Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 01:05:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako otići u Ameriku i kako početi  (Pročitano 906216 puta)
Ucesnik diskusija

volim basket i travu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
VIP 
jao ne podsecaj me gledao sam na google map razne gradove i miami i maldive.....pfiiiiiii znas koju motivaciju imam da odem iz srbije niste svesni :O a motiva kolko oces mnogo bolji uslovi nba,nfl,plaza,nigge  :mrgreen:rap i mnoge druge stvari Smiley
« Poslednja izmena: 15. Feb 2010, 02:03:46 od H1N1 Gajka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
grand canyon,dolina smrti,nedodjije montane :Dsto se tice aktraktivnosti ima ih mali milion
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Samsung Galaxy S III
Gledam sad i komentare za brod i vise mi nista nije jasno.

Koji su vasi motivi za odlazak u USA (da ne offujemo sa brodom)? Ako mislite da cete se tamo zajebavati i provoditi - ne idite. Tamo zivot jeste laksi nego ovde ali vi ipak radite entry level jobs i necete biti punisici koji ce da se provode po USA... mada verujem da niko ozbiljan to nije ni pomislio.

Sa druge strane, ako dobijete najisplatljivije poslove a oni su u hotelijerstvu, tek pisite propalo za provod. Tamo se bukvalno izlazi samo vikendom a ne kao kod nas da je vikend udaran ali ima sta da se nadje i drugim danima. A vikendi su u hotelijerstvu najudarniji pa samim tim em radite ceo dan em ste tada najumorniji.

Ko misli da ide u USA iskljucivo radi provoda neka zna da ovi programi nisu za to nego skupis kintu (mnogo kinte) pa preko agencije na 15 dana.

Ja ne znam iz cega si uspeo da shvatis to. Zabava je relativan i individualan pojam. Meni bi licno bila zabava samo da osetim realnost uredjene parcele na ovoj kugli, koja raspolaze najraznovrsnijim sadrzajem savremenih ljudskih dostignuca. Drugim recima, zeljan sam osetiti civilizaciju , doziveti 21 vek. Moze se reci da mi je pun krc zaostalog, primitivnog, divljeg, prljavog i prokletog Balkana. Nisam stvoren za ovaj jad ovde i mislim da mu se nikada necu prilagoditi. Tako da ne idem jer mi se jurca za Americkom Iluzijom, vec bezim jer ne mogu vise da podnesem Balkansku Stvarnost. Nisam mnogo tolerantna osoba, niti imam cvrste zivce. Ukoliko ostanem u ovom kontajneru, ima da zavrsim ili u zatvoru, ludnici ili u sanduku.

Zabava, tipa "volim sve sto vole mladi" me nikada nije zanimala, cak sta vise gadi mi se. Tako da mi niposto nije cilj odlaska u USA.

Mozda je zanimljivo za pomenuti, zivim u raspaloj i vekovima zaostaloj Crnoj, nikada crnjoj Gori (odakle i ovo black). U BG odem jednom godisnje i to mi je kao praznik. Vidim civilizovane ljude jbt, lepo obucene, ugodne spoljasnosti, gradjanskih manira. Vidim velike zgrade, ciste parkove, metroe, bljestave trzne centre, raznorazne tipove restorana, mnostvo ukusa, boja, mirisa, svetla, mogucnosti, razlika, mnostvo insitucija, ljudskih profila, alternativa... Toliko puteva, mostova, podzemnih prolaza.... Sve je to jedan ogroman utisak koji obozavam da osetim. Upravo to je zabava koja mi prija. Biti negde, biti ukljucen, imati izbor, pronaci se u necemu, proziveti svoju mladost.

Koji ce ti krc i milion dolara ako zivis sam na pustom ostrvu. Bolje cistit plaze u Majamiju  Smile

« Poslednja izmena: 15. Feb 2010, 15:08:21 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Mislim da je doslo do malo veceg skretanja sa teme.Ovde smo da vidimo kako da se informisemo o odlasku za USA,a ne o filmovima i gradovima.Svi znamo da su gradovi super i sve je to ok ali ovo nije mesto za takvu vrstu razgovora.

Zanima me ako neko moze da mi objasni nesto.Pod pretpostavkom da dobijem vizu za koledz, kako mogu da se snadjem u pocetku?Da li me neko ceka na aerodromu? Gde bi trebalo da zivim?Sta bi uopste trebalo da radim?Verovatno postoje studentski domovi, ne znam kako to funkcionise...

Bilo je pisano nesto od toga,ali me konkretno zanima sta treba da radim kad sletim,kome da se obratim?Da li to u dogovoru sa koledzom ili kako drugacije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 5800
 Smile  Smile

Ok, opet moram da uzmem  Smile 

Toliko sam dosadan sa ovom temom da mi je pregorela sijalica u sobi.

Ana, kao i ti, i mi bi smo voleli da znamo sto vise detalja. Jeste da malo odlutamo od teme, ali eto, sta ces. Ako nema zajebancije, zivot se svodi na work, eat, sleep, work, eat, sleep,  Smile  Smile  Smile ............. A svaka lekcija se skupo placa, pogotovu ako je cifra u dolarima.

