Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 18:32:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 126 127 129 130 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako otići u Ameriku i kako početi  (Pročitano 904558 puta)
Ucesnik diskusija

jer tako samo mi odrasli vaspitani spartanski

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 53
Zastava Chicago
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Motorola Droid Razr
A kako ces najlakse naci devojku za zenidbu? I da te ne provale? Smile

ako dodjesh u Chicago samo izadjes u obliznje pabove kod Layola fakulteta i tu imash bruku bicarki, u malo bolji engleski i pivo vodish je kuci  Smile i posle toga ko zna sta moze da ispadne .....

Kako ko zna šta može da ispadne !?
Evo šta može da ispadne:
http://www.youtube.com/watch?v=_Xn0LwJLVyo
Smiley

da ali za to trebaju mu*a a ne makarone, josh pogotovo za ove americke bicarke  Smile
IP sačuvana
social share
Jos od starih vremena i zapisa o njima,
stoji jasno kao dan: Iskustvo je sustina,
poenta, vrlina, brzina, ostrina,
kojom vladas da bi bio bolji medju drugima.
Poznavanje stvari, ulice, zivota,
niceg sto sam radio stvarno nije me sramota.
Zivot u kraju, odrastanje, golgota,
prevara je slasna, masna kao fota.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
Mac OS X v: 10.7.3
Browser
Safari 534.55.3
mob
Nokia E72

ako dodjesh u Chicago samo izadjes u obliznje pabove kod Layola fakulteta i tu imash bruku bicarki, u malo bolji engleski i pivo vodish je kuci  Smile i posle toga ko zna sta moze da ispadne .....

Evo šta može da ispadne:
Smiley

da ali za to trebaju mu*a a ne makarone, josh pogotovo za ove americke bicarke  Smile

Nemoj tako !

One su sve iz dobre i poštene kuće Smiley))))

Anegdota, mi uvatili dve klasične dalebu u gradu i odveli na gajbu i drugar Crnogorac koji ne zna ni thank you da kaže, pohvata se sa ovom i kaže; Ajde, na koljena džukelo !!!
A ova mukica kaže: šta ovaj kaže, i ajd ti sad njoj prevedi na engleski Smiley))

Ja joj kažem: Ma kaže da te obožava Smiley))))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 53
Zastava Chicago
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Motorola Droid Razr

Evo šta može da ispadne:
Smiley

Nemoj tako !

One su sve iz dobre i poštene kuće Smiley))))

Anegdota, mi uvatili dve klasične dalebu u gradu i odveli na gajbu i drugar Crnogorac koji ne zna ni thank you da kaže, pohvata se sa ovom i kaže; Ajde, na koljena džukelo !!!
A ova mukica kaže: šta ovaj kaže, i ajd ti sad njoj prevedi na engleski Smiley))

Ja joj kažem: Ma kaže da te obožava Smiley))))

ma da sve iz postene kuce jos sviraju violinu Smiley

hahaha znaci epic, aaaa zamisli situaciju, ti u sred akcije i cujesh nesto tako, aaaa znaci koma Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Jako opsirna tema pa nisam puno citao. Ja sam bio 2008, kao studen sa J1 vizom, koja je po meni najlaksa da se dobije ako si redovan student. Necu puno da davim,  preporuka je moja da ne idete po velikim gradovima nego po turistickim mestima(okean). U toku sezone ima dosta posla. Ja sam radio 2 posla na dan i moze da se nadje ako hoces. Neki moji drugari su bili na ostrvu Nantucket, relatvvno blizu Bostona... Po meni tamo  je satnica najbolja, vise od 12dolara... ITD  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Svasta sam sve nasao na netu o zaposljavanju u Chicagu i u 90% slucajeva za neki posao u IT sektoru traze 2+ god. iskustva, i sada meni nije jasno kako je moguce da neko dobije posao t.j da krene sa radom? (Video sam da College ima potpisane neke ugovore o saradnji sa nekim kompanijama pa tako ti studenti krecu sa praksom t.j da sticu iskustvo, ali je nemoguce da je to jedini nacin za dobijanje posla)

Nasao sam prirucnik o vrstama privremenih i useljenickih viza, sigurno moze nekome pomoci... Smiley

