Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 05:58:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako manipulisati ljudima...  (Pročitano 42369 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
trebas da imas odredjene predispozicije da bi tamo usavrsavao

pa da, da budeš beskrupulozno djubre koje bi da zaradi na ljudskoj nesreći i gluposti
« Poslednja izmena: 11. Avg 2010, 22:50:40 od Дулаћ »
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
ta crna magija , kurac palac, sve laz i prevara .

i oni vracOvi i isceljitelji mater im treba ih krivicno goniti koliko su bolesnim ljudima uzeli novca.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

i oni vracOvi i isceljitelji mater im treba ih krivicno goniti koliko su bolesnim ljudima uzeli novca.

a koja je razlika između njih i sastavljača "natalnih karata" ?
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Citat
Ajde objasni mi molim te kako pomocu zvezda neko odredjuje buducnost?
Montenegrina, ja cekam na odgovor Smiley

Citat
marko, univerzitet se ne bavi prevarama. pre svega, trebas da imas odredjene predispozicije da bi tamo usavrsavao (ne ucio) svoja znanja i sposobnosti. da li znas koliko je ljudi samo odustalo??

znam da ti bese ne verujes u vradzbine, al je zanimljivo koliko se ljudi bave crnom magijom u paracinu
Crna magija i bela magija su gluposti za dokon narod. Imao sam priliku da vidim dejstvo i jedne i druge i veruj mi to je malo veca prevara od astrologije. Ne bih pricao to sto pricam da nemam iskustva sa tim. Ne toliko ja koliko moja porodica koja je "verovala" u vracare pa i u "astrologe"
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 1395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat

pa da, da budeš beskrupulozno djubre koje bi da zaradi na ljudskoj nesreći i gluposti

aj, molim te, nemoj vise da dokazujes kolika si sirovina i svasta nesto.

ja ne pricam o prevarantima. i da, pitao si dal neko ima neki dokaz...da, imam dokaz!
IP sačuvana
social share
U se i u svoje kljuse!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 

a koja je razlika između njih i sastavljača "natalnih karata" ?

vidi da ti kazem nesto .
natal se cesto radi i dzabe . imas sajtove gde to mozes da proucis , sam da naucis.ovde na forumu je to dzabe .
ova ostala gamad naplacuje i to debelo .
astrologija mu dodje nesto kao hobi , razbibriga a ono beskrupulozna zarada.
tako ja to nekkao gledam.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.356.2
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Citat
Sama se bavim astrologijom, pa iz licnog iskustva pricam. Dakle, znam o cemu pricam. Verovatno bih isto kao ti reagovala da sam na tvom mestu, to jest da nemam pojma o toj oblasti.

vidi, onda je sve jasno... možda ću te baš ja jednog dana goniti za krivično delo prevare  Smile

naravno da su babe i žabe, naučnici i prevaranti ne mogu da budu isto.

Ne verujem da ce doci do toga posto mi je to hobi, ne zaradjujem na taj nacin. A i ti rece da ne verujes u astrologiju pa samim tim me ne bi ni angazovao, zar ne? Smiley

Opet kazem, ruzno je biti siguran toliko u nesto o cemu pojma nemas. Mozes biti skeptican, ali tvrditi sa tolikom sigurnoscu... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Sony xperia
Traze se naucna objasnjenja ?

Knjiga:
"Holografski Svemir", autor Michael Talbot

Postoje dokazi koji ukazuju na to sa su naš svijet i svi u njemu - od snježnih pahuljica do stabala javora, zvijezda
padalica i elektrona u vrtnji - samo slike nalik duhu. Projekcija iz razine stvarnosti koja je u toj mjeri izvan naše da je
doslovno izvan i prostora i vremena. Glavni arhitekti ove zapanjujuće zamisli među najeminentnijim su svjetskim
misliocima: fizičar sa Sveučilišta u Londonu David Bohm, Einsteinov štićenik i jedan od najpoštovanijih svjetskih kvantnih fizičara; i Karl Pribram, neuropsiholog sa sveučilišta Stanford, i autor klasičnog neuropsihološkog udžbenika languages of the brain (jezici mozga).
Kod holografskog modela najviše zapanjuje to što je odjednom dao smisao širokom spektru pojava koje su toliko neshvatljive da ih se u pravilu svrstavalo izvan područja znanstvenog
razumijevanja.
Te pojave obuhvaćaju telepatiju, vidovitost, mistične osjećaje jedinstva sa svemirom pa čak i psihokinezu, odnosno
sposobnost uma da pomiče fizičke predmete a da ih nitko ne dodiruje.

I doista, stalno rastućem broju znanstvenika koji su prigrlili holografski model brzo je postalo očigledno da je taj
novi model pomogao objasniti praktički sva paranormalna mistična iskustva, te je u zadnjih 5 - 6 godina nastavio nadahnjivati istraživače, i objašnjavati do sada neobjašnjivo.

http://forum.burek.com/holografski-svemir-t484756.new.html#new
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
mob
Apple iPhone 6s
@Дулаћ

Ja sam imao prilike da ovde na forumu pricam sa covekom koji mi je pogodio nekoliko bitnih tacaka u zivotu koje zaista zna jako mali broj ljudi van moje najuze porodice, a i neke koje ne zna niko... Godinu kada sam se umalo udavio na moru, kada mi je otac imao tesku operaciju, kada sam imao tezak prelom noge, tipove zdravstvenih problema koje imaju otac i majka (iako su prvi u svojim porodicama sa takvim problemima)... Pritom o prevarama citam od ranih teenagerskih godina jer me je to zanimalo i jako dobro znam kada mi neko prodaje fore, a kada prica nesto sto ima smisla...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat

aj, molim te, nemoj vise da dokazujes kolika si sirovina i svasta nesto.

ja ne pricam o prevarantima. i da, pitao si dal neko ima neki dokaz...da, imam dokaz!

a ti se bolje suzdrži... da, "astrolozi" su prevaranti. tačka. ne postoji nikakva razlika između "astrologa", "numerologa", "vračara" i ostalih prevaranata. Samo glup čovek to ne vidi.

Citat
astrologija mu dodje nesto kao hobi , razbibriga

sa ovim mogu da se složim

Montenegrina, ne, nije ružno, jer kada neko zastupa gluposti, meni sve kočnice popuštaju. Ako ne zarađuješ tim obmanama, sreća tvoja... i naravno da te ne bih "angažovao"  Smile

SF, šta da ti kažem... na tvom mestu, ja bih obratio pažnju na sigurnost ličnih podataka i sredstava komunikacije. Ipak ću pre poverovati u neko logičnije objašnjenje, mada u tvoj autoritet ne sumnjam, ali ne mogu to da prihvatim.
« Poslednja izmena: 11. Avg 2010, 22:58:49 od Дулаћ »
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 05:58:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.