Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako devojke gledaju na...muskarce koji nisu imali devojku ??  (Pročitano 87416 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
Sa 15-20 godina.. ne sa 25. plus...

Poenta teme je da neki ljudi ne mogu da nađu devojku danas ni sa preko 25, ne zato što su creepy ili im nešto fali, već zato što žene traže nešto, ali ne gore navedenog lika. Stičem utisak kao da žene žele muškarca sa full opremom. Dobro je da su im standardi realni. Smile

Ful opremom  Smile Smile
Sad razmislja, ja licno nisam upoznala lika sa "ful opremom" poslednjih deset godina  Smile  a i to sto sam poznavala, danas je ili mrtvo, ili ne zivi ovde ili su u zatvoru ili su poozenili najvece sponzoruse i drolje u gradu   Smile

Pre nekog vremena pricamo kod moje sestre, skupilo se neko drustvo... imaju par drugarica mojih godina koje ili dugo nisu imale decka pa su sad nasle nekog i par njih koje nemaju decka... i dvojica ortaka koji zastupaju misljenje da "su zene danas probiracice i da nije ni cudo sto su same sa 35 godina kad traze princa na belom konju, sa dzipovima, stanovima, privatnim biznosom, vikendicama itd.."  Smile

I uhvate oni u masinu jednu nasu poznanicu koja ima 30 godina i koja je skoro pocela da se zabavlja sa jednim bas finim deckom i bas se lepo zlazu i ona se zaljubila itd...

Uglavnom da ne duzim, njihov komentar : pa cekala si samo 4 godine (dugo nije imala nista ozbiljno) da naidje batica koji ima kola i posao! A ona im kaze : on radi u posti kao referent, ima platu 36 000 dinara. A oni : pa da, ali decko ima svoja kola, a ona : da, ima golfa dvojku. A oni : pa boli te uvo, makar ima svoj stan! A ona: Aha, iznajmljuje garsonjeru od 29 kvadrata u Borci.

Uglavnom to su dva tipa.. veoma specificna.. jedan ima 38 godina i napustio je 3 fakulteta i bavi se astrologijom i zivi od zenine plate kod nje u njenom stanu ... a drugi je najveci nerd, odlican student, radi u Vinci, koji je imao tipa dve devojke u zivotu koje su pobegle cim su ga malo bolje upoznale. Klasican mamin sincic koji zeli da ima roba i pritom misli da su sve zene kurve koje bi se prodale za pare, koje on inace, ne bi dao nikome, jer je najveca cicija na planeti.

I onda se zapitas... ko sve daje sebi za pravo.. da komentarise izbore zena...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Sony 
Pa naravno, ima nas raznih.

Ali tvoj komentar mi je vrh

Ful opremom  Smile Smile
Sad razmislja, ja licno nisam upoznala lika sa "ful opremom" poslednjih deset godina  Smile  a i to sto sam poznavala, danas je ili mrtvo, ili ne zivi ovde ili su u zatvoru ili su poozenili najvece sponzoruse i drolje u gradu   Smile

Pa znaš kako, žene ti se mahom vataju na laž. A one koje se uvate traže full. Mi koji idemo frontalno i na pošteno dobijemo šipak.

Želiš da kažeš da je nemoguće da nađeš dečka koji nije imao devojku, a fin je pošten? Ja mislim da grešiš.  Smile

Da kažem ovako, ali iskreno. Smatram da su stari ljudi bili pametni. Onaj "ugovoreni brak" nije bio za Dž. Znalo se, da devojka koja se uda tako pre svega dobija čoveka iz dobre porodice, koji će moći da je izdržava i da joj pruži prijatan život. Znalo se isto tako, da ako žena živi sa nekim 5 godina, da će ga vremenom zavoleti. Naravno, tada su se tukle žene, stvar kod koje imate moj glas protiv.

Čemu ovoliki rant? Ja sam dosta bio izbegavan od strane devojaka npr. Razlozi su bili tipa "jako si nezreo, nisi problem ti ja sam, daj mi par dana da razmislim" itd, uz sve to da kažem da sam pasivac, da sam bio stidljiv, povučen. I ušao sam u dvadesete bez da sam poljubio devojku tako. Imajte na umu da sam se bavio košarkom, da sam bio baš sportski tip. Tek u dvadesetima sam poljubio devojku, tačnije ona mene. Šoknula se kada je saznala da me je prva poljubila. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
Citat
Mi koji idemo frontalno i na pošteno dobijemo šipak.

individualno

Citat
Želiš da kažeš da je nemoguće da nađeš dečka koji nije imao devojku, a fin je pošten? Ja mislim da grešiš.

nigde to nisam rekla  Smile

Citat
Onaj "ugovoreni brak" nije bio za Dž.

