Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 06:51:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: kako prepoznati heroinskog zavisnika?  (Pročitano 76454 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Orf - u pravu si za 3/4 stvari sto si napisao.

Blokatori ne pomazu u lecenju, just for the record.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
pa dobro ima logike da je jace dejstvo posto ta krv prodje direktno kroz mozak a preko nosa treba prvo da se svari pa dok dodje do mozga  Smile
Orf, vidiš da bežanje sa časova biologije u srednjoj ipak nije bilo pametno rešenje.  Smile

Preko nosa se ništa ne vari, već samo ako se unese preko usta, kroz jednjak pa u želudac (i to je skraćena putanja, ima tu još zezanja oko dušnika, itd. da ne smaram sad prekasno  Smile ).

Kad se nešto uzme kroz nos, to se udahne, samim tim ide direkt u pluća, odakle prolazi kroz krvotok, sve do srca. Dok je u krvotoku, dolazi i do mozga, a to može prilično da potraje. Smile

Ljudi nemojte da se uvredite sto cu ovo da kazem, ali dal ovde neko blage veze ima sta znaci biti narkoman, kako ti ljudi zive, sta rade, kako im prolazi dan, sta rade kada izadju, sta rade dok su uradjeni, da li imaju devojku, jesu li se lecili, kakvo je lecenje, jel pomaze, koliko kosta, kako ustvari izgleda heroin, koliko se dobija, koliko je dovoljno da se narkoman uradi, kako se sprema heroin, kako covek na heroinu izgleda tokom dana, tokom noci, dok spava, dok gleda tv, dok ide u grad, dok se igra sa bratom ili sestrom, dok ide u skolu, na posao, vozi auto, biciklu, igra kosarku ili fudbal, uopsteno bilo koji sport, kako se ponasa prema porodici, kevi, caletu, devojci/momku, da li je spreman da pokrade nezavisno od svog materijalnog statusa, koliko je spreman da ucini da se izvuce, ili da potone jos dublje.

A ko ne zna odgovore na sve ovo onda nije kompetentan da prica o narkomaniji kao o bolesti zavisnosti, a koliko sam primetio vecina vas sere nevidjeno, bez uvede za bilo koga (u stranu srucna lica foruma - Bambina koja je psiholog).

Jos jednom - nemam nameru nikoga da vredjam, ali ko licno nije iskusio kako je biti pored nekoga koga zaista volis a narkoman je, nema pojma o cemu prica, vec kao sto sam napomenuo sere.

Bez uvrede - again.
Znaš kako, iskreno, nemam ni ja bog zna kakvo iskustvo u tome.
Ono što znam je mahom iz literature, iz studija slučaja, i iz razgovora sa nekolicinom bivših zavisnika od heroina (nadam se da su i u trenutku dok ovo pišem i dalje ''bivši''). Tako da slabo znam njihove svakodnevne navike.

Tako da ću svesrdno prepustiti temu nekome ko se bolje od mene u to razume. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
Citat
od bilo čega... ja od cigara, Coolrunner od foruma, gottago od podjebavanja, a Slobadidi.... ehhh....

Smile Smile Smile Smile Smile   ja od neta, pojedini od kladže ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Bambina sad znam 100% da se nikad nisi drogirala Smile Usmrknes pa progutas ko neki slajm tako ti to izgleda u stvarnosti Smile Verovatno deo ide i kroz pluca doduse Smile

Thug ispravi me slobodno ako mislis da sam pogresio negde mada ja ovde pricam samo ono sto gledam svakodnevno Wink
« Poslednja izmena: 15. Jan 2010, 21:27:16 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.4
mob
HTC One
I dalje su mi najjaci ovi sto prepoznaju narkomana/zavisnika iz aviona  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Bambina sad znam 100% da se nikad nisi drogirala Smile
I nisam, makar ne ovime o čemu pričamo.  Smile

I to će tako da ostane, nije droga za mene, eventualno neka sličica da vidim i ja te rozo-zelene tufnaste slonove o kojima svi pričaju.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Znao sam ja da si ti dobro celjade Smile Ja bih voleo da imam neku sobu oblozenu jastucima i da uzmem jednu slicicu  Smile e to bi bio mnogo surov trip Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
Citat
od bilo čega... ja od cigara, Coolrunner od foruma, gottago od podjebavanja, a Slobadidi.... ehhh....

Smile Smile Smile Smile Smile   ja od neta, pojedini od kladže ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Citat
Thug ispravi me slobodno ako mislis da sam pogresio negde mada ja ovde pricam samo ono sto gledam svakodnevno

Brate moj, nisi ti nigde pogresio.  Smile

Svako ima svoje vidjenje coveka na heroinu. Pitanje je samo koliko saosecanja imas prema toj osobi. Ali necu o tome na forumu, ne znam ni sto sam ulazio u diskusiju ovako duboko, jer me te stvari pogadjaju u vracaju mi secanja na neke dogadjaje koji su mi i danas rak - rana.

Uopsteno, mozemo da pocnemo pricu o blokatorima.  Smile

Blokator je lek koji navodno treba da spreci narkomana da uzme heroin. Ali malo ljudi zna da on ne stvara psihicku barijeru zabrane, vec samo fizicku. Drugim recima - ako narkoman uzme dop dok je na heroinu, srce ce mu stati. Ali za sve to vreme mora da se bori sa svojom glavom da ne uzme dop.

Tako da, iskusni narkomani - popiju blokator, pa povracaju posle toga. I onda se uradi. Neki cak idu i toliko daleko da heroin uzimaju dok piju blokatore - sto dovodi do onog najgoreg.

Citat
I dalje su mi najjaci ovi sto prepoznaju narkomana/zavisnika iz aviona

Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
I dalje su mi najjaci ovi sto prepoznaju narkomana/zavisnika iz aviona  Smile

Nisam najaca - vazda ima jacih  Smile

Zasto mislis da je tesko prepoznati narkomana ?
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 06:51:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.