije se zalila na poj ptica vec kaze da se klinci dernjaju po ceo dan ... pretpostavimo da je to tako , jedino sto moze da uradi a sa ovom pricom nece uraditi nista ... jeste da izmeri buku , postoji propisan nivo buke i moze da se zali ako ima razloga po toj osnovi , pritom znace da li ona preteruje ili ta deca ...
« Poslednja izmena: 02. Okt 2007, 01:33:53 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 211
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
arlekin, ok shvatili smo poentu. Ti si divan i tolerantan. Mi ostali smo... zna se vec. Idemo dalje.

Kako sad pa da izmerim buku?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Bukomer  Smile

.. ocitavanje ne bi smelo da predje preko 35 dB A karakteristike .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Nisam ja ni divan ni tolerantan nego umem da se pomirim sa faktima zivota.....deca galame,ljudi se svadjaju itd,a ja nisam milioner da mogu sebi da priushtim vilu na 100 hektara zemlje na kojoj niko nece moci da poremeti moj mir.
Svestan da zivim u gradu i da je buka neshto sa chime moram da se pomirim,a kada se pomirim sa time vishe mi ne smeta.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Everything I touched was golden

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1169
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia N82
Ja kad sam bio klinac bio sam bucan i po celi dan napolje. Mogu da kazem da sam imao srcno detinjstvo i ne bi bilo fer da sad ometam neke druge da imaju takvo detinjstvo.
IP sačuvana
social share
Everything I touched was golden
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Jos nje dobio svoj avatar :(

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2824
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung e690
Teska i veoma zajebata situacija,ja sam imao srecu da su mi roditelji ok,ali imama ortake i devojku kome su roditelji  Smile .
Najlaksi izlaz je laz,za stvari koje vam zabranjuju,a za druge stvari strpljenje i prihvatanje greske i ako niste krivi,i nakon toga naravno da se odselite i kazete im  Smile.
IP sačuvana
social share
Izvrsni Generalni Direktor A.LJ.K.-a       

"Smrt Ljigama"                                           
       @2007 Co., LTD. All rights reserved.
This is oficial moto and logo of A.LJ.K. internacional organisation

Me like (.)(.) !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 
Ми смо имали сличан проблем са комшијском децом, бучном преко сваке мере у свако доба дана. Пошто их је четворо, спавали су, а и будили се на смену.
Заиста није пријатно када их чујете да сатима вриште, свађају се у 3 ујутру, бацају играчке и кликере , а имате у кући болесно дете које ионако не можете да успавате и супруга који је дошао из ноћне смене и има жељу да одспава.
Пошто нисмо ништа друго могли да учинимо, преселили смо се из центра у кућу у предграђу.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
SonyEricsson K - 700i
Imam i ja pravi simfonijski orkestar grade 3 zgrade u okolini znaci brusilica testera cekic beton-mesalica po ceo dan cak i vikendom + stalno neko burgija po zgradi sad se doselio neki nov komsija ima neki trip da busi tek posle 21h Smile
a tu je i decija graja od 14h do 21h automobili ne toliko ali kad pocnu motorima da divljaju to je sacuvaj Boze + zivotinje(psi i macke) E sad u glavnom mi to ne smeta ali ima dana.... Evo recimo morao sam danas rano da ustanem i legnem lepo u 22h taman me uhvatio san i ovaj idiot poceo da rushi zidove i kako sad ja da se sudrzim a da ne odem gore i nabijem mu blek n deker u.... pozadinu!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
pa meni se komšije žale i ljute zbog tipkanja na tastaturi noću, ali zato se i oni čuju, uvek tu ima neki skriveni razlog...jednostavno je tu kućni red, slušalice i neki rezon kada je granica pristojnosti...jer što ne bi ti želeo tebi da rade u toj situaciji nemoj ni ti njima....
Mi smo svi legali do 9h, ali ova danas deca ne zna se kada legaju, krive psa što se čuje, i kao deca ne mogu da spavaju...ali se nepitaju da nije od duvana kojeg purnjaju non-stop dok se oni igraju po stanu i udišu onako zagrejani i gladni....
« Poslednja izmena: 02. Okt 2007, 17:00:00 od danicheli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 00:38:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.329 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.