Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:52:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako otići u Ameriku i kako početi  (Pročitano 904391 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
svetski putnik
Мој савет је да даш најмање 5 испита како би те сматрали озбиљним студентом и дали ти визу.

kingshawn
Разумем да желиш да одеш у Америку. Ја само написах који је пут до тога по мом мишљењу.
И само да те охрабрим, амери немају појма о компјутерима а о програмирању боље и да не отвараш уста иначе прегореће им све сиве ћелије које имау, ако имају.  Smile Не можеш ни да замислиш која им се вратоломија догоди у глави кад им покажем CTRL+C, CTRL+V, CTRL+A.  Smile
Кад аплицирају за посао прво чиме ми се хвале то је да умеју да користе Microsoft Office Word и да умеју да пошаљу e-mail.
Тако да само напред.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
@Sasha019
ipak mi je ostao samo jedan ispit, a poslednji polozen u decembru, valjda ce videti da sam ozbiljan student Smiley Imam veliku zelju da idem a plasim se da me ne odbiju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
Ma najbolje je da se ode kao clan orkestra,pokazes par fotki da s pare i cao. . . kada odes tamo daju ti socilaj number i vise se ne vracas
IP sačuvana
social share
hxxp:|| www. vocnesadnice. org
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

amo ergo sum (volim dakle postojim)

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 710
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Sasha, vidim da si dosta upucen i sve cake vezano ze imigriranje, pa da pitam da l' imas mozda neko resenje za moj problem. Problem sam iznela na predhodnoj strani Wink Hvala unapred Smiley
IP sačuvana
social share
carpe diem (iskoristi dan)

the sun is always brighter on the other side
but heart and soul i left at home comitted suicide
far away, far away, you're so far away from me
but i'll be back one day
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
svetski putnik
Izgleda da napravih grešku u koracuima, tebi je ostao još jedan ispit a ne da si dala samo jedan ispit. Epa... U problemu si, to mogu da ti kažem.
Dve opcije postoje. H2B ili J1. Kao studen koji završava školicu, teško da ćeš dobiti vizu ali opet nemora ništa da znači. Ne odustaj. Pričaj sa više agencija pa vidi.

lignjoslavka
Ako imaš zelenu kartu onda je dovoljno da se udaš za njega i on automatski dobija istu. Osim ako nije neka druga zavrzlama u pitanju. Ako je sve po propisu on bi trebalo da dobie zelenu kartu nakon par meseci. Druga varijanta je H2B ili J1 viza pa kad dođe u USA neka te ženi i to je to. A može da proba i sa turističkom vizom.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

amo ergo sum (volim dakle postojim)

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 710
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
To me zanima, sta mozes da mi kazes za tu H2B vizu s' obzirom da on nema nista od potrebnih dokaza da bi garantovao svoj povratak u Srbiju. Da li ima sanse da cak i bez toga prodje intervju u ambasadi. Takodje sam cula da je od ove godine taj program besplatan, tj. da agencije ne bi smele da naplacuju programe za H2B vize sto je, naravno, dovelo do toga da vecina agencija prestane da radi H2B vize Smile

Sto se vencavanja tice, malo je to sada nemoguce, ja sam vec u Americi (dosla sam ovde da se porodim) i sada sam u 9. mesecu tako i da hocu ne bih mogla da putujem Wink
IP sačuvana
social share
carpe diem (iskoristi dan)

the sun is always brighter on the other side
but heart and soul i left at home comitted suicide
far away, far away, you're so far away from me
but i'll be back one day
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I choose not to choose

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia 
@Sasha019
ipak mi je ostao samo jedan ispit, a poslednji polozen u decembru, valjda ce videti da sam ozbiljan student Smiley Imam veliku zelju da idem a plasim se da me ne odbiju Smile
Ne budi optimistična,naravno probaj ali budi svesna da su ti male šanse.
Ove godine su smanjili broj studenata i pooštrili kriterijum
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
@Sasha019
znam, raspitivala sam se i u principu svi mi kazu da su mi velike sanse jer imam firmu i kredit na sebe i naravno ide mi radni staz, htela sam da cujem vase misljenje, uglavnom ne odustajem Smiley

@Cekinjo
ako imam veliku zelju moram biti optimista Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I choose not to choose

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia 
@svetskiputnik

Ma znam,ali veruj osecaj kada te odbiju,posle nekoliko meseci planiranja i mastanja, je
neizreciv  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
@cekinjo

ma da mislim da ce me odbiti ne bih se prijavljivala Smiley u principu nista ne mogu izgubiti, svi papiri su mi legalni tako da se nadam da cu imati srece
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:52:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.