Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako je biti majka tamnoputog deteta u Srbiji  (Pročitano 13001 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Jebi ga Srbi nisu rasisti,Srbi ne mrze nikoga,Srbi su tolerantni......dok god nije niko od "tih",daleko im lepa kuca, u njihovom komsiluku...

Pa i nismo, imamo i mi blizu dvoje malih crnaca, blizanci, nisam nikada cula da roditelji ili majka imaju problem bilo kakave prirode.

Cesto ih vidjam kad odem na Liman u parkic, deca kao deca....

Ti opet gledas neke urbane sredine NS,BG ja ti govorim o manjim sredinama,kao sto je ova u Zrenjaninu,ili neke sredine pu,pu,daleko bilo gde cigani zive u blizini to je red alert jebote...i pri tom ja nisam siguran koliko je ovde u pitanju mala crnkinja koliko njena majka "koja je dozvolila takvu sramotu" da ima crnche,to je gore nego da je s muslimanom ili ciganinom ne daj boze,pomerimo se s mesta,jadni njeni roditelji sta docekase...

Prvo kako se cita ovaj tvoj nik? Kao serdjo ili serhio ...

Drugo, mozda, vidi ja ne sporim, ima svakakvog sveta kod nas.
Ali gledala sam pre neki dan Miru Adanju Polak radila je reportazu u nekom nasem selu, ima par hiljada stanovnika, lik upoznao zenu iz Amerike crnkinju sa troje dece, ozenio je i doveo je u Srbiju. Po njihovoj prici niko nista glasno ne govori, deca su prihvacena u skoli, ona je presrecna jer su deca zapravo napolju, ne mora da ih prati i cuva od ulicnih bandi. Pitali su i komsije, ljude na ulici, svi znaju ko su, niko nista nema protiv...

Mislim da su ti koji sve zivo osudjuju u manjini, i bice ih sve manje i manje.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
A gde je ćale?  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Kako to da su sve ove sa crncadi, samohrane majke?   Smile
« Poslednja izmena: 16. Apr 2014, 19:15:00 od gacko »
IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Jebi ga Srbi nisu rasisti,Srbi ne mrze nikoga,Srbi su tolerantni......dok god nije niko od "tih",daleko im lepa kuca, u njihovom komsiluku...

Pa i nismo, imamo i mi blizu dvoje malih crnaca, blizanci, nisam nikada cula da roditelji ili majka imaju problem bilo kakave prirode.

Ti opet gledas neke urbane sredine NS,BG ja ti govorim o manjim sredinama,kao sto je ova u Zrenjaninu,ili neke sredine pu,pu,daleko bilo gde cigani zive u blizini to je red alert jebote...i pri tom ja nisam siguran koliko je ovde u pitanju mala crnkinja koliko njena majka "koja je dozvolila takvu sramotu" da ima crnche,to je gore nego da je s muslimanom ili ciganinom ne daj boze,pomerimo se s mesta,jadni njeni roditelji sta docekase...

Ali gledala sam pre neki dan Miru Adanju Polak radila je reportazu u nekom nasem selu, ima par hiljada stanovnika, lik upoznao zenu iz Amerike crnkinju sa troje dece, ozenio je i doveo je u Srbiju. Po njihovoj prici niko nista glasno ne govori, deca su prihvacena u skoli, ona je presrecna jer su deca zapravo napolju, ne mora da ih prati i cuva od ulicnih bandi. Pitali su i komsije, ljude na ulici, svi znaju ko su, niko nista nema protiv...

Prvo najlakse ti je Ramos da se ne lomis oko serhio

Drugo te predrasude postoje nazalost jos uvek,znam jer bio sam u dosta delova Srbije i mislim i tvrdim da je to posledica sve neznanja i neke zaostalosti nego toga sto je posledica neke lose namere bilo koga od tih ljudi,to je valjda neki odbrambeni mehanizam i naravno da se slozim s tobom da mi je drago da postoje takvi primeri kao sto si navela i da ce toga u buducnosti biti sve manje...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Nadajmo se, jer deca nicemu i nikome nisu kriva.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49945
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Samsung Galaxy S24

Срби (мислим на обичан пук) нису расисти. Али генерално влада сумњичавост, опрез па и доза страха и тињајућег непријатељства према свему другом и другачијем. Свачему што се не уклапа у опште друштвено прихваћен морални калуп локалног села. Назовите то малограђанштином или како већ хоћете али тако размишља 90% народа у срединама које нису Београд или Нови Сад.
« Poslednja izmena: 16. Apr 2014, 19:36:09 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
LG Frizider
Tako je, trba ih osudjivati i diskriminisati kad porastu Smile

Inace, ljudi nemaju animozitet prema ciganima na osnovu boje koze vec zbog njihovog ponasanja i navika. Kad se vec vatamo za rome i rasizam......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Citat
Drugo te predrasude postoje nazalost jos uvek,znam jer bio sam u dosta delova Srbije i mislim i tvrdim da je to posledica sve neznanja i neke zaostalosti nego toga sto je posledica neke lose namere bilo koga od tih ljudi,to je valjda neki odbrambeni mehanizam
Нема то везе са расом, ми не подносимо сами једни друге. Шумадинци вс Војвођани вс Босанци вс Београђани...  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows
Browser
Opera 12.16

Prvo najlakse ti je Ramos da se ne lomis oko serhio

Drugo te predrasude postoje nazalost jos uvek,znam jer bio sam u dosta delova Srbije i mislim i tvrdim da je to posledica sve neznanja i neke zaostalosti nego toga sto je posledica neke lose namere bilo koga od tih ljudi,to je valjda neki odbrambeni mehanizam i naravno da se slozim s tobom da mi je drago da postoje takvi primeri kao sto si navela i da ce toga u buducnosti biti sve manje...

Inace u ruralnim delovima USA vlada nevidjena ljubav prema crncima. Mislim mi ispali najzaostaliji, a rasizam prema crncima u Francuskoj, UK, Spaniji, Italiji je deset puta gori. Crnci su nevidjeni rasisti i takodje smatraju belce za ljude manje vredne od sebe. Sto je strasno reci da se meni ne svidjaju ti africko evropski brakovi, gde obicno belkinja zavrsi sa crncetom a cale kada dobije papire odleprsa.
« Poslednja izmena: 16. Apr 2014, 19:35:45 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.