Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 23:20:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Како је Богу име?  (Pročitano 86809 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
jedan indijanski poglavica (zaboravih mu ime) je prokleo amerikance da im svaki predsednik koji ima mandat u godini koja se zavrsava nulom, umre. koliko znam samo klintona jos uvek krpe.
a ako bibliju proucavas svaki dan, to moze da dovede do zastranjivanja.

---

zaboravih da napisem, Isus je bio jevrejin i nije menjao veru i nikada za sebe nije rekao da je Bog. kasnije su neki ljudi osnovali hriscanstvo.

pojedine satanisticke sekte ga smatraju vrhunskim uciteljem.

inace, jel verujes u reinkarnaciju ?
« Poslednja izmena: 02. Jan 2010, 15:31:43 od gottago »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Čekić, u gradu gde živim nisam jedini, niti sam sam sebi dao ime. Imena su nam potrebna da bi odredili svaku individuu u moru drugih. Zbog načina na koji živimo to je neophodno. Ali da sam jedini čovek na pleneti, ime mi nebi trebalo niti bi ga sam sebi dao. Zato ako je Bog jedan u univerzumu, zašto bi sebi nadenuo ime? Bf je odlično objasnio  šta imenovanje znači. Zašto bi se neko ko je neograničen, na taj način ograničio?
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 198
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
jedan indijanski poglavica (zaboravih mu ime) je prokleo amerikance da im svaki predsednik koji ima mandat u godini koja se zavrsava nulom, umre. koliko znam samo klintona jos uvek krpe.
a ako bibliju proucavas svaki dan, to moze da dovede do zastranjivanja.

Biblija je uputstvo za upotrebu naših života čiji je autor naš Kreator koji jedini zna šta je za nas najbolje, tako da što više čitaš uputstvo za upotrebu, bolje upoznaješ svog Kreatora i sebe. Proučavanje Biblije nikada neće dovesti do zastranjivanja, naprotiv ako primenjuješ principe Biblije u svom životu bićeš mnogo, mnogo bolja ličnost što će se nedvosmisleno videti na tebi!

---

Citat
zaboravih da napisem, Isus je bio jevrejin i nije menjao veru i nikada za sebe nije rekao da je Bog. kasnije su neki ljudi osnovali hriscanstvo.

Isus Hrist je osnivač pravog hrišćanstva i prve hrišćanske skupštine, niko drugi!

Citat
pojedine satanisticke sekte ga smatraju vrhunskim uciteljem.

Satana, Jehovin neprijatelj i krvnik ljudskog roda i njegovi pomoćnici i sledbenici uvek su znali i danas znaju ko je Isus Hrist.

Citat
inace, jel verujes u reinkarnaciju ?

Ne, reinkarnacija je deo krive religije, koncept koji zagovara besmrtnost duše i samim tim govori da vodi poreklo iz drevnog Vavilona koji je carstvo svih krivih religija koje su se danas razvile.

Sve religije koje podupiru besmrtnost duše, doktrinu ljudi, ne Biblije, su krive religije i daleko od čistog obožavanja.

Smile

Makros Crni

Čekić, u gradu gde živim nisam jedini, niti sam sam sebi dao ime. Imena su nam potrebna da bi odredili svaku individuu u moru drugih. Zbog načina na koji živimo to je neophodno. Ali da sam jedini čovek na pleneti, ime mi nebi trebalo niti bi ga sam sebi dao. Zato ako je Bog jedan u univerzumu, zašto bi sebi nadenuo ime? Bf je odlično objasnio  šta imenovanje znači. Zašto bi se neko ko je neograničen, na taj način ograničio?

Crni evo linka na koji možeš malo više da saznaš zašto trebamo da znamo Božje jedinstveno ime: k l i k n i   o v d e 

Smile
« Poslednja izmena: 02. Jan 2010, 18:27:53 od Čekić I »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia Luvmya 520
Ovo je tema "Kako je Bogu ime?" i "jehova" je lazni bog, bog koji ne postoji, ime imaju samo ljudi koji postoje, imena na grobovima nisu imena ljudi.

Ako je ovde dozvoljeno clanovima da dodju i kazu da je ime necega sto ne postoji - "jehova", zasto se dozvoljava ponavljanje te jedne te iste neistine ??
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50016
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Samsung Galaxy S24
Како кажу муслимани, нема Бога осим Алаха...   Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia N95 8gb
Drzite se teme...
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 198
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Како кажу муслимани, нема Бога осим Алаха...   Smile

Mnogi kažu da je Isus Bog. Nije važno šta ljudi kažu, važno je šta Božja Reč, Biblija kaže!

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia Luvmya 520
Smile

Evo još informacija i činjenica o Božjem imenu: I s t o r i j s k e  č i nj e n i c e

Smile

<hr />
Obavestenje: Poruka je obrisana od strane moderatora crni scorpion (Vreme: 02. Jan 2010, 19:28:00)

Opet pitam zasto se ovde dozvoljava reklamiranje lazne religije i njihovih publikacija ?

" I svaki koji prizove ime Gospodnje spašće se; jer će na gori Sionu i u Jerusalimu biti spasenje, kao što je rekao Gospod, i u ostatku koji pozove Gospod. "
Svaki koji je rekao da je ime Gospoda "jehova" je mrtav, sto je potpuno suprotno od spasenja.

IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Muslimani se mole Alahu koji je lažni bog, bog koga je izmislio Muhamed u 7. veku nove ere!
Ниси ти то добро разумео. Када је Мухамад (sallallahu 3alayhi wassallam) помињао Алаха (jalla jallaluhu),
он није рекао да је то нови бог који важи од 7. века; него исти као и до тада.
Заправо једно од имена Алаха је "Al-Awwal," што значи Први
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Sony xperia
Citat
Opet pitam zasto se ovde dozvoljava reklamiranje lazne religije i njihovih publikacija ?
Reklama? Zar samom pricom o necemu, pa bio to i Bog, kod nekih poticemo ili ne neke stvari ? Jel' lazna ... pa ne sme li se o tome pricati ? Po tome ni o Satanizmu se ne bi trebalo pricati ... jer nekome izaziva odbojnost. Zar se ne trebaju znati stvari i izaci na "svetlo dana" s cinjenicama ? Ljudi nisu slepi da ne vide odakle on crpi istorijske podatke. Nisu slepi ni za ostale stvari i njegove "dokaze". A i koliko vidim , kolega je obrisao post. Cemu onda primedba ?

Zasto ljudima osporiti pravo upoznavanje sa necim i time im uskratiti saznanje i svesnost o tome ?
« Poslednja izmena: 02. Jan 2010, 21:36:35 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 23:20:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.