Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Како манипулисати једним народом?  (Pročitano 21726 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ne znam što Jeti i Bf meni to pričate, ja nisam glaso ni za ove ni za one. Na izbore ne izlazim odavno , jer nemam za koga da glasam. Ako kritikujem Miloševića ne znači da sam za Tadića. Izgleda da vi ne možete to da prihvatite, pa me stalno gurate u žute, plave roze i slično. Ima ljudi koji ne pripadaju ni jednoj političkoj organizaciji, već imaju svoj samostalni stav. pokušavam objektivno da sagledam, koliko to mogu, sve naše političare.
Па нисам ни ја радикал (бар за сада) па ме гураш тамо. Smile
Ко је за тебе поштен и стручан политичар?
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Perudji - rodjena  elita .  Smile
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
Ne znam što Jeti i Bf meni to pričate, ja nisam glaso ni za ove ni za one. Na izbore ne izlazim odavno , jer nemam za koga da glasam. Ako kritikujem Miloševića ne znači da sam za Tadića. Izgleda da vi ne možete to da prihvatite, pa me stalno gurate u žute, plave roze i slično. Ima ljudi koji ne pripadaju ni jednoj političkoj organizaciji, već imaju svoj samostalni stav. pokušavam objektivno da sagledam, koliko to mogu, sve naše političare.

te priche mozesh da pricash nekom drugom , crveni  Smile

po prichicama koje prodajesh ovde 95% sam siguran da si chankovac (LSV) , uz malu "levicharsku" notu - valjda po tradiciji poshto si u porodici imao komunistichke funkcionere . poshto znash kakvo je mishljenje o takvima na ovom forumu , predstavljash se kao neopredeljen .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6

te priche mozesh da pricash nekom drugom , crveni  Smile

po prichicama koje prodajesh ovde 95% sam siguran da si chankovac (LSV) , uz malu "levicharsku" notu - valjda po tradiciji poshto si u porodici imao komunistichke funkcionere . poshto znash kakvo je mishljenje o takvima na ovom forumu , predstavljash se kao neopredeljen .

Takvi  kao on manipulisu  ovim narodom .  Smile .. lukavodupi krokodili ...
« Poslednja izmena: 29. Jun 2010, 23:12:11 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6

te priche mozesh da pricash nekom drugom , crveni  Smile

Г-Х-О-С-Т јебо те јел' видиш да нисам једини ко је нешта слично рекао. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
 Smile .. svaka cast brate - skroziro si ga .

Crvena banda .  Smile
« Poslednja izmena: 29. Jun 2010, 23:19:04 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
mali off .. ali kad smo vec kod njega  Smile . mislim da je perudjijeva porodica pripadala onoj autonomashkoj struji koju je sloba oterao (zato ga ne voli  Smile ) i da su izgubili pozicije i priliku da se obogate 90'ih .  onda su nashli pribezishte uz LSV i tu su se malo oporavili kad su ovi doshli na vlast ,ali ne bash toliko koliko bi zeleli (jbg mnogo je takvih "kadrova" iz raznih stranaka  Smile )

zbog svega toga perudji ne voli bash mnogo kapitalizam (narochito ovaj srpski , divlji  Smile ) i ova ekonomska kriza mu je doshla ko poruchena da prospe malo ideologije svojih dedova (kapitalizam nema naciju , proleteri svih zemalja   i.t.d.  Smile Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Smile .. svaka cast brate - skroziro si ga .

Crvena banda .  Smile
Ма "мирисао" је на Мирка Пејановића и социјалистичку интернационалу.
Био ме је за тренутак збунио са њиховим заштитним знаком у Мириној коси када ју је поменуо када смо причали о Милошевићу.Гдје баш да нападне ружу па макар и у коси. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ti si ga trebao obavestiti , on je bio legalno izabrani predsednik Srbije  i ko ga smatra glupim taj vredja citav narod koji ga je glasao .  Smile

E, bem mu sve, eto, ja ga smatram preglupim. Ustvari, kad pomislim, i nije bio toliko bas glup, osim sto je donosio glupe odluke za Srbiju, ali za sebe i svoju familiju je bio pametan.  Smile
Ajde da ne ispadne da je uvreda, necu ni za ove danasnje da kazem da su glupi da ne bi eto vredjao narod. Eto, trebali su Tadicu da daju nobela. Sad svi zadovoljni  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
HTC One
Priznajem svacije analiziranje necije licnosti osim kada to radi BF.  Smile

Kako coveka ozbiljno shvatiti i kako ga imalo postovati?

Suma sumarum:

- postovi o rasnoj nejednakosti koje je pisao i iza kojih stoji su nedvosmisleni - cist rasizam (zvuci li poznato gdine Hitler).

- netolerancija i strah umotan u veliku pricu od svega njemu stranog i nepoznatog

- zloupotreba raznih vesti gde su zrtve deca sa ciljem izazivanja primalnih reakcija kod ucesnika foruma i ukazivanja na "prirodnu" iskvarenost odredjenih grupacija... tome cu dodati izvrtanje istine da bi se tim "vestima" dodao njemu zeljeni "smek" (zvuci li poznato gdine Gebels).

- lupetanja o Arijevcima, pozitivnim stranama nacional-socijalizma i trista pravdanja svega neopravdivog

- vrhunac je skorasnje isticanje eugenike kao neke priznate nauke kao i zagovaranje da ljudima sa odredjenim bolestima treba onemoguciti razmnozavanje (zvuci li to poznato gdine Mengele).

Coveka sa takvim stavovima i razmisljanjima treba uzeti za ozbiljno? Zapitam se da li ga treba doziveti kao normalnu osobu a kamoli sta drugo. Naci otpad, ukratko.  Smile
« Poslednja izmena: 29. Jun 2010, 23:56:19 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.