Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 16:20:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 123 124 126 127 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako otići u Ameriku i kako početi  (Pročitano 904297 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
SkyFire hvala na informacijama. Ja idem sa drugom u Chicago za nesto manje od 3 meseca i planiramo da ostanemo tamo jedno vreme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
FossaDeiLeon

Pročitaj prve 2-3 stranice, pisao sam o tome.

Dzefri 86

Čuo sam da je nekad moglo. Ali ne u svakoj državi. Moraćeš da kada dođeši odeš i pitaš u MVA ili negde se to zove DMV. U suštini ne može ako nemaš SSN.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
Skyfire jel mozes da mi se javis na private?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

jer tako samo mi odrasli vaspitani spartanski

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 53
Zastava Chicago
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Motorola Droid Razr
Skyfire jel mozes da mi se javis na private?

Javi se sta ti treba.
IP sačuvana
social share
Jos od starih vremena i zapisa o njima,
stoji jasno kao dan: Iskustvo je sustina,
poenta, vrlina, brzina, ostrina,
kojom vladas da bi bio bolji medju drugima.
Poznavanje stvari, ulice, zivota,
niceg sto sam radio stvarno nije me sramota.
Zivot u kraju, odrastanje, golgota,
prevara je slasna, masna kao fota.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
zvao sam da pitam dali mogu da izvadim njihovu vozacku i rekli su mi nista bez ssn. ne znam za druge drzave ali u pensilvaniji ne moze tako da ako je neko uspeo u nekoj drugoj drzavi nek pise..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
SkyFire24,ako stedim,trosim 1000$ mesecno na stan,hranu,racune i ostale stvari koje si naveo,koliko bih mogao da zaradim za godinu dana rada u Chicagu? Vec sam jednom bio u US na W&T programu i ovog leta idem opet i planiram da ostenem 2-3 godine. Zanima me i koji bi posao mogao da mi predlozis da radim to vreme?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 53
Zastava Chicago
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Motorola Droid Razr
SkyFire24,ako stedim,trosim 1000$ mesecno na stan,hranu,racune i ostale stvari koje si naveo,koliko bih mogao da zaradim za godinu dana rada u Chicagu? Vec sam jednom bio u US na W&T programu i ovog leta idem opet i planiram da ostenem 2-3 godine. Zanima me i koji bi posao mogao da mi predlozis da radim to vreme?

Hmmm sve zavisi koliko mozes da radish? Ako planiras da dodjes ovde na 2-3 godine, moj ti je predlog voznja kamiona. Ja trenutno to ganjam. Smile Sto se kamiona tice ovde se placa 0.40 centi po milji. E sad racunaj da vozis oko 600 milja to ti je 10 sati. Mada vecina njih pici po 14-20 sati dnevno. Uzimaju ljudi finu lovu. Sto se tice moveing (selidbe) to ti se placa 9 dolara po satu za helpere, vozaci manjih kamiona 12 (sve radi kao i helperi samo sto oni voze kamion) a formen ti je od 12-15 dolara (sve radi i vodi papirologiju). Tu ti se nikada ne zna radno vreme tj. koliko ces da radis i da zaradis, mozes da radish 5 sati a mozes i 18 sati. Konobarisanje, sta ja znam to ti je sve faktor srece gde se zaposlish, i koliko brzo mozes da ucis da bi napredovao. Generalno mozes da racunas nedeljno oko 500 dolara za pocetak, a kasnije kad postanes konobar onda su tu i vece pare. Vale ili ti parkiranje kola u  sustini nista specijalno ako si posten i ne znas da zavrces glupe amere. Posto ako radis sa nasima srbi,makedonci,bosanci ili neko 10-ti su sto se tice ovoga jako pokvareni. Zato svi gledaju kako da zajebu nekoga, odprilike to ti se placa oko 40 dolara za vece, radis od 8 navece do 4,5,6 ujutru. Ovaj posao ti se vecinom zasniva na tipsu ili ti baksisu, jer ovo ti je u neku ruku ciganski posao jer moras da malte ne prosish da ti daju tips. Prije par godina dok nije dosla kriza ovde likovi mi pricaju da su redovno dobijali tips 5-10-20 dolara. Kazu da su uzimali preko 700 dolara za vece, jedan makedonac je uzeo 933 dolara za jedno vece Smile to mu je bio rekord.Sada je situacija skroz drugacija ako dobijes 5 dolara udaraj se nogama u dupe Smile. E sad imas tu dosta caka kako da se uzmu pare, (ima dosta da ti se objasnjava kako i sta) ali vecina njih krade sitnis u kolima, krade robu tipa Iphonove,parfeme,GPS-ove i slicno cak sam cuo da likovi otvaraju i gepek pa ako nadju nesto uzmu. Tako su mu bar pricali dva drugara koji su to radili neko vreme na parkingu neke diskoteke, jer kazu likovi tu dodju mrtvi pijani ili nadrogirani,treznih nema Smiley E sad mozda ovo sve i ne vidish ali generalno mislim da je tako kada radis ispred diskoteke. Mislim da je sasvim druga prica kad radis ispred nekog restorana, mislim da ovih stvari nema Smile. Da budes elektricar to ti se placa za pocetak 10 dolara ali se brzo napreduje, za mesec dana idesh na 15 dolara, ali kasnije sve sporije jer onaj ko radi 4-5 godina satnica mu dodje negde oko 30 dolara Smile. Ima i ovo uredjivanje dvorista kod ljudi, ali o tome ti ne bih znao puno reci, to vecinom rade meksikanci. Mozes da radis ovo tipa instaliras kablovske televizije, to ti sve zavisi kolko si pametan i vesht, ides 2 sedmice na trening i posle ti daju auto i opremu i picish, placa se po poslu, znam lika koji uzima 1500 nedeljno ali lik to radi nekih 7 godina i super mu ide. Hmmmm sta mi jos pada na pamet sto se tice poslova, e da keramicar uzima 3-6 dolara po squeru ili kako se vec pise, to ti je mislim 12x12 centimetara kolko se dobro secam (mozda i gresim ali znam da je to jedna keramicka ploca).

