Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 01:07:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako otići u Ameriku i kako početi  (Pročitano 905606 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Pozdrav svima najpre, ja mislim da se nisam oglasavao u ovoj temi do sad i ako pratim od prve strane sve i veoma, veoma je korisno za one koji ce ici na Work and Travel program, zaista ima puno informacija, prakticno svega ima...
Hteo sam sashi da postavim pitanje, vidim da je on u americi postao gazda Smiley pa da pitam preko koje agencije si isao ti? I koju mi preporucujes?
Citao sam, i Ayusa i wizantiana,karavan i tako dalje.. znaci zanima me koja je najpouzdanija i preko koje ste vi isli.
Ja cu za 2 god, trebalo bi, da palim za Ameriku..
« Poslednja izmena: 07. Jul 2010, 02:08:54 od LoLL »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Videćemo koja će od svih pemenutih agencija raditi za 2 godine. S druge stane bitno je preko koje vize ćeš ići i da li određena agencija nudi odlazak preko te vize. Sad svi nude J1 a tek po neka H2B. A i za 2 godine svašta može da se promeni pa možda ameri opet ukinu neku od viza kao što 2009 nam nisu dali H2B vize.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Pa da, u pravu si. Za godinu, godinu i po cemo da vidimo, inace isao bih preko J-1 vize.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Imam jedno pitanje, procitao sam celu tebu, provlacilo se to dosta kroz tebu, al mene interesuje konkretan odgovor. . . .
U Americi sam na J1 vizi, upisao sam koledz, ali cekam oktobar kad mi istice viza da promenim status na F1, zanima me kad bi na toj vizi nastavio da radim za poslodavca kod koga sad radim, bez ista da mu spominjem, sve kroz papirologiju i to, kakve bi posledice imao poslodavac, a kakve ja kad bi nas neko provalio, i dali ce uopste to neko da proverava i kada? Unapred zahvalan na odgovorima. . . . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
HTC One
Da radis u USA sa F1 vizom?  Smile

Pa poslodavac ce da najebe sto je zaposlio lice koje nikako ne sme, a onda ako dovoljno popizdi sto je zbog tebe u problem moze se desiti u najgorem slucaju da ti obezbedi deportaciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Rad sa F1 vizom je legalan ako ti koledž odobri. Jer koledž te sponzoriše F1 vizom da učiš a ne da radiš. Ali ja ti ne preporučujem da pitaš za tako nešto. Savet je, probaj da radiš za keš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
HTC One
Pa i to uz dozvolu koledza moze samo part-time koliko mi se cini i to u odredjenim oblastima, ne moze bilo sta. Mozda gresim.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia E72
da, ja sam u toj F1 grupi i Sale mi je sve objasnio, a mislim da ima i ovde na forumu.

Sa F1 mozes da radis do 20h mesecno i to samo u okviry tog fakulteta koji ti je bio sponzor za vizu, i druga opcija je praksa u okviru koledza ili tamo gde te on posalje, ali to je tek komplikovana prica ali izvodljiva i opet samo na neki period i uz min lovu.

imas napisano o tome i na washington dc temi

pozzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia E72
Igore a jesi li ti ovo uradio? Jesi li kontaktirao i sredio svoju diplomu da ti vredi nešto u USA? Ja bacih pogled na taj sajt ali ono što mi je prvo palo za oko je da se njihov sajt završava sa .org a ovde uglavnom sve državne institucije se završavaju sa .gov Tako da je moje pitanje koliko je ovo ozbiljna stvar. Ako znaš nešto više o ovome a ti piši. Sigurno ćeš mnogima pomoći.

A oko rada, kolega ti je sve već napisao. A oko posla obezbeđenja u DC, ne znam šta da ti kažem. Ima samo par klubova a mnogo ljudi koji bi da rade taj posao. Moj savet ti je da kada dođeš a ti odeš posle 17h kada su ti menadžeri klubova tamo i jednostavno ih pitaš. Ovde ti je Amerika, ne treba ti neka veza da bi radio. Naravno preporuka od nekog je veoma dobro došla ali nikakve veze i vezice ovde nisu potrebne da bi radio.

hvala ti drugar u svakom slucaju. Imam neke medjunarodne licence koje figuriraju i u us, ali uglavnom u Miami u NY, ali nadam se da ce ih prihvatiti, i clan sam iapa, i imam dosta dobro pismo preporuke od ibssa, valjda ce to imati neku prednost, ili da me bar prime i saslusaju. Da li mozda znas kolika je lova tamo za posao security po satu, noci?

hvala ti puno !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
@Coolrunner
Mislim da ne grešiš.

@Igor
Ako se ne varam zarađuju $50-$60 za veče. I nije ih briga da li si Brus Li ili Nindža. Zapošljavaju samo krupne momke. U DC-u ima samo par vrednih pažnje klubova, u svim ostalim ja ti ne bih preporučio da pitaš za posao. Valjda ti je miliji život nego pare.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 01:07:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.