Ali mozda smo malo i preterali. Dobro ajde, jesmo preterali  Smile , cim se glavni akteri teme povlace, to znaci da smo stigli mi trolovi  Smile . Mada ja iskreno planiram da odem, ali dok ne odem, sve moguce informacije cu pokupiti.

Danas sam bio kod ortaka koji je otpusten iz kladionice jer se zalio da je plata od 15 000 dinara mala !?!?!! Pa i jeste mala plata, bem mu leba, skoro 150 evra po novom kursu!
Imamo ogromnu srecu sto je nasa majka Srbija pocela da gaca po blatu koje vodi ka nekoj civilizaciji, vise nas ne bombarduju i ne smatraju teroristima, sad smo za njih jeftina radna snaga kao i meksikanci i dali su nam mogucnost da dodjemo i da radimo. Ali privremeno.
Zato zelimo, da kad vec ima mogucnosti da se ode, da kad stignemo tamo budemo sto vise pripremljeni za sve a ne da placamo za svaku gresku.

A sad, izvintn`te sto se mi malo vise raspitujemo. Evo damama na poklon  Smile  Smile  Smile

A svim kolegamana poklon po dve karte za koncert grupe
``Ludi elektricari iz Majamija``     
« Poslednja izmena: 15. Feb 2010, 18:34:40 od Marko006 »
IP sačuvana
social share
Robbie Williams - My way (Frank Sinatra`s song)
http://www.youtube.com/watch?v=_4DJMPGNiD0
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 2003
Browser
Safari 4.0.249.89
Citat: Sasha019 link=topic=376836. msg6559735#msg6559735 date=1232942395
Kajo poslao sam ti odgovor u privatnoj poruci.
i mene to isto zanima, ako nije problem da mi napises tvoje misljenje o tome koja agencija je najbolje za w&t program?  :[115]:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Samsung Galaxy S III
Nema kome da smetaju nasi postovi. Nista od toga nije offtopik. Pricamo na temu, trazimo i elaboriramo dobijene informacije.

Ne vidim sta je lose uneti u celu pricu i malo psihologije, sociologije.

Na pitanje " Kako otici u USA I kako poceti " nije dovoljan samo odgovor u vidu cifri i vestackih informacija, kako je to Sasha zamislio. Za takve stvari postoje agencije, koje ce sve to isto ispricati. Ova tema bi trebala imati za osnovu razmenu iskustava, davanje saveta i nekih dodatnih informacija.

Pogotovo me buni sto ima nekome da smeta ako se nas troje detaljnije raspitujemo o celoj ideji putovanja i rada u USA. Ukoliko ja licno bodem oci svojim pisanjem, lako me je ne citati.

Red, Rad i Disciplina! ( Zbog toga i bezim odavde, jer upravo to nedostaje ovoj drzavi i ovim ljudima )

« Poslednja izmena: 15. Feb 2010, 20:00:45 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 5800
Na pitanje " Kako otici u USA I kako poceti " nije dovoljan samo odgovor u vidu cifri i vestackih informacija........... Ova tema bi trebala imati za osnovu razmenu iskustava, davanje saveta i nekih dodatnih informacija.

Pogotovo me buni sto ima nekome da smeta ako se nas troje detaljnije raspitujemo o celoj ideji putovanja i rada u USA.

Vala ispod ovoga mogu staviti pecat i potpis i otisak kaziprsta Smile

Konstruktivna konsultacija, saveti, sugestije. Da dodjete u moje selo, tacno bih vas uputio ko, sta, gde i kako. Ne bih vam samo rekao taksi vam je 100 dinara za svakih predjenih 2 kilometra. A do grada je 10 evra taksi. Ne dao bog da se pijan vracas iz grada kuci, ili peske, ili te tako sjebanog taksisti odrape od para. Ja zbog toga prestao apsolutno da pijem jos pre 3-4 godine. Ali ajde...
Da ne skrenemo sa teme.

Otisli Mujo i Haso u ameriku, kad tamo.....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

volim basket i travu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
VIP 
ovoj drzavi nedostaje mnogo toga ne samo red,rad i disciplina  Smile Smile
« Poslednja izmena: 15. Feb 2010, 20:50:41 od H1N1 Gajka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 5800
A bas gledam da li svi biznisi traze od tebe da radis subotom i nedeljom, ja bih radio da uzmem sto vise para, ali jel onda to spada u overtime? Ipak je to subota a da ne pricam za nedelju...

Ni na jednom sajtu o H2B ne vidim da pise da li je obavezan rad subotom i nedeljom. Isto tako ne vidim da li se ti dani za odmor svakog normalnog coveka racunaju kao overtime. Nista ne pise konkretno niko, a mnogo je napisano, ne ovde nego na mnogim sajtovima.

Ima li neko informaciju o tome?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 01:05:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.