Pa da, to je jedan od problema kod videa, sto ti treba puno prostora.... no, kad budes sve ugrebovao i sredio, izrenderuj u neki mpg ili divx pa ce biti znatno manji fajl
problem sam resio sa windows movie maker-om. zauzima oko 14 mb po minutu snimka. problem je sto preko skarta nisam mogao izbaciti zvuk na kompu. ubacio sam 2 chincha u skart i drugi kraj u zvucnu karticu (integrisanu) i nece. probao sam u sva tri izlaza na zvucnoj
Ukljuci ili u crvenu (mikrofon) ili u plavu (Line In) rupicu, i u mixeru odaberi Options > Properties > Recording > OK, zatim odaberi mikrofon ili line (u zavisnosti gde si ukljucio) i pojacaj.
nece. kada audio kabl iz videa ubacim u 5.1 sistem radi bez problema, medjutim kada ga stavim u zvucnu karticu (microphone ili line in) ne radi. ubacio sam podesavanja kao sto si rekao i nece. posto su mi zbog 5.1 sistema zauzete sve tri rupe na zvucnoj kartici izvadio sam prikljucke i ubacio obicna 2 zvucnika i pored toga prikljucak sa videa i nece. u windows movie maker-u sam probao da mi audio ulaz bude i line in i microphone i ponovo nece.
uspeo sam najzad da povezem. zbog 5.1 sistema morao sam da u advanced setings anshtikliram 1. rear speakers connected to line in 2. center speaker and woofer connekted to microphone a da onda u microphone settings shtikliram microphone boost. sada cu uvek kad zavrsim sa poslom morati da vracam stara podesavanja zbog 5.1 sistema ali to je laksi deo posla. u svakom slucaju hvala puno zorane jer bi se bez tvojih saveta mucio verovatno par dana duze
« Poslednja izmena: 16. Avg 2006, 13:42:52 od Belgrade »
imas li mozda predlog za neki dobar avi to dvd konverter, jer snimke koje skidam u divx formatu hocu da prebacim u dvd zbog gledanja na obicnim dvd uredjajima. ovo bas i nije tema ovog foruma ali sam siguran da ces procitati
Svaka ti cast majstore !!!!! (inace rec je bila o putujucim belim linijama - providne - s leva na desno pod uglom od 80 stepeni- na TV-u) Kad sam iskljucio TV signal - slika je 10 !
PS - Ostaje manji problem - kako iybeci stalno vadjenje i vracanje kabla za TV !!!