Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 15:31:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 97 98 100 101 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako otići u Ameriku i kako početi  (Pročitano 906580 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
danas sam se rasipitivao za svoju vizu, i covek iz agencije preko koje sam otisao mi je rekao da je moja viza bila ukinuta, na moje pitanje zasto me nisu obavestili o tome on mi rece da nisu mogli da me nadju (ja sam njima ostavio svoj mobilni koji sam bio poneo sa sobom, e-mail adresu...) da su hteli da me obaveste mogli su, ali pitanje je da li su hteli?! i da li je tacno to sto mi je danas rekao za vizu, ja to nikad necu saznati!!!??? ali ono sto me sad jos vise muci jeste to da ako su ponistili vizu, kakve su moje sanse da ja sad dobijem turisticku.

za igora:

priliko izlaska i usa nisam imao nikakve probleme, uzeli su mi onaj kartoncic iz pasosa (i-94 mislim da je) i to je to, nisam dobio pri izlasku nikakav pecat...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 10.0.648.204
pa ljudi moji Sale i Igor sljakaju li sljakaju na ovom forumu, =D>ma ja bi njih zaposlio na izdavanju viza u Ambasadi Smiley
nego kako kog meseca pritisne kriza u Srbiji ja se uhvatim ovog foruma i pokrecem opet veze za odlazak pa makar bio i turisticki. Smile
Aj mi recite sad,obzirom da mi friend hoce srediti preko njegove firme posao sa placenim troskovima koje ce oni platiti a ja im otplacivao kroz rad da li cu dobiti h2b vizu i na koliko i jer tada dobijam socijalni broj jer bez njega nisam hteo proslog puta da idem u USA .Kako tamo posle produzavati boravak i ajd bre recite mi nesto blize o tome ...pa ne citam vas dzaba vec godinu i nesto dana.

@igore : druze ,jer si ovde il u BG pa kad budem dolazio da se ispricamo .
@sale: pa poseti nas malo po Srbiji nije valjda da si se odvikao od sopske salate,leskovacke muckalice,pogace ispod saca......................uh odo da jedem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Možda je sad već kasno za H2B, nemam pojma. Imaš program gde sam sebi nađeš poslodavca a agencija ti samo odradi papirologiju. USA firma morada se obaveže da će te plaćati u potvrditi agenciji kao će te plaćati. Ako taj drug ima firmu i ako popuni jedan obrazac koji dostavlja agenciji, onda ne bi trebalo da bude nikakvih problema.

Citat
nije valjda da si se odvikao od sopske salate,leskovacke muckalice,pogace ispod saca

Nije lepo da mi se ovakvim rečnikom obraćaš.  Smile
« Poslednja izmena: 14. Apr 2011, 01:58:57 od Sasha019 »
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 10.0.648.204
nego,treba li mi dokaz da sam zaposljen ovde ?
sto se tice agencije,jer mogu to sam da uradim sa potvrdom firme iz USA u ambasadi i treba li da im nosim potvrdu da je stan na moje ime,racun u banci ,..............i koliko uzimaju agencije za tu uslugu.Mnogo bre pitam ,a  Smile
Zna li neko agencije za ove vratolomije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Mada si mi uznemirio želudac  Smile i nisi zaslužio odgovor, aj ipak da ti odgovorim. Popis nama poznatih agencija je na 25-oj stranici.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 10.0.648.204
hvala ,hvala na agencijama,nego jer primecujes Sale da je sada manje ljudi na forumu koji se interesuju za USA Smile
Znaci nadjem agenciju,firma iz USA posalje popunjen obrazac njima,agencija mi za oderedjenu' saku' dolara sredi  tj da smernice ,odem  u ambasadu da zakazem termin kad da dodjem ,sa papirima dodjem za vizu sednem isped psihologa cike i ili-ili =D>bravo Zocky dortmunde............jer cu da imam olaksicu ako sam rodjen u Dortmundu Smile
Nego ne znam dobro engleski ,samo iz filmova Dzon Vejna..........to ce da me obori na konzulatskom ispitu-majku mu)

