Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 23:43:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako povecati komunikativnost?  (Pročitano 42893 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Ja imam taj problem kod komunikativnosti,navodim,kada sam u drustvu moj dobrih prijatelja uvek sam pricljiv i zezam se sve je ok,ali kada sam u drustvu nekih ljudi koje znam preko nekih drugara onda tu nastaje cutanje,ako smo celo vece zajedno ja mozda progovorim par reci i to je to,uvek cutim,ne znam sta da kazem,reci mi jednostavno zastanu u grlu i ne mogu da izgovorim,ja bih rado pricao ali oscecam kad bih nesto govorio da bi to bilo glupo ili jednostavno ne bi slusali to,sve mislim da je to do mene,ili mi je jednostavno glupo da pricam,nisam dovoljno opusten,osecam isto to zato sto imam cudan glas,pa da je mozda do toga,kada pricam da me ljudi ignorisu,vise ne znam nisam sta da radim,nekami neko da neki prelog,ako se i njemu to desavalo,da mi pomogne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1068.1
mob
Sony 
Pa dobro niko ne očekuje baš da ćeš se sa osobom koju ne poznaješ ili jedva poznaješ ispričati kao sa rođenim bratom.. Jedini recept je budi opušten zezaj se, a teme za razgovor će se svakako naći uvek.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Pokusacu,valjda ce se isplatiti,hvala ti na predlogu :)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1068.1
mob
Sony 
I tema za razgovor je skroz ne bitna, da samo vidiš kakve sam ja samo ulete imao i to sa kakvim glupim žvakama.. Znači kad počinješ razgovor započni ga bilo kojom temom koja ti se učini da bi mogla biti zanimljiva i tom tvom sagovorniku bez obzira da li je žensko ili muško..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
e vidis,to mi se stalno desava,ja hocu da pocnem bilo kakvu pricu ali to traje kratko par reci i to je to,evo da ti navedem jednu situaciju,setamo se  nas 4,jednog znam skoro od malena,drugog mozda godinu,dve, a treceg  znam malo nesto,skoro i da ga ne znam,sa ovim ortakom sto ga znam od malena snjim sam opusten pricam sve kul,i tako njih trojica pricaju ja ucutao,celo vece,ne znam sta da kazem,stalno mi prolazi kroz glavu da nesto pocnem da pricam ali ne mogu,uvek mi je bilo lakse kad mi neko postavi pitanje ili se meni obrati,ali ovako da ja pocnem neku pricu tesko,pokusacu,bicu opusteniji kad sam u takvoj prilici,pricacu bilo sta pa sta bude. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89

Jedini recept je budi opušten zezaj se, a teme za razgovor će se svakako naći uvek.. Ovim si me malo podigao na noge,hvala ti jos jednom Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1068.1
mob
Sony 
Nema na čemu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Jesi i ti imao ovakav problem,ako jesi,jel mozes da mi kazes kako si ti prevazisao to cutanje ? Smiley
« Poslednja izmena: 21. Sep 2012, 18:59:09 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
ukratko,da se nemucis da kuckas Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1068.1
mob
Sony 
Pa pravo da ti kažem nisam, ja sam možda samo imao problem što prviše brbljam, nikako premalo..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 23:43:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.