Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 01:18:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Како је Богу име?  (Pročitano 87354 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 198
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Sa mog aspekta saznanja,znajući da je gospodin Jehova Božiji genetičar,može tako da se kaže,ali nije on Isusov otac.

Slobo pozdrav!

Biblija nas izveštava i govori o tome da je Isus Sin Suverena svemira i Stvoritelja Jehove, evo nekoliko stavaka koji govore o tome:

1. Veoma jasan opis Isusa kao sina imamo u Kološanima 1:15-17 :Koji je obličje Boga što se ne vidi, koji je rođen pre svake tvari.
16 Jer kroz Njega bi sazdano sve što je na nebu i što je na zemlji, što se vidi i što se ne vidi, bili prestoli ili gospodstva ili poglavarstva, ili vlasti: sve se kroza Nj i za Nj sazda.
17 I On je pre svega, i sve je u Njemu.

2. U Mateju 3. poglavlje nalazimo veoma jasan izveštaj o Isusovom krštenju i u 16. i 17. stavku čitamo:

I krstivši se Isus iziđe odmah iz vode; i gle, otvoriše Mu se nebesa, i vide Duha Božjeg gde silazi kao golub i dođe na Njega.
17 I gle, glas s neba koji govori: Ovo je Sin moj ljubazni koji je po mojoj volji.

Veoma je jasno i van svake sumnje da je Isus Sin.

Ima u Bibliji još mnogo toga što dokazuje da je Isus Sin a Jehova Otac i jedini istiniti, živi Bog.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 267
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia n73
ma zove se Dejan.
IP sačuvana
social share
,
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50161
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung Galaxy S24
Ovo je Sin moj ljubazni koji je po mojoj volji.

Љубазни или љубљени ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Pozdrav čekić !

Evo, pošto si ti fin, biću i ja. Ti dobro znaš da tvoja verska grupa ne uživa naročitu popularnost među običnim ljudima. Ti naravno imaš pravo da iznosiš svoje mišljenje i to pravo zi je Ustavom garantovano i neprikosnoveno. Ali zar ti se ne čini da je takva propaganda uzaludna među grupacijom koja raspolaže informatičkim znanjem. Jer po mom mišljenju, vi najviše uspeha imate među neukim i prostim ljudima, podobnim dominaciji, ili u stanju frustracije i besa (npr. kada 5 sati čekaju avion). Naravno, to je moje mišljenje, koje ja iznosim shodno navedenom pravu.

Pozdrav !
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
ma zove se Dejan.

Ja mislim da se zove Joca, puno ime Jovan... jer kako bi drugacije opisao Apokalipsu...
A i to je nekako... mazno ime... kad kazes Joca, zamislis decarca rumenih obraza sa lizalicom u ustima ili sivog macora koji prede pored peci...

sorry za off...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: Čekić I

Jehovini svedoci svakako priznaju Isusa Hrista, ne kao Boga već kao što Biblija kaže kao Božjeg, Jehovinog Sina.

Smile

A Krst ne priznaju, posto imaju "ekskluzivnu informaciju" da Isus nije umro na Krstu, nego je zakucan za banderu,
zasto ne bi upoznao dobre ljude sa Bureka o toj "mudroliji" "svedoka" ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 198
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0

Jehovini svedoci svakako priznaju Isusa Hrista, ne kao Boga već kao što Biblija kaže kao Božjeg, Jehovinog Sina.

Smile

A Krst ne priznaju, posto imaju "ekskluzivnu informaciju" da Isus nije umro na Krstu, nego je zakucan za banderu,
zasto ne bi upoznao dobre ljude sa Bureka o toj "mudroliji" "svedoka" ?

Pozdravljam te Eyepheel!  Smile

Može svako da pročita informaciju direktno iz Biblije u Delima apostolskim 5:30 :"Bog otaca naših podiže Isusa, kog vi ubiste obesivši na drvo." (Karadžić prevod)

Dela apostolska 10:38,39 :"Isusa iz Nazareta kako ga pomaza Bog Duhom Svetim i silom, koji prođe čineći dobro i isceljujući sve koje đavo beše nadvladao; jer Bog beše s njim.

I mi smo svedoci svemu što učini u zemlji judejskoj i Jerusalimu; kog i ubiše obesivši na drvo."

Smile
« Poslednja izmena: 02. Dec 2009, 00:02:18 od Čekić I »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
pa krst je bio od drveta  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
ма бре лупета... има своју верзију Библије...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia Luvmya 520

Pozdravljam te Eyepheel!  Smile

Može svako da pročita informaciju direktno iz Biblije u Delima apostolskim 5:30 :"Bog otaca naših podiže Isusa, kog vi ubiste obesivši na drvo." (Karadžić prevod)

Dela apostolska 10:38,39 :"Isusa iz Nazareta kako ga pomaza Bog Duhom Svetim i silom, koji prođe čineći dobro i isceljujući sve koje đavo beše nadvladao; jer Bog beše s njim.

I mi smo svedoci svemu što učini u zemlji judejskoj i Jerusalimu; kog i ubiše obesivši na drvo."

Smile
Pa da patoloski lazov Petar koji se odrekao Isusa i Farisej Pavle ciji je ucenik Luka po njegovom naredjenju pisao
Dela Apostolska govore istinu, a Jovan i Mateja koji su bili sa Isusom i opisali njegovo ubistvo na Krstu, sto je u to vreme bila smrtna kazna u Judeji pod okupacijom Rimske Imperije su lazovi, jel' tako ?
Isus je grickao bunike kada je rekao Matej 10:38 " I koji ne uzme krst svoj i ne pođe za mnom, nije mene dostojan. "
Da li su "jehovini svedoci" dostojni Hrista i da li nose drvo na kom ce biti obeseni ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 01:18:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.