Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Како манипулисати једним народом?  (Pročitano 21554 puta)
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 5
Vrlo lako je manipulisati narodom.Srbi i Hrvati imaju zajednicki problem a to su Hercegovci  Smiley 1 Mi u Vojvodini slican problem imamo sa Sremcima  Smile Zemuncu ako kazes da je iz Beograda dobices po pichci,ajde sad sipajte komentare  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ma glavno da se dobro zezamo, hebes temu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 5
A ja bas hteo manipulativno da nas sve posvadjam  Smile Ne,ne,ne jedan je Klica  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 152
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Putem medija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6230
Ima tri vrste nacina da se vlada jednom zajednicom: manipulacija, prinuda i sila.
Kad je narod needukovan, najpogodnija je manipulacija.Sto je masa pismenija, manipulacija je sve teza.
Kod nas vlada jena hronicna nepismenost, jer se jednostavno sitematski proteruju sve sto iznedri pametno. Oni to tepaju, odliv mozgova. U stvari je proterivanje. Jer se pismeni nadju u vatri izmedju nepismenih siledzija na vlasti i nepismene rulje koja ih podrzava.
Po mom misljenju rulja drugo ni ne zasluzuje, nego da se prostaci izivljavaju nad njom.
Jel gu nemas da jedes? Fataj Papu, majke mu jevrejsko-nacisticke.Cim ga ufatis za neobrezan q*rac, ce potece med i mleko.
Jel bi mogao meni neko da objasni, koja je svrha partizanskih serija na svim kanalima TV, posle 65 godina od kraja drugog rata?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Alcatel 
Amerikanci su izgleda pismeni od reda, njima najviše manipulišu. Znam seljake sa četiri rayreda osnovne, koji bolje shvataju političku situaciju od doktora nauka.
Vlast je uvek manipulisala i manpulisaće narodom. S druge strane šta mi i znači što znam da  sam izmanipulisan kada ništa ne mogu da postignem, jer nijedna vlast neće dobrovoljno reći da su me manipulisali i ustupiti mesto drugoj. Stvar je sistema, ako sistem ne valja, a ne valja nigde u svetu, manipulacija je je samo sredstvo vladanja, po sistemu da se Vlasi ne dosete, jer neko pre , a neko kasnije shvati da je manipulisan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 3510
Саветник Барака Обаме долази на 'Beer fest'
Понедељак, 02.8.2010. 22:00   (Извор: Танјуг)

Један од најпознатијих светских стручњака за односе са јавношћу (ПР) Денис Вилкокс, који је био саветник америчког председника Барака Обаме у председничкој кампањи, биће специјалан гост Београдског фестивала пива, саопштено је данас из Београдске културне мреже. Вилкокс је увршћен међу десет најбољих америчких предавача из области ПР-а, а у својој књизи "Односи са јавношћу: стратегије и тактике фабрика лажи", која се користи на 350 универзитета широм света, писао је о београдском "Beer festu" као примеру добре маркетиншке и ПР кампање.
"Белграде Беер фест је пример како маркетинг, промоција и односи са јавношћу могу да изграде свест о неком догађају и како локална иницијатива може да креира манифестацију која ће привући не само локалну, него и регионалну и међународну публику", рекао је Вилкокс.
Он је истакао да је тражио и друге случајеве којима би студентима показао како треба промовисати одређени догађај, али да "Beer fest" остаје његов "омиљени пример" о коме ће писати и у десетом издању књиге, које из штампе излази у децембру.
Током боравка у Београду, професор Вилкокс ће одржати предавања члановима Друштва Србије за односе са јавношћу.
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1014
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Amerikanci su izgleda pismeni od reda, njima najviše manipulišu. Znam seljake sa četiri rayreda osnovne, koji bolje shvataju političku situaciju od doktora nauka.
Vlast je uvek manipulisala i manpulisaće narodom. S druge strane šta mi i znači što znam da sam izmanipulisan kada ništa ne mogu da postignem, jer nijedna vlast neće dobrovoljno reći da su me manipulisali i ustupiti mesto drugoj. Stvar je sistema, ako sistem ne valja, a ne valja nigde u svetu, manipulacija je je samo sredstvo vladanja, po sistemu da se Vlasi ne dosete, jer neko pre , a neko kasnije shvati da je manipulisan.
Tacno je da je vlast jos od Rimljana,Grka,faraona manupiulisala narod.

Ali se sada pojavio slucaj da narod manipulise vlast Smile

Naime u Grckoj,tek od jula ove godine ,drzava pocinje da broji svoje cinovnike.
Ne zna se koliko cinovnika ima na sisi Smile Zadnji put su ih brojili sredinom 19-og veka.

Treba internetom da se javi svako (kod dobija pare od drzave) i da opise sta
zapravo radi.Oni koji se ne jave bice brisani sa platnog spiska.

Vish ,kako je u kolevci demokratije.Narod vlada Smile

Vladao bi jos 2000 godina nego se pojavile neke crne trojke iz EU
pa traze uvid u spiskove Smile
« Poslednja izmena: 03. Avg 2010, 17:22:12 od Rayela »
IP sačuvana
social share
Srbi  pripovedaju da tice na Cirilovdan traze druga svaka sebi da
gradi gnijezdo i da nose jaja;pa koja koja ga ne nadje,ona se obijesi.

Ciriil,filosof
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 3510
Citat
pojavile neke crne trojke iz EU

Комесари у црним кожним капутима Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1014
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Citat
pojavile neke crne trojke iz EU

Комесари у црним кожним капутима Smile

Valjda su Esesovci neki, al ne verujem da sada nose i kozne cizme.

Ali Grci su stvarno sampioni. Smile
« Poslednja izmena: 03. Avg 2010, 17:32:15 od Rayela »
IP sačuvana
social share
Srbi  pripovedaju da tice na Cirilovdan traze druga svaka sebi da
gradi gnijezdo i da nose jaja;pa koja koja ga ne nadje,ona se obijesi.

Ciriil,filosof
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.