Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 22:58:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako otići u Ameriku i kako početi  (Pročitano 905335 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Safari 534.57.2
mob
Nokia E72
Znate da novac nikada nije bio problem...   Smile
(ostavite mi brojeve tekucih racuna)  Smile

pa dok se vlada ne formira primamo samo kesh da lakse palimo odavde Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
ZA Sasha019

Hteo sam da te pitam posto uskoro idem na razgovor za vizu J-1 i ispunjavam sve uslove kada dobijem vizu i odem za SAD sta mi predlazes sta sve da uradim da bi mogao ponovo da se vratim sledece godine bez problema jer bi zavrsio faks pa bi onda otisao i ostao. Sta sve od dokumentacije tamo da nabavim da bi sledeci put lakse dobio vizu jer sada ne bi ostajao jer su mi 2 ispita ostala i ne zelim sav trud da bacim u vodu. sta je tvoj predlog neki brak ili sta vec moze?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Pa odradiš program i vratiš se. Tamo septembra, par dana pre nego ti istekne viza.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Sasha imam jedno pitanje,Ovako posto cu ja ove godine postajem apsolvent,a citam po ovim agencijama da apsolventi ne mogu da konkurisu za work and travel program,da li mi vredi da upisem fakultet neki ove godine da dam ispita do maja kada se polazi tamo,da li cu moci da prodjem u agenciji i u ambasadi za vizu.  Inace imam 22 godine.  
« Poslednja izmena: 30. Maj 2012, 14:36:23 od GosuMind »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Mac OS X v: 10.4.11
Browser
Safari 533.19.4
Cao,

Ja sam AuPair u Chicagu, ovde sam vec 6 meseci i ugovor mi je do januara pa me zanima da li postoji neka mogucnost da dobijem neku radnu vizu ili da na neki nacin legalno ostanem ovde od januara do septembra a da nije preko AuPair programa? Ne mogu da radim dodatni posao ili da nadjem drugi, takav mi je ugovor, a htela bih da iskoristim dok sam ovde pa da i zaradim nesto preko. .  :P Pposto mi fax pocinje septembra, htela bih da ostanem ovde jos tih nekoliko meseci umesto da sedim u Srbiji i ne radim nista . .  -. - Jel ima neko neku ideju. . ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
GosuMind

Apsolventi ne mogu više na J1 vizu. A kao novajlija koji je tek upisao neki fakultet, moraćeš da imaš upisano u indeks bar četiri ispita.

AuPair92
Minimum $4000 na račun i onda aplciraj za turističku vizu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Citat: Sasha019 link=topic=376836. msg10467315#msg10467315 date=1338432679
GosuMind

Apsolventi ne mogu više na J1 vizu.  A kao novajlija koji je tek upisao neki fakultet, moraćeš da imaš upisano u indeks bar četiri ispita.

Ja ove godine zavrsavam ovaj sada fakultet,ali planiram da upisem drugu sada U Junu-Julu. . Nije mi problem da dam te ispite do Januara,al me zanima da li mogu da podnesem zahtev posto ce mi to biti drugi upisani fakultet,da li ce oni mozda proveravati to. Mada ne znam zasto bi proveravali ako imam vec polozenih ta 4 ispita,al ipak da pitam tebe ako znas nesto o tome.E da i zanima me da li ja moram da dam ta 4 ispita do odlaska u agenciju za prijavljivanje(pocinje u oktobru) ili do odlaska na razgovor u ambasadu.
« Poslednja izmena: 31. Maj 2012, 10:09:14 od GosuMind »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Moraš da ih imaš upisane u indeks. Samo dve strane pre ove, već je bilo reči o tome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Pozdrav svima na forumu i svaka pohvala Igoru i Sasi na trudu,strpljenju i odgovorima. Iscitala sam forum ali nisam naisla na problem slican mom,pa cu morati da postavim pitanje i nadam se odgovoru koji ce mozda biti koristan ne samo meni vec i drugima na forumu.
Imam 34 god,zavrsen faks i turisticku vizu na 10 g. Krenula sam sa polaganjem nekih ispita na Floridi posle kojih dobijam licencu za Dental Hygienist-a. Ali problem mi je sto mi je za izdavanje licence potreban SSN,koji naravno nemam i ne znam kako da dobijem?Neki savet?Iskustvo?Sa SSN i licencom ne bi bilo tesko naci posao jer je to zanimanje trazeno na Fl i fino placeno,pa se nadam lakom dobijanju radne vize posle svega. Ali SSN i kako do njega?Hvala unapred.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Ljudi, veliki pozdrav. . . zanima me da li postoji neka agencija koja nudi mogucnost da se ode u Ameriku, a da nisam student????? posto sam sada zavrsio srednju skolu. . . svugde gde sam gledao, osnovni uslov je da budem student. . . hvala unapred  na odgovoru !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 22:58:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.