Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 08:38:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako otići u Ameriku i kako početi  (Pročitano 906018 puta)
Ucesnik diskusija

volim basket i travu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
VIP 
ista prica kao i marko i ja cu da marta i uskoro krecem da radim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 5800
Piratski brod?  Smile

Dobra je to stvar, ali nemas kud, kad svi uzivaju ti radis. A taman kad se stigne negde u neku destinaciju, za tebe krecu obaveze. Dok se gosti zajebavaju po ostrvu, tamo gde ste se usidrili, ti moras da iskoristis to vreme dok nisu tu i da sredjujes po kabinama, cisto da im ne bi smetao, to sti tako rade, da bi gostima ugodili. To je sigurno, jer znam, u jednom hotelu sad za Novu godinu, devojka i ja otisli odmah posle 00:01 h na jedan kesk na brzaka i imali smo sta da zateknemo. Ciste ljudi brzinski dok mi nismo tu, pretpostavili da niko u sobe nece ulaziti do minimum 01:00h , a posle toga ostavljaju neki pokloncic na jastuku u znak secanja. Mi smo dobili kalendar i neki mali minjon i hemijsku olovku. Lepo. I taman smo iskoristili nove peskire. I posle se vratili na slavlje.

Znaci mart nas ceka Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Robbie Williams - My way (Frank Sinatra`s song)
http://www.youtube.com/watch?v=_4DJMPGNiD0
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Samsung Galaxy S III
Pocecu od putnickih, preko nautickih, pa na kraju valjda zavrsim na kakav gusarski  Smile

Imas ispravno glediste. To i jeste tako, ali bar je daleko od Balkanske proklete obale. Vidi se sveta, koliko toliko, ako nista bar te savremene luke i ta sranja. Posla ima, ali je placen.

Ko je lud da ceka da se ovde stvari promene... Mozda tamo negde 2123 budemo kao danasnja Svajcarska. Ode mladost, ode zivot... 

More je odgovor! 
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

volim basket i travu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
VIP 
hehe u tom slucaju najbolje je miami Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 5800
Eh, koje sam motivacije da odmah spakujem kofer i da krenem vec sutra za US. Ali procedura bato, saltera trista, agencija dvesta i stoku raca problema.

Nista, suskam kuci, sad prolece kad krene, mnogo posla ce imati kuci pa makar i to da mi skrene misli.

Do skoro nisam mislio da je moguce otici. Petljao sam nesto za zaposlenje ovde u jednoj firmi, ali pripravnik prima ispod 25000 dinara. I da tamo radim u gradu, koji je 40 kilometra od mene, ne mogu da putujem jer nema dobre bus veze. Kolima, prvo sto bih potrosio dosta para na gorivo, cak previse, 80 km tamo i ovamo na dan, a drugo, registracija i popravka i sve te muke nikako nece izaci na dobro. Tako da sam se od toga malo iskljucio, ili cu videti neko zaposlenje u BG-u ili moram ino zemstvo. Hehe, najsrecniji bih bio da radim leti, zimi uzivam i tako stalno. Nije to los zivot. Hehe

I jos da dodam, jeste videli Gajka i Pirate, nas trojica, zajedno 6 metra. Ako se sva trojica zaposlimo u elektroprivredi, mozemo da u Vasingtonu na banderama menjamo sijalice bez stuba. Eh... 

« Poslednja izmena: 14. Feb 2010, 22:44:10 od Marko006 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Samsung Galaxy S III
hehe u tom slucaju najbolje je miami Smile

Bas sam pre neki dan uz pomoc google maps posmatrao obalu Miamija... Covece, ludilo  Smile Da odem tamo, trebalo bi mi jedno pola meseca da se priviknem na takvo okruzenje i sebi objasnim gde sam ja dosadasnji zivot trosio i sta sam sve propustio.

@Marko

Visoki ambiciozni elektricari  Smile Ameriko, dolazimo!
« Poslednja izmena: 14. Feb 2010, 22:49:35 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 5800
Pirate, Gajka, ma narode, da li ste videli Maldive? E to je opaka lokacija. Sva ostrva maldivskog arhipelaga nisu po nadmorskoj visini iznad dva metra. Znaci mala ostrva, plitka voda oko ostrva, ma kao na screen saveru i na onim pozadinama na desktopu.

Vidi neki put.

E zbog toga bih otisao iz Srbije. Covek ako ne moze da svake trece godine priusti uplatu nekog aranzmana od 1500-2000 dolara, onda jebes ga, zasta se zivi. Maldivi, Florida, Dubai, Havaji, eh. Ako ta mesta ne posetim u narednih 10 godina, ode zivot, posle cu samo imati zelju i volju da stojim u redu za penziju, onda u redu za zejtin pa onda za hleb. Jednom je covek mlad.

Opaka stvar, ako razumete lepo sve reci
« Poslednja izmena: 14. Feb 2010, 23:05:37 od Marko006 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
SonyEricsson K510i
Pa zar vi niste vec otisli?
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 5800
Zakasnili smo za ovaj mart, za septembar ja licno ne bih, jer izgleda mi da zimi nigde nema bas nekog posla, a onda jedino ostaje iduci mart. Da sam video ovaj forum pre dva-tri meseca kad je bilo prijavljivanje za ovaj mart, bilo bi dobro, nego sam sad pre mesec dana diplomirao i zezao se malo, trazio preko neta poslove i sasvim slucajno naletim na ovaj forum. Ali ici cemo ako amerika ne pukne ekonomski do tad, ili je ne otkupe ili osvoje kinezi. Hehe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
HTC One
Gledam sad i komentare za brod i vise mi nista nije jasno.

Koji su vasi motivi za odlazak u USA (da ne offujemo sa brodom)? Ako mislite da cete se tamo zajebavati i provoditi - ne idite. Tamo zivot jeste laksi nego ovde ali vi ipak radite entry level jobs i necete biti punisici koji ce da se provode po USA... mada verujem da niko ozbiljan to nije ni pomislio.

Sa druge strane, ako dobijete najisplatljivije poslove a oni su u hotelijerstvu, tek pisite propalo za provod. Tamo se bukvalno izlazi samo vikendom a ne kao kod nas da je vikend udaran ali ima sta da se nadje i drugim danima. A vikendi su u hotelijerstvu najudarniji pa samim tim em radite ceo dan em ste tada najumorniji.

Ko misli da ide u USA iskljucivo radi provoda neka zna da ovi programi nisu za to nego skupis kintu (mnogo kinte) pa preko agencije na 15 dana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 08:38:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.