Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: kako reagovati ako vas partner prevari???  (Pročitano 31697 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3

kako reagovati ...   prevaris i ti njega i gotova stvar. i tako teras dok on prvi ne prestane, a kad to uradi, onda to znaci da ti je pao na kolena i do kraja zajednickog zivota mozes da mu radis sta hoces.   Smiley 1

ha?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Google Nexus 5

kako reagovati ... prevaris i ti njega i gotova stvar. i tako teras dok on prvi ne prestane, a kad to uradi, onda to znaci da ti je pao na kolena i do kraja zajednickog zivota mozes da mu radis sta hoces. Smiley 1

ha?

sala naravno..

naravno, razgovorom ustanoviti uzrok prevare, pa onda doneti pravu odluku.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8587
Zastava Donji Mojmilovo
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia E pedes&#039
Ubiti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
ah...vechito pitanje a sve manje zhivaca...

Najbolje staviti tachku. Osim ako nema STRASHNO dobrog razloga...a takvog NEMA...znachi-staviti tachku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k700i
Gde god pogledam, vidim komšinica MunkaZe... i uvek se složim sa njom.

Jadnostavno tačka. Dalja priča i nepotrebna pitanja su vrlo verovatno suvišna, samo ćeš se još više iznervirati (odnosno ne shvatiti). Verujem da sam srećan što još nisam bio u takvoj situaciji (ili nisam saznao), ali po meni je instant rastanak najpametnija stvar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1813
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma pomilovati po glavi i pitati
- Duso dal ti je prijalo?
IP sačuvana
social share
Ljudi zive onoliko dugo koliko ih drugi ljudi spominju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
e ovaj me je odgovor slatko nasmejao Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1813
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e ovaj me je odgovor slatko nasmejao Smile

a ona ti odgovori
"Otprilike kao i tebi prosli put"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
hehehe..smesno, a ipak zalosno, zar ne?  Smile Prevara danas dodje kao dobro jutro...U pocetku sam mislila (mislim u onom periodu posle puberteta,kada sam kao zrelije pocela da gledam na zivot) Smile da su svi oko mene verni..da je brak, veza, zajednicki zivot svetinja..onda sam pocela da srljam iz razocarenja u razocarenje...posmatrajuci ljude oko sebe, jednostavno sam videla da u prevari vrlo cesto ljudi nalaze utehu za neke neispunjene zahteve, sto donekle zvuci sebicno i samozivno, a donekle ima smisla u svemu tome.I ja sam sibljem i kamenjem isla na "preljubnike" dok nisam shvatila da mnogi ljudi ostaju zajedno zarad dece, zarad nekih drugih interesa a onda jedno drugog varaju i sve to njima izgleda tako nekako normalno. Bolesno, da..ali opet ljudi kao da se navikavaju na sam pojam prevare...Izmenilo se drustvo, izmenili su se ljudi..mada prevara je bilo i u vreme puritanaca pa sto ne bi u nase.... Smile I ja sam oprostila prevaru..presla preko nje..i ubedila sebe da to nije bila prevara u pravom smislu reci, da je to bilo vise zadovoljavanje emocionalne ili fizicke neispunjenosti u jednom odredjenom vremenskom periodu..nasela na pogled pokajnika i na price kako toga nikada nije ni bilo..mozda i nije..nebitno je bre...sada je vec nebitno..ali nekako nemam snage osudjivati nekoga zbog prevare..toliko je gorih stvari na ovom svetu kao sto su droga, ubistva, prostitucija....svakakvih je bolestina..nemam se snage zamarati i ovim..jednostavno, varas me..ne volis me..idi bre siroko ti polje..nemoj mi upropascavati zivot i to je to
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1813
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
prevara je kada te neko laze i nije iskren prema tebi - i to je po nama jedina ispravna definicija prevare

ako si iskren u vezi i sve jedno drugom kazes (a to je najteze jer uvek imas trenutke kada zelis ponesto da sakrijes iz milion i jednog razloga) onda nema problema

nastavak prethodnih postova

i onda su ustali obukli se ona je poljubila njega i rekla:
"Pozdravi zenu"
a on joj je odgovorio
"I ti svog muza"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.