I ne brini Sale ,ponecu ja vec i skaru i ostalu balkansku gastro recepturu u USA da se ne zaboravi ovdasnji gurmanluk...............pa da nastavimo= gibanica ,sjenicki sir,hajducki cevap,...(znam da rizikujem odgovor ali sta cu ovo je Image Serbia  Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
Sasha019, dali mozda znas eventualnu proceduru za devojke starije od 30 godina, radila bi, recimo, kao babysitter, imam odlicno znanje engleskog, sta bi mi jos posluzilo? konkretno sam jako zainteresovana za New York City (ako je o ovome vec nesto receno, izvinjavam se unapred, nisam procitala svih 99 strana teme)  :wave:
IP sačuvana
social share
It's so hard when I have to, and so easy when I want to!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
@Fibby78 Ne radim ni za jednu agenciju tako moraćeš i ti da kontaktiraš neku od agencija i da ti konkretno kažu šta mogu da urade za tebe. Ko što rekoh, nama poznate agencije su na 25-oj stranici. Takođe ti ipak preporučujem da pročitaš sve stranice jer shvatićeš kako sisietm funkcioniše. Verovatno smo se ponekad nalupetali ali u suštini 99% svega je živa istina.

Razlog zbog čega nisam više tako opširan sa odgovorima kao ranije jeste što je tu ulogu od mene preuzeo moj drugar Igor.  Smile A druga stvar, nekad se imalo vremena na pretak pa sam razmišljao šta ću da napišem a sada nemam vremena za bolje odgovore. Uostalom, sve što sam znao napisao sam. Sada se bavim nekim drugim stvarima (o kojima ne bih da detaljišem). Nekad sam učio kako im funkcioniše sistem a sada taj isti koristim da zarađujem novac. I bukvalno shvatite izreku "vreme je novac".

@zocky (nešto), imaj vere u sebe. Ja kad sam stao pred tog "psihologa", ni ja nisam znao engleski. Naučio sam napamet 7-8 mogućih odgovora na moguća pitanja. Za toliko sam bio pametan da prepoznam šta me pita i onda izdeklam odgovor. Možda sam imao i dosta sreće, šta ga znam. 
Danas, engleski mi je takav da ne mogu da se žalim. Bez obzira što mi ipak gramatika nije dobra, imam odličnu komunikaciju. Tako da glavu gore. Ako sam mogao ja, može svako.

Vreme mi je da se povučem sa ove teme jer ništa novo ne umem da napišem. Ima ovde već dosta ljudi koji imaju sveže informacije pa bi ih molio da kao što sam možda ja nekad njima pomogao i ništa manje od mene i Coolrunner i Igor, tako nastave i oni da pomažu pridošlicama.

Danas ima ovde novih taze amerikanaca pa neka nastave gde sam ja stao. U suštini ova tema ne bi smela da se svede na to -koju agenciju da zovem, koja viza ovo-ono... Jeste da je to prvi korak ali tu je i onaj drugi ništa manje važan. O tom drugom koraku sam pisao u mojim prvim postovima ove teme. O tome bi trebalo po jedan dobar pasus da napišu i ostali ako imaju malo volje. Igor je poprilično pisao o tome i glavna tema mu je bila vezana za F1 vizu i šta nakon nje.

Eto toliko i samo vas gledam.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
zanima me da li bi kad bi dobio americko drzavljanstvo mogao da radim sa srpskom diplomom sa policijske akademije? mislim je l' priznaju oni tu diplomu?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Teško pitanje drugar. De prvo stekni državljanstvo. A i pitanje kojim putem ćeš ići pri sticanju državljanstva. Sigurno da ako dođe do toga gledaće jesi li emigrirao ili si došao nekim normalnim putem.

Verujem u to da ti ja ta naša diploma dobar plus pri apliciranju za posao policajca ali svakako da bi morao da prođeš njihovu obuku. A s druge strane, morao bi da imaš savršen engleski.
A onda možeš i da razdeliš ovaj posao u tri dela. Policajac na ulici, u zatvoru ili specijalna jedinica. Za ovo prvo svakako da ti treba savršen engleski.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 97 98 100 101 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 15:31:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.