Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:19:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako otići u Ameriku i kako početi  (Pročitano 904386 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 96
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Sagem 
Ko se vrati kajaće se a ko ostane kajaće se.
lajk
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 534.50
mob
Nokia E72
Ko su Sale i Igor??? Moze neki kontakt??

Caos Stanka,

Moje ime je Igor i ako šta mogu pomoći slobodno piši ovde i kao i ostali reći ćemo ono što znamo i naša iskustva, pa možda izvučeš neku korisnu informaciju.

Srdačno,
Igor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
Browser
Safari 534.50
mob
Nokia E72
Zdravo svima! Pre svega nasao sam temu tako sto sam guglovao u vezi svega ovoga i procitao sam skoro celu. . zaista svaka cast! Ali svejedno hteo bih konkretno da podelim svoju situaciju ovde pa da mi pomognete :)
Uglavnom,hocu da idem tamo. . e sad,ne aktivan sam student sto znaci da i nisam.  Imam 22 godine,nemam stalno zaposlenje,zivim sa roditeljima,od imovine imam samo auto koji se vodi na mene :) Tako da nemam neku pricu za dobijanje vize tj verovatno bi me glat odbili kada bih aplicirao onako preko ambasade sam i to bez agencije.  I da inace,tamo mi zive tetka,teca i brat . .  tamo su preko 20 godina drzavljani su.  Imam jos dosta njih sa mamine strane,i mama mi je zivela tamo 4 godine tamo.  ali isao bih kod tetke,tece. . .  oni bi mi i finansirali sve to.  Posto sam cvrsto resio da odem bilo kako u krajnjem slucaju bar i turisticki nekako . Ali voleo bih i da mogu da radim i da imam tu radnu vizu ili ste vec potrebno da bih radio.  Sta kako raditi ? Agencija neka? vidim da su skoro sve work and travel tipa,video sam i neke prethodno napomenuta u temi ali nisam kontaktirao.  Sta mi je najpametnije uraditi ? I da li postoji sansa da odem uopste sad. . 

Imaš sve uslove za W&T program, tako da moraš pokušati da bi upeo.

Ono što mi je drugar rekao da je uplatio us open preko naše neke agancije EUR 1300 14 dana sa kartama i putem i svim troskovima, i da su svi dobili vize preko te agencije. E sada to je polazak 30. avgusta, pa je malo frka sa vremenom, ali možeš da pokušaš i pretvoriš se u najvećeg Djoletovog fana, i odeš sa njima, a vratiš se sa milionom dolara nekada Smiley
pozzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
ee! ja taman mislio svi me iskulirali :)
ici cu sutra bas verovatno u neku od agencija koje ste pominjali pre . .  pa cu da vidim,pa javljam. .
hahahah da da video sam tu reklamu ali nisam se zapitao za to :P mada to je vrv organizovano da moras da se vratis :)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
Browser
Safari 534.50
mob
Nokia E72
ee! ja taman mislio svi me iskulirali :)
ici cu sutra bas verovatno u neku od agencija koje ste pominjali pre . .  pa cu da vidim,pa javljam. .
hahahah da da video sam tu reklamu ali nisam se zapitao za to :P mada to je vrv organizovano da moras da se vratis :)

Ma daj, njima je samo da uzmu lovu, a samo promeniš grad i nek te traze na Miami open Smiley)))

uzivaj !

pozzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 13.0.782.112
Hvala Igore, napisala sam sve konkretno sta me interesuje na predhodnoj stranici, sustina je da hocu da idem bas, bas, a ne znam kako i na koji nacin...razloge sam navela, pa procitaj moj text i reci mi svoje misljenje.
Pozdrav!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 261
OS
Browser
Safari 534.50
mob
Nokia E72
Imala bih par pitanja u vezi ove teme! Interesuje me kako najsigurnije mogu dobiti vizu, s'obzirom da sam bila u Americi preko W&T, i ostala na crno preko vize 3 meseca.  Imam ssn, id, dozvolu, od toga je proslo godinu ipo dana, u medjuvremenu sam zavrsila fax i otisla bih tamo da nastavim zivot.  Nisam zaposlena i ne mogu da apliciram za turisticku, nacula sam nesto da je dobro resenje verenicka viza, pa me interesuje ima li neko neko resenje za mene?
Hvala unapred!

Verenicka ti je najsigurnija viza i ako imas mogucnosti idi na tu varijantu.

Varijanta W&T i dalje funkcionise, ali mozda da probas i sa turističkom, obzirom da si se vtatila, za njih si ok. Moja drugarica je bila na WT i vratila se, bila ovde oko dve godine i sada je otisla tamo sa turistickom, a kako ima ssn i sve sto i ti, lako nasla posao i radi. Ovde je upisala master, koji treba da zavrsi iduce godine, tako da je to prilozila kao razlog da mora da se vrati i prosla ok.

Ono sto je pravilo za vizu je da nema pravila, ali moras pokusati da bi ista bilo.

eto ako je pomoglo ok, ako treba jos sta pisi.

pozzzzz
I.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 13.0.782.112
Vec sam napisala da nisam vise student i da w&t otpada, a i turisticka, jer nemam ni jedan uslov za nju:(
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Vec sam napisala da nisam vise student i da w&t otpada, a i turisticka, jer nemam ni jedan uslov za nju:(

Slusaj sta ti Indiana kaze, nadjes nekog naseg da ti nadje nekog ko nije nas da se za njega udas za papire (namjerno podvlacim ovo ko nije nas, sto zbog one stare narodne svog se boj, a i zbog nekih drugi razloga), ugovoris cijenu, odredjeni vremenski period zivis na toj adresi i kroz 5 godina vrijednog rada vratices pare date za brak a u medjuvremenu se svakako i razvesti. Ako ovo ne uspije, Indiana (ja, a ne americka savezna drzava Smile)ti refundira sve do zadnjeg dinara, ko god je gdje ovako otisao uspio je.
« Poslednja izmena: 16. Avg 2011, 19:19:22 od Indiana_Jones »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 13.0.782.112
Hvala Indiana...bila sam tamo godinu dana, i u sve to sam odlicno upucena, to mi je bila prva opcija, ali posto sam videla da mi vreme prolazi i ne mogu da nadjem tako nesto(a imam prijatelja tamo puno) jer nisu ni oni vise mutavi:) Hvala u svakom slucaju, i dalje nastavljam sa svim opcijama, valjda ce nesto upaliti.
Hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 204
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:19:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.