Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako je biti majka tamnoputog deteta u Srbiji  (Pročitano 13106 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
 Старлета, ако желиш да видиш шта је неразумно(ст) погледај примере политике Шведске, Велике Британије, Француске, Холандије у вези "Мултикултурализма" и "Да цвета цвеће" филозофије.

Не можеш да мешаш расе тек тако! Притом, они који то заговарају(Израел и Јеврејско Ционистички лобији) стриктно(!!!) забрањују расне бракове између Јевреја! Најстроже!

Свака част свима али брате остајте своји са својима, не требају ми овде крипси, бладси и остале MS13 и 18's да ми се тетовирани као наказе гегају теразијама као патке овде!

Мунка, признај да си све делове Блејда гледала више пута  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
- Istraživala sam muški deo svoje porodice i Y haplotip je pokazao da je praporeklo Panića u Persiji

Ako ćemo da gledamo praporeklo, onda smo svi iz Afrike. Fora je u onome šta je učinjeno nakon nastanka i razilaženja ljudskih plemena na više strana sveta.

Ako nam je svima poreklo iz Afrike, kako smo se "ocistili" do sada? Mislim da je to nemoguce, genetski zapis jos niko nije promenio, zar ne?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Баш то хтедох да ти кажем...пошто стварно имаш проблем са њима...сад знам што ти толико сметају азиланти...

И онда пениш кад те неко назове расистом... Smile

Одвратни ти црнци и жути ал' ниси расиста ма какви... Smile

Pfff... ja juče rekoh da me boli dupe da li sam rasista ili ne.  Smile Nisi ni prvi ni poslednji koji mi to kaže, niti će mene manje ili više boleti qrac zbog toga.  Smile

Što se rečenice tiče, pa pošto vidim da svaki put kad pričam o nečemu u čemu se ne slažeš,ti stalvjaš tu istu glupavu rečenicu, pa reko stavi u potpis,lakše je.

Inače,nisu meni oni najveći problem,nego je ovo tema o međurasnim mešanjima. Pa pričamo o tome jbg.  Smile Kada budem na nekoj drugoj temi, pričaću o drugim stvarima. Dalje,to što ja pričam samo o nekim,a ne svim temema, ne znači da nemam mišljenje i o njima,nego da komentarišem tamo gde me zanima. Ono... malo mi vrište jaja da idem na podforum tipa ''smešni klipovi'' da bih ostavio jedan smajli.  Smile Sad,ne znam sad da li možeš da ispratiš sve to,al probaj.

Ako nam je svima poreklo iz Afrike, kako smo se "ocistili" do sada? Mislim da je to nemoguce, genetski zapis jos niko nije promenio, zar ne?

Pa jedno su geni od pre 10000 godina,a drugo geni modernih rasa. Ljudi kažu da smo se mi mešali sa drugim rasama u zadnjih 1000 godina.U velikoj meri. Pa ja pitam gde su dokazi za to? Mešali smo se pre 10000,ne pre 1000.
« Poslednja izmena: 19. Apr 2014, 18:48:19 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 34.0.1847.114
Gledala sam vise puta, sve priznajem  Smile

ali to ne menja cinjenicu.. dragi Tax  Smile .. da ces ozeniti samohranu majku.. sa genima iz Cada, Indije ili juzne amerike  Smile

tako je zapisano  Smile ne opiri se

jer nam se UVEK u zivotu desi sve ono sto smo najvise upirali da izbegnemo iz ne bas smislenih razloga  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Мени је важно да је она жена која ће да буде ту уз и за свог човека Smiley
 Остало је лако Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Citat
Pa jedno su geni od pre 10000 godina,a drugo geni modernih rasa. Ljudi kažu da smo se mi mešali sa drugim rasama u zadnjih 1000 godina.U velikoj meri. Pa ja pitam gde su dokazi za to? Mešali smo se pre 10000,ne pre 1000.

Izvini ali koja je razlika? Geni ostataju, nemoguce ih je obrisati. Da li smo se mesali pre 10000 ili 1000 godina, nebitno je, jel tako?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 34.0.1847.114
pet vekova turskih falusa je ipak objasnilo neke stvari srbima..  Smile

hteli ste da budete postedjeni male azije, indije, persije i severa afrike? .. ajde naguzite se sad da to ispravimo

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Pa,da smo mi zaista toliki arapci, crnci i azijati kako neki ovde kažu,danas bi izgledali ovako

i živeli ovako

pet vekova turskih falusa je ipak objasnilo neke stvari srbima..  Smile

hteli ste da budete postedjeni male azije, indije, persije i severa afrike? .. ajde naguzite se sad da to ispravimo

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Pfff... ja juče rekoh da me boli dupe da li sam rasista ili ne.  Smile Nisi ni prvi ni poslednji koji mi to kaže, niti će mene manje ili više boleti qrac zbog toga.  Smile

Što se rečenice tiče, pa pošto vidim da svaki put kad pričam o nečemu u čemu se ne slažeš,ti stalvjaš tu istu glupavu rečenicu, pa reko stavi u potpis,lakše je.

Inače,nisu meni oni najveći problem,nego je ovo tema o međurasnim mešanjima. Pa pričamo o tome jbg.  Smile Kada budem na nekoj drugoj temi, pričaću o drugim stvarima. Dalje,to što ja pričam samo o nekim,a ne svim temema, ne znači da nemam mišljenje i o njima,nego da komentarišem tamo gde me zanima. Ono... malo mi vrište jaja da idem na podforum tipa ''smešni klipovi'' da bih ostavio jedan smajli.  Smile Sad,ne znam sad da li možeš da ispratiš sve to,al probaj.

За некога кога боли дупе да ли је расиста нешто често потенцираш да те неко назива расистом, даје ти титулу расисте итд...Нико ти не даје титулу расисте...ако кажеш да су црнци и жути одвратни онда је то расизам...нема љутње...то је дефениција расизма...тако да ти нико није доделио ту титулу а да ти то ниси.

А реченицу стављам увек када ти покрећеш неку тему...која је углавном о Арапима, црнцима и жутима...

И као што сам ти и пре рекао то што си ти против међурасног мешања не чини те расистом са чиме си се сложио а други део је био ако мислиш да је једна раса супериорна у односу на друге то те чини расистом...то ниси цитирао...а овде си назвао црнце и жуте одвратним...тако да те то чини расистом...а не то што си против међурасног мешања...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
 Не даду Wink

Јевреји имају то строго правило немешања док у својим медијима које држе свуда по свету јавно испирају мозак младима да се међусобно многже без обзира на боју коже.
Ако не верујеш скокни на Мтв. Ја не могу, повраћа ми се од ТВ програма било које врсте. Кад им видим те изобличене фаце...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.