Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako je biti majka tamnoputog deteta u Srbiji  (Pročitano 13009 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Pa eno crnci u Americi i Evropi žive u drugom geografskom podnevlju od onih u Africi pa ne vidim da su nešto mnogo uspešniji i drugačiji.  Smile

Мислиш да црнци у Африци и црнци у Америци и Европи имају исти менталитет и начин живљења... Smile

Црнци у Америци имају своју афроамеричку културу и потпуно су се асимиловали у друштво што би се рекло...упркос 150 година ропства и 80 и више година Џим Кров закона и сегрегације...
Чак се и они црнци што живе на југу разликују од оних што живе на северу а камоли од оних што живе у Африци... Smile

« Poslednja izmena: 20. Apr 2014, 05:19:08 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Jeli,jel imaš ti još neke aktivnosti u životu osim ovog foruma i odgovaranja na svaki post i beskonačnog održavanja neke debate?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Па ти си ово покренуо...мени одговорио на пост...  Smile

Ако ниси за дебату што ми одговараш на пост... Smile

И да Ускрс је...20 до 1 и немам паметнија посла.  Smile
« Poslednja izmena: 20. Apr 2014, 00:38:38 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Pa mislim vidim da se kačiš na sve koje vidiš, bez obzira na temu,pa zato pitam. Vidim na drugoj temi sad pokrećeš novu raspravu o istoriji genocida i šta ti ja znam,pa se mislim jel ima ova igra kraj ili ne...
« Poslednja izmena: 20. Apr 2014, 00:47:16 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Па генерално по овом форуму посећујем и друге теме ван ове...а ти си поменуо геноцид опет...ја се само надовезао... Smile

Мој савет ти је ако не желиш да ти људи одговарају на постове немој их постовати...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Pa naravno da ću da očekujem da neko reaguje na postavljeni post, samo što postoji razlika između reakcije ili diskusije i ovoga što ti radiš. Ti da bi isterao neku svoju poentu,neki svoj trijumf... ti se tako zakačiš za nečije postove pa kad se jedna rasprava ili deo nje završi, onda prelaziš na neki sledeći deo pa teraš tako dok i njega ''ne istrošiš'',dok se i on ne razreši,pa onda opet sve ispočetka. Ko što si me danas sat vremena smarao oko onog ''odvratna kaša''. Odvratna kaša pa odvratna kaša,šta si mislio pa šta si milio... jesi reko ovo il si reko ono... pa sad pošto smo razrešili debatu oko famozne kaše,sad si prešo na ovo drkanje oko podnevlja, koje je potpuno nebitno za ovu temu...  I vidim da to radiš svima, svugde i non stop, pa reko da pitam unapred jel ima ta tvoja igra kraj ili je ko Tetris?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
HTC One
Mislim da podneblje i te kako ima veliku ulogu u celoj ovoj prici. Kulturni milje je ono sto na pojedinca najvise utice.
« Poslednja izmena: 20. Apr 2014, 01:13:49 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Pa naravno da ću da očekujem da neko reaguje na postavljeni post, samo što postoji razlika između reakcije ili diskusije i ovoga što ti radiš. Ti da bi isterao neku svoju poentu,neki svoj trijumf... ti se tako zakačiš za nečije postove pa kad se jedna rasprava ili deo nje završi, onda prelaziš na neki sledeći deo pa teraš tako dok i njega ''ne istrošiš'',dok se i on ne razreši,pa onda opet sve ispočetka. Ko što si me danas sat vremena smarao oko onog ''odvratna kaša''. Odvratna kaša pa odvratna kaša,šta si mislio pa šta si milio... jesi reko ovo il si reko ono... pa sad pošto smo razrešili debatu oko famozne kaše,sad si prešo na ovo drkanje oko podnevlja, koje je potpuno nebitno za ovu temu...  I vidim da to radiš svima, svugde i non stop, pa reko da pitam unapred jel ima ta tvoja igra kraj ili je ko Tetris?

Па нисмо ни разрешили ни то око одвратне каше...само си рекао некакав идиотски изговор да ниси мислио на црне ни жуте него си мислио на њихов микс и то то је одвратно...значи нису ти одвратни црнци и жути а одвратан ти је микс жутог и црног и то као изговор и ти ниси расиста...  Smile

А овде те нико није назвао расистом...ти си први почео са пошто сам ја расистичка стока, пошто мени дају етикету расисте и стално то форсираш...и кад те неко каже па јеботе ако називаш црнце и жуте одвратнима неко то може схватити расистичким ти опет у дефенд моуд...

Исто си урадио и на оној теми о поплавама...нико не говори о Београђанима...и ти почео па мени увек кажу... Smile

И цело ово цимање је што су теби одвратни црнци, Арапи, жути а кад те неко назове како се то зове одма проблем и извлачење...

Ето кратко и јасно.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Mislim da podneblje i te kako ima veliku ulogu u celoj ovoj prici. Kulturni milje je ono sto na pojedinca najvise utice.

Aj da se osvrnem na tvoj post pošto znam da nisi od ovih perpetuum mobile likova pa ima poente diskutovati.

Reci mi,a što bi nas bolelo dupe za njihovo podnevlje kao uzrok njihovog mentaliteta i načina života? Ti kad ideš kod nekog u kuću, tog nekog boli dupe da li si ti odrastao s Inuitima koji prde za stolom kada se zahvaljuju na obroku... ili si odrastao u Australiji gde podriguju. Ili u Srbiji gde ne rade ništa. On od tebe očekuje da se ponašaš onako kako nalažu pravila u njegovoj kući. TI možeš ili da se prilagodiš tome ili da ne ulaziš kod njega uopšte. Boli njega dupe sad da sluša tvoje objašnjenje i predavanje. Njegova kuća,njegova pravila.

Dakle, verujem ja da je veliki smor raditi nešto na 40+ u Africi. Al kakve to veze ima sa ovom temom? Imaš dva mentaliteta ovde, mentalitet A i mentalitet B. Ni jedan ni drugi nisu savršeni,ali su opet poprilično različiti da ne mogu da se mešaju. I šta sad ima ja da se bavim razlogom što su različiti? Eto,različiti su. Ono što mene zanima je da li mogu da se uspešno pomešaju. Ne mogu. I to je sve što me zanima. Boli me baš uvo sad da ulazim u detalje.

Исто си урадио и на оној теми о поплавама...нико не говори о Београђанима...и ти почео па мени увек кажу... Smile

Nov si na forumu pa ne kapiraš neke stvari.  Smile Ti samo vidiš igru ''kako napraviti što dužu nit, što dužu raspravu'',pa ne vidiš neke stvari. Polako,naučićeš.  Smile

Što se ostalog tiče, jel ovo onaj deo kad treba da ubacim novčić radi nastavka igre?  Smile
« Poslednja izmena: 20. Apr 2014, 01:31:29 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154

Što se ostalog tiče, jel ovo onaj deo kad treba da ubacim novčić radi nastavka igre?  Smile

Игре ће увек бити док год си ти на форуму и теме о азилантима, црнцима, жутима и Арапима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.