Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 09:04:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako otići u Ameriku i kako početi  (Pročitano 906052 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
HTC One
Citat
- medjunarodna vozacka vrijedi i s njom se moze iznajmiti auto! (prije oko mjesec i pol friend iznajmio kod Budgeta na mjesec dana s medjunarodnom iz Hrvatske, dobio jos i popust!)

Kod svih rent-a-car kompanije nedrzavljani placaju iznajmljivanje automobila skuplje. On je verovatno dobio popust na tu cenu, posto je uzeo na mesec dana, ili su mu dali redovnu cenu, onu za Amere.

Ovo ja znam iz prve ruke, obisao sam 4-5 najjacih i svuda je bilo isto.

Citat
- taxe placaju svi pa i ilegalci! ( a u kojoj drzavi ih ne placas?????)

Koje takse? Mislis porez? Placaju samo porez koji se dodaje na cenu proizvoda koje kupuju, ne placaju federal i state porez... osim ako nekim cudom ne prijave ilegalca da radi legalno (sto je nemoguce), pa mu se odbija od plate. Ilegalci dobijaju kes na ruke, bez papirologije i odbijenog poreza.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
Sale, Igore

hvala najlepse na informacijama, sad bolje razumem sta mi je raditi kad budem tamo...

pozzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 
sasha, hvala na savetu.
da li mozda imas ideju gde bih mogao da potrazim neki posao?

pozdrav
« Poslednja izmena: 23. Mar 2011, 09:50:11 od vladan.redzic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Da bi zaradio ozbiljnije pare treba ti ID (vozačka dozvola) i SSN. Dobra ti je ideja to sa poljoprivredom, i ja sam razmišljao o tome ali nisam smislio ništa pametno. Iskreno da ti kažem, i nemam pojma kako to funkcioniše. U suštini ovde ti je sve privatno tako da se to svodi na fazon Vojvodine. Imaš veliko parče zemljei tu nešto posadiš pa onda prodaš. Moralo bi da se istražuje odakle stiže roba u prodavnice i tako koracima u nazad da se stigne do farmera. To je moje razmišljanje. Ne znam kako bih drugačije našao nekoga ko se bavi poljoprivredom. Bila bi ti malo jasnija slika kada bi prošao kroz državu Delevar. Imaš utisak da se voziš Vojvodinom.

Zarada na građevini kao vozač građevinske mašine... Mislim da oni uzimaju fine pare. Ali morao bi da imaš ID.

I moj doprinos temi nije ništa manji od Igorovog i Kulrunovog. A tu su manje više i svi ostali.

Smile

Citat
Citat
- taxe plaćaju svi pa i ilegalci! ( a u kojoj drzavi ih ne plaćas?????)
    Smile Smile

Koje takse? Misliš porez? Plaćaju samo porez koji se dodaje na cenu proizvoda koje kupuju, ne plaćaju federal i state porez... Osim ako nekim čudom ne prijave ilegalca da radi legalno (što je nemoguće), pa mu se odbija od plate. Ilegalci dobijaju keš na ruke, bez papirologije i odbijenog poreza.

Kratko i jasno.  Smile
« Poslednja izmena: 23. Mar 2011, 03:22:54 od Sasha019 »
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
Da li je problem kupiti kartu u jednom pravcu?
Treba da idem pocetkom maja na h2b vizu, koja traje 7 meseci, medjutim ne planiram da se vratim nakon tog perioda, pa ne bih kupovao povratnu kartu.
Medjutim, pojedinci su me savetovali da obavezno kupim povratnu kartu, jer moze da se desi da me ne puste da udjem u zemlju ako je karta u jednom pravcu, jer pretpostavljaju da ne planiram da se vratim u Srbiju?
Koliko ovo moze da bude tacno?
Da li znate nekoga ko je isao sa kartom u jednom pravcu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Lepo su te savetovali tako da uradi ono što su ti rekli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
Ok, hvala Sasa.
Idem u Maryland, pa me interesuje na koliko izdaju vozacku dozvolu, jel dok traje viza? Da li se u Cikagu i dalje izdaje na 5 godina?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Jedna molba ako bilo ko zna. Moja devojka bi aplicirala za turisticku vizu za Ameriku, a odbili su je pre sedam meseci jer nije imala cvrste veze. Tada je brat garantovao za nju i da ce snositi sve troskove ali smo shvatili da je to los put. Sada ima racun u banci, oko 2500eur platu od 40000din. nekretninu na svoje ime,ali je problem sto u Beogradu zivi kao podstanar pa me interesuje da li da nosi i recimo ugovor koji je potpisala sa gazdom stana na godinu dana,da li je to neki dokaz?
HVALA VAM UNAPRED
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
@hewlett Upravo tako kako si napisao.

@VDJ 83  Ako bi pročitao celu temu shvatio bi da je dobijanje vize dobrim delom i lutrija. Naravno da treba da obezbedo dokaz o čvrstoj vezi sa Srbijom ali to opet ne mora da znači ništa. S druge strane potpuno si u pravu kada kažeš da prikazivanje rođaka koji su nastanjeni u USA može više da šteti nego da koristi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Hvala Sale. Jel mozes da mi posljes na mail kako mogu da te kontaktiram, a vezano je za h2b.
Moj mail je vlade_japo@yahoo.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 09:04:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.