Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 00:30:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako otići u Ameriku i kako početi  (Pročitano 904629 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia E72
ko je ovde žudi za Srbijom, a ko je u Srbiji žudi za Amerikom, jbg tako ti je to uvek, ali ne može čovek da bude pametan šta je bolje. Kad bi kod nas moglo samo da se malo bolje i sigurnije živi ne bi nam trebalo nista osim Šumadije, Kopaonika, Zlatibora, prelepih manastira i zdrave hrane i ljudi koji nas vole.... poenta je da:
Život piše romane, a mi čitamo stripove Smiley))
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 146
Zastava Hawaii
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia N900
Resih i ja da promenim zivot (nadam se na bolje) i da se odselim. Prijavicu se za turisticku pa onda zenidba verovatno. E sta treba da uradim da bih poveco sanse za dobijanje vize i kako e tamo za zenidbu, da l moram placati ili mogu naci neku za dzabe. Planiram da idem u Miami, ima li koga tamo odavde?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
da li mi neko moze reci koliko dugo traje proces prebacivanja statusa sa j1 na f1 vizu? gde se aplicira? sta je potrebno sve? i sve detalje oko toga sto znate... Hvala u napred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Obojica da prelistate temu. Naći ćete odgovore na vaša pitanja pisano i pisano...
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
prelistao sam temu, procitao sve, al nisam nasao to kolko traje proces prebacivanja sa j1 na f1, pa te molim da mi na to odgovoris... hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Ne postoji proces prebacivanja. Ne postoji.
-Dođeš ovde
-Odeš na željeni koledž
-Upišeš ga i oni te sponzorišu sa F1 vizom sa kojom možeš samo da studiraš.
-Ceo taj proces može da potraje 2-3 meseca. (lupio sam ali mislim da sam u pravu)
-O cenama koledža već sam pisao.
-Ne moraš da imaš J1 vizu da bi upisao koledž ovde i dobio F1 vizu. Možeš da imaš bilo koju vizu. Turističku, H2B, J1.

Ono što je jedino bitno njima na koledžu, kako bi ti dozvolili da studiraš i samim tim dobiješ F1 vizu je da: Govoriš engleski i da im pokažeš koliko para imaš na računu. Moraš da imaš na račun $20 000 da bi ti odobrili školovanje. Ne interesuje njih mnogo da li si ti ovde sa turističkom vizom ili nekom drugom. Bitno je samo da imaš neku vizu. I naravno pare.
« Poslednja izmena: 09. Avg 2010, 03:33:45 od Sasha019 »
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
ok, hvala... Ja sam vec u americi, i zanima me ako ja upisem koledz, i cekam da se ti papiri srede, a do tada mi istekne viza, a u procesu sam, sta onda., moram li se vracati ili mogu ostati ovde dok ne dobijem papire?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 328
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia e51
Sto ne postavite i malo slika iz te amerike, da vidimo kako to izgleda, ne samo da citamo
IP sačuvana
social share
Super IDEJA
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.125
da li su H2B vize dostupne za Srbiju, ako jesu preko koje agencije bi mogao otici in USA :help:  :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia E72
ok, hvala... Ja sam vec u americi, i zanima me ako ja upisem koledz, i cekam da se ti papiri srede, a do tada mi istekne viza, a u procesu sam, sta onda., moram li se vracati ili mogu ostati ovde dok ne dobijem papire?

evo da se i ja ukljucim posto sam i ja na f1 vizi.
cim dobijes I20 od fakulteta, to je dokument sa kojim apliciras za studentsku vizu, odes u ambasadu, ili ako si ovde posaljes mailom, imas podatke na sajtu us ambasade gde se salje i oni ti odgovore i to je to.
ovde je dobra stvar sto sve mozes mailom, i postom da zavrsis.
bitno je da znas, da ce ti fakultet traziti da im uplatis neki fee za izdavanje I20 i mozda da uplatis za obrazac I 901 neki iznos, a mozda i prvu ratu skolarine, tako da se spremis i na to.

pozzzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 00:30:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.113 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.