Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 14:27:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako ga preboleti vec jednom???  (Pročitano 32690 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung XYZ1004
Mrvice.....ne vredi.....ako posle skoro godinu dana od raskida i ovolikog naseg pisanija tebi nije doslo iz dupeta u glavu, da nesto promenis i da shvatis se svet ne vrti oko tog lelemuda (kako je to mrqec slikovito primetio), i da trebas da krenes dalje, onda jedino sto ti moze pomoci jeste par...zapravo...podosta samara!!

« Poslednja izmena: 26. Jul 2009, 02:31:23 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Jeste, jako je tesko prepustiti se drugim djecackim rukama poslije njegovih ..
Ne, stvarno sad, jel ti nekad zao same sebe?  Smile

Daleko od toga da je to samo izgovor.

Da, i upravo u ovom trenutku zalim samu sebe i govorim kakav sam debil, i dokle vise ovako, ali nemam pojma zaista sta mi se vise desava, i kako vec jednom da predjem preko ovog raskida koji me upropasti celu  Smile Smile

Klin se klinom izbija, dakle te price 'ja nisam spremna' ostavi kao izgovor za jedno 30g ili tako nesto, a sad bi mogla malo i da se trznes nakon sto si za 9 mjeseci proplakala okean suza, ja bih se na tvom mjestu sama sebi smucila dosad.

A sad odlazim na pocinak, laku noc djevojcice i djecaci  Smile
IP sačuvana
social share
Kada se vrata srece zatvore… neka druga se otvore,
ali cesto se desi da mi toliko dugo gledamo u ta zatvorena vrata… da ne vidimo ona koja su nam se otvorila… “.

Istina je da nismo svesni sta imamo, sve dok to ne izgubimo,
ali je takodje istina da ne znamo sta nam je nedostajalo u životu… dok to ne pronadjemo… “.

I ne tugujte jer… mozda i treba da upoznamo nekoliko pogresnih osoba u zivotu da bismo,
kada upoznamo onu pravu… znali da cenimo taj dar...Wink)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Mozemo mi ovde nju da savetujemo jos sto godina, ali sve te reci odlaze u vazduh...resenje ce doci samo po sebi jednom kad ona dodje na ovu temu i saopsti nam divnu vest kako se ponovo zaljubila  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia N97
I to u nekog sa foruma ...  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
why not? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Nokia N97
Dvoje su se tako smuvali. (chuj dvoje  Smile )
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Mozemo mi ovde nju da savetujemo jos sto godina, ali sve te reci odlaze u vazduh...resenje ce doci samo po sebi jednom kad ona dodje na ovu temu i saopsti nam divnu vest kako se ponovo zaljubila  Smile

Tih, kako bi to bilo dobro  Smile Ne ozb, nije sada da se nesto prenemazem, i da hiperbolisem, ali ja stvarno vise ne znam sta da radim u vezi njega....Milion puta sam procitala sve komentare odavde, i ono kao bude sve to ok  dok sam sama, a kada ga sretnem sve to pada u vodu....... Smile
IP sačuvana
social share
ali cesto se desi da mi toliko dugo gledamo u ta zatvorena vrata… da ne vidimo ona koja su nam se otvorila… “.

ali je takodje istina da ne znamo sta nam je nedostajalo u životu… dok to ne pronadjemo… “.

I ne tugujte jer… mozda i treba da upoznamo nekoliko pogresnih osoba u zivotu da bismo,
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Samsung XYZ1004
Pa zar se jos nisi preselila u BG?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur

Tih, kako bi to bilo dobro  Smile Ne ozb, nije sada da se nesto prenemazem, i da hiperbolisem, ali ja stvarno vise ne znam sta da radim u vezi njega....Milion puta sam procitala sve komentare odavde, i ono kao bude sve to ok  dok sam sama, a kada ga sretnem sve to pada u vodu....... Smile

Radi se o tome da ne mozes nista da uradis povodom toga. Ne mozes osecanja gumicom izbrisati, niti mozes zaboraviti na njega zato sto ti je to ovde neko od nas rekao. Sto vise pokusavas da ne mislis na njega, vise mislis. Evo ja ti sad naredjujem da ne mislis na zabu. Na sta mislis? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Pa zar se jos nisi preselila u BG?

U oktobru tek, tad mi pocinje fax.  Smile

Radi se o tome da ne mozes nista da uradis povodom toga. Ne mozes osecanja gumicom izbrisati, niti mozes zaboraviti na njega zato sto ti je to ovde neko od nas rekao. Sto vise pokusavas da ne mislis na njega, vise mislis. Evo ja ti sad naredjujem da ne mislis na zabu. Na sta mislis? Smiley

I koje je onda resenje???
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 14:27:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.