E sad ako hoces da napravis velike pare za kratko vreme ti uvek mozes da nadjesh da dilas drogu Smiley)))) a koliko ces ziveti i kolko ce vremena proci a da te kerovi ne uhvate to ti ne bih znao reci Smiley))))

Ako sam ti imalo pomogao super ako ne jbg, uglavnom ovo ti je za Illinios, upoznao sam dosta likova i odprilike su ovo njihove price, sasvim realne. Ja sam radio moveing,kao elektricar, cistac snjega i evo sad ganjam ovo za kamion Smiley))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
SkyFire24,hvala na informacijama.  Vec sam pricao sa par osoba i iskustva su slicna.  Ja bi licno radio kao konobar jer sam cuo da moze da se zaradi 200$ dnevno. Posao vozaca kamiona je kako si mi ti predstavio dobar,s obzirom da se za 600 predjenih milja zaradi 240$ :) Zanima me,da li si tamo polagao vozacku za kamione i koliko si vec dugo u tom poslu? Jesi li zadovoljan zaradom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 53
Zastava Chicago
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Motorola Droid Razr
SkyFire24,hvala na informacijama.  Vec sam pricao sa par osoba i iskustva su slicna.  Ja bi licno radio kao konobar jer sam cuo da moze da se zaradi 200$ dnevno. Posao vozaca kamiona je kako si mi ti predstavio dobar,s obzirom da se za 600 predjenih milja zaradi 240$ :) Zanima me,da li si tamo polagao vozacku za kamione i koliko si vec dugo u tom poslu? Jesi li zadovoljan zaradom?

Sto se restorana tice, nemam pojma da li imas neko iskustvo u tome, ali ovde gde god da se zaposlis prvo kreces kao baser, oni imaju satnicu oko 8$ i nesto malo tipsa 30-40 dolara i to ako se konobari smiliuju i daju ti ga, jer samo konobari izmedju sebe dele tips. Ako si imao iskustva brzo ces da napredujesh. Kao konobar realno moguce je uzeti 200$ dnevno ali treba da upadnes u neki dobar restoran a to i nije bas tako lako Smiley. Sto se tice kamiona ja sam to skoro poceo da ganjam, prije 20 dana sam polozio pismene testove oko 400 pitanja, sada ganjam da upisem auto skolu za to koja ti ovde kostaoko 1800$ pa kad to odradim onda moram da polazem pre-trip, poligon i gradsku voznju. Ali sam bio sa drugarima 2 puta na velikim relacijama i ok mi je ali je jako dosadno Smile. Oni generalno uzimaju od 1300-1900 nedeljno. Sve zavisi kako im se pogodi tura za tu nedelju. Odu u nedelju ujutru vrate se u cetvrtak ili petak. U sustini ovaj posao je veliko odricanje ali barem znas zbog cega to radis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
Samo me zanima jos jedna stvar,kako si ostao tamo? Da li se si ozenio ili...? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 123 124 126 127 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 16:20:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.