Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 16:01:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako prepoznati glasaca SRS  (Pročitano 29859 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Citat
profil: kamiondzija ili zidar ili neki novopeceni 'intelektualac', voli da kontrira i nikad nije izasao iz Srbije itd itd....

i jos bih dodao par stvari:
1. svercer - kome odgovara izolacija srbije
2. privatnik - kome bilo kakva konkurencija smeta i koji kao uspesan posao smatra samo onaj gde je nekoga prevario
3. lik sa neke planincine - koji nije makao dalje od granica srbije (pa mu se cini kao najbitnija zemlja na svetu)
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
СРС и даље најјача политичка странка у Србији.

Џаба када су се удружиле ДС и ДСС. Иако немају никаквих додирних тачака (познат је анимозитет између ових странака) осим префикса "демократска", крећу у коалицију (читај - у љути бој око поделе, не тако малог, колача).

Разумљиво. На реду су продаје српских великих фирми као што су "Телеком", "НИС"............ Велика кинта је у игри.

Весели Млађа чека по страни да му се баци која коскица за услугу која се зове - подршка "демократама".

Није далеко дан када ће ова наша напаћена Србија, захваљујући "демократској" власти остати без најбољих фирми као и без КиМ.

Сутра ће "демократе" збрисати пуних џепова, а Србији ће остати.............да не кажем шта.

Хвала вам, господо, на таквој демократији. Због такве демократије ја се, данас, кајем што сам 2001. гласао за вас.

Најтужније од свега је - какви год да су Радикали, бољи су од вас.

A kada bi Vi usli u neku koaliciju ne bi se bili za deo kolaca!?

Pa naravno da treba da se prodaju i sami radikali su za to!

Koskice se bacaju svima pa tako i radikalima kad zatreba (citaj: znaju i oni da izglasaju ponekad neki zakon isl.)

Koje su to najbolje firme kad ste sve upropastili sto inflacijom sto bombardovanjem!

Vi kad ste zbrisali nije tek ostalo nista tako da ste se pokazali!

I ja se kajem sto sam dao jednom glas za radikale!

Најтужније од свега је - какви год да су Радикали, бољи су од вас.

I jeste najtuznije  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
dobro to kako prepoznati glasaca SRS,ali kao ja da prepoznam,pre nego sto je kupim, originalnu Milka cokoladu?
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Nema potrebe za poznavanjem glasaca SRS-a... sami se odaju Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
imas milke 3 za 100 din na zelenjaku  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
@cg_ac

Хе, хе.

У време хиперинфлације твој Мило је био уз Слобу.

Све је просто. "Демократе" не желе Радикале у коалицији због слободе крађе.

Ма шта се ја бакћем с тобом када сте и сами побегли од српске "демократске" власти. Smile

Најтужније од свега је - какви год да су Радикали, бољи су и од вас.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
He he koji moj Milo....ja nisam u Cg zivim u Srbiji, rodjen sam u Srbiji itd.
Ja sam pobegao jedino iz moje rodjene kuce zbog vase politike.
A najtuznije jeste jer ste bolji od nas!  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
He he koji moj Milo....ja nisam u Cg zivim u Srbiji, rodjen sam u Srbiji itd.
Ja sam pobegao jedino iz moje rodjene kuce zbog vase politike.
A najtuznije jeste jer ste bolji od nas!  Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Па који qрац ће ти оно "cg" у нику.  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Па који qрац ће ти оно "cg" у нику.  Smile

centralno grejanje? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
profil: kamiondzija ili zidar ili neki novopeceni 'intelektualac', voli da kontrira i nikad nije izasao iz Srbije itd itd....
Smile
Evo ti neki argument nacitana! 2000 smo skoro svi glasali za DOS! vec 2003 je radila metla kad je narod video sta je uradio! sto se zutih tice Tadic rece da ce da ocisti stranku, pa sta bi sa Pajticem koji je KRAO u skurstini! Janusevic, Kolesar, JAT! Tadic ide u Srebrenicu gde ga pljuju a sutradan zaboravi Bratunac i Skelane! zatim ode kod vojnicine Ceku-a, pa Rugobi na sahranu................. Smile
tadic je vec dosta ocistio stranku...kako nekog izbaci(cedu gorana....)tako nam rejting poraste za 2%... Smile
globalno gledano glasaci srs-a su vishe primitivni i gluplji nego prosecan covek...

a glasaci za recimo ldp su previse "slobodni" tipa gej...itd...previse naivni...

Smile Smile
neki ljudi me odusevljavaju ... Smile

glasaci SRS-a su veoma prepoznatljivi...ima par izuzetaka, ali u 70-80% slucajeva pogadjam...ako popricam 5 min sa doticnim sanse se povecavaju na 95%.
to su cinjenice..

druga stvar je nacin oblacenja.
za SRS glasaju gubitnici tranzicije.
srbija nije bila spremna za tranziciju posle komunizma i socijalizma. zasto? jer do tada nisi morao da znas da vezes pertle al si zato imao 1000dm platu...toga nema u normalnim drzavama. sasvim je normalno daima dosta gubitnika tranzicije u drzaviu kakva je srbija i taj period mora de se prelezi kao neka teska boljka posle koje ce da nam bude bolje tipa: sto me ne ubije, cini me jacim...
stoga, radikali ne moraju da budu nacionalisti, dovoljno je da su siromasni i lakoverni.naravno, ima izuzetaka, nekih 20%..
cinjenica je da su veoma prepoznatljivi, vise od ostalih. i mislim da ako se neko sa time ne slaze, zivi u iluziji...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 16:01:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.