http://www.2shared.com/file/nzmISW9k/USA.html
« Poslednja izmena: 13. Apr 2012, 02:40:48 od kingshawn »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 53
Zastava Chicago
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Motorola Droid Razr
Nesto nam se tema umrtvila. Ajde buduci ameri koji dolaze ove sezone ostavljajte radne ponude koje ste dobili pa da vam delimo savete  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 43
Zastava Belgrade
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
SonyEricsson k810i
Mene licno zanima posto cu uskoro da idem na interviju za posao na brodu ali mi je cilj da nadjem u nekoj skorijoj buducnosti posao u americi i da zivim naravno, pa jel moze neko da mi kaze nesto o Los Angeles-u to je mesto gde bih kad bi mogao da biram odma odabrao, posto uglavnom se prica da je mnogo bolje naci neko mesto blizu nekog veceg grada, dakle moje pitanje je jel ima neko iskustva sa boravkom u LA-u?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 6
Zastava Podgorica
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Prvo želim sve da vas pozdravim! Potrebna mi je mala pomoc! Naime, procitala sam skoro sve napisano na ovoj temi,ne sve jer ima bas dosta toga  :D .  Naime,životna želja mi je da pođem u Ameriku i to je jedini cilj u zivotu koji nijesam ostvarila :( .  Inace imam 25god,zavrsila sam fax prije 3i po god,  radim u jednom veoma dobrom hotelu  sa 4zvjezdice kao menadžer prodaje i marketinga (naravno na odredjeno ali tu radim vec skoro 3 god produzavanjem ugovora) i to je stvarno super posao,nijesam udata i ne zivim sa mojima od 18te jer sam nezavisna od tada.  kao sto sam rekla,zelim da odem tamo i okusam srecu,i ovdje sam od nicega krenula.  takodje,tamo ima stvarno dosta toga za vidjeti.  e sad,ne znam kako da pokusam.  gledala sam programe agencija za usavrsavanje i rad u struci ali je to sve realno slabo a tek malo placeno. kuma  mog druga  zivi u LA i ona mi moze pomoci da nadjem stan i mozda oko nekog posla da krenem samo.  ja bih da ostanem na duze-oko 2-3 god ,mozda i za uvijek ako mi se svidi bas  :D .  mislite li da je najbolje da izvadim radnu vizu (sto sam zakljicila iz nekih postova da je najbolje) ? meni treba neka firma tamo da garantuje posao tamo je li? da li oni posle to porvjeravaju? i na koliko mogu tu radnu da izvadim? i da li je najbolje da ne spominjem da ikoga znam tamo? mada osim nje nikog i ne znam a i nju ne znam nesto  :D ,vidjela sam ovo i za fax. ali opet mi nijesu neki uslovi jer ne moze da se radi neki fin posao.  unaprijed hvaaaaala :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 53
Zastava Chicago
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Motorola Droid Razr
Prvo želim sve da vas pozdravim! Potrebna mi je mala pomoc! Naime, procitala sam skoro sve napisano na ovoj temi,ne sve jer ima bas dosta toga  :D .  Naime,životna želja mi je da pođem u Ameriku i to je jedini cilj u zivotu koji nijesam ostvarila :( .  Inace imam 25god,zavrsila sam fax prije 3i po god,  radim u jednom veoma dobrom hotelu  sa 4zvjezdice kao menadžer prodaje i marketinga (naravno na odredjeno ali tu radim vec skoro 3 god produzavanjem ugovora) i to je stvarno super posao,nijesam udata i ne zivim sa mojima od 18te jer sam nezavisna od tada.  kao sto sam rekla,zelim da odem tamo i okusam srecu,i ovdje sam od nicega krenula.  takodje,tamo ima stvarno dosta toga za vidjeti.  e sad,ne znam kako da pokusam.  gledala sam programe agencija za usavrsavanje i rad u struci ali je to sve realno slabo a tek malo placeno. kuma  mog druga  zivi u LA i ona mi moze pomoci da nadjem stan i mozda oko nekog posla da krenem samo.  ja bih da ostanem na duze-oko 2-3 god ,mozda i za uvijek ako mi se svidi bas  :D .  mislite li da je najbolje da izvadim radnu vizu (sto sam zakljicila iz nekih postova da je najbolje) ? meni treba neka firma tamo da garantuje posao tamo je li? da li oni posle to porvjeravaju? i na koliko mogu tu radnu da izvadim? i da li je najbolje da ne spominjem da ikoga znam tamo? mada osim nje nikog i ne znam a i nju ne znam nesto  :D ,vidjela sam ovo i za fax. ali opet mi nijesu neki uslovi jer ne moze da se radi neki fin posao.  unaprijed hvaaaaala :D

Moje misljenje je da ti je mozda i najbolja opcija da izganjas radnu vizu ako mozes, ako ne mozda mozes da upises podiplomske studije ili master pa da kao sudent pokushash na J1 vizu, mada nemam pojma koliko je to izvodljivo. Generalno nemoj puno da gledas koliko te placaju, jer ovda ako si dobar jako brzo napredujesh a ti ako mislis da nastavish ovde da radis to sto radis mozes da naredujesh u to nemoj da sumnjash. E sad ima dosta faktora koji uticu na to ali sreca je jedan on najbitnijih Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Ja sam dobio posao moversa u Chicagu u firmi EZ Movers. Satnica 8.25 + tips. U SAD stizem 1. juna i imam radnu vizu do 15. septembra. Neki savjet? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 126 127 129 130 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 18:32:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.