Potpuno si u pravu. Zena ga je placala - mirazom. Sto bolji miraz, to "veci gospodin".

Citat
Znalo se isto tako, da ako žena živi sa nekim 5 godina, da će ga vremenom zavoleti.

Ne zavoleti, nego prihvatiti.

Uvek me iznova intrigiraju tvoji odgovori... ti se ili toliko plasis zena ili su ti toliko daleke i strane, da ni na jedan ljudski nacin ne umes da pridjes u teoriji musko-zenskom odnosu. Na tebe je neko ili nesto ostavilo toliko gorak utisak da se to vidi u svemu sta pises o zenama.

Ali obaska to.. mene vise onako ljudski, zabrinjava to sto ti toliko i postujes i ne postujes sebe u isto vreme, pa se cas lomis izmedju machoizma i cvrstih stavova, preko odobravanja ugovorenih brakova i sigurnih situacija, do linije manjeg otpora i pomirljivih stavova da zene mahom traze ono sto ne mog da dobiju, a ti u celoj toj situaciji pusis... onako izmedju redova..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0
Uvek me iznova intrigiraju tvoji odgovori... ti se ili toliko plasis zena ili su ti toliko daleke i strane, da ni na jedan ljudski nacin ne umes da pridjes u teoriji musko-zenskom odnosu. Na tebe je neko ili nesto ostavilo toliko gorak utisak da se to vidi u svemu sta pises o zenama.
sakal se verovatno opeko par puta
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Apple 15
Naleteh na ovo:

http://www.abadcaseofthedates.com/

Ih.. pa zar nije svako?

Ali to nije izgovor da budes drkos...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120

Poenta teme je da neki ljudi ne mogu da nađu devojku danas ni sa preko 25, ne zato što su creepy ili im nešto fali, već zato što žene traže nešto, ali ne gore navedenog lika. Stičem utisak kao da žene žele muškarca sa full opremom. Dobro je da su im standardi realni. Smile

Ful opremom  Smile Smile

Pre nekog vremena pricamo kod moje sestre, skupilo se neko drustvo... imaju par drugarica mojih godina koje ili dugo nisu imale decka pa su sad nasle nekog i par njih koje nemaju decka... i dvojica ortaka koji zastupaju misljenje da "su zene danas probiracice i da nije ni cudo sto su same sa 35 godina kad traze princa na belom konju, sa dzipovima, stanovima, privatnim biznosom, vikendicama itd.."  Smile

I uhvate oni u masinu jednu nasu poznanicu koja ima 30 godina i koja je skoro pocela da se zabavlja sa jednim bas finim deckom i bas se lepo zlazu i ona se zaljubila itd...

Uglavnom da ne duzim, njihov komentar : pa cekala si samo 4 godine (dugo nije imala nista ozbiljno) da naidje batica koji ima kola i posao! A ona im kaze : on radi u posti kao referent, ima platu 36 000 dinara. A oni : pa da, ali decko ima svoja kola, a ona : da, ima golfa dvojku. A oni : pa boli te uvo, makar ima svoj stan! A ona: Aha, iznajmljuje garsonjeru od 29 kvadrata u Borci.

Uglavnom to su dva tipa.. veoma specificna.. jedan ima 38 godina i napustio je 3 fakulteta i bavi se astrologijom i zivi od zenine plate kod nje u njenom stanu ... a drugi je najveci nerd, odlican student, radi u Vinci, koji je imao tipa dve devojke u zivotu koje su pobegle cim su ga malo bolje upoznale. Klasican mamin sincic koji zeli da ima roba i pritom misli da su sve zene kurve koje bi se prodale za pare, koje on inace, ne bi dao nikome, jer je najveca cicija na planeti.

I onda se zapitas... ko sve daje sebi za pravo.. da komentarise izbore zena...  Smile

Sta ti trazis u drustvu takvih muskaraca? Smile

To je prvo sto je meni palo na pamet kad sam ovo procitao Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Sony 

Uglavnom na onu stvar zvanu - Nepošten odnos i ponašanje (a to su dve stvari). Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24

Ful opremom  Smile Smile

Sta ti trazis u drustvu takvih muskaraca? Smile

To je prvo sto je meni palo na pamet kad sam ovo procitao Smile

ja svratila na kafu  Smile  Smile  a nekako uvek ispadne kad svratim na kafu kod sestre da tu uvek bude nekog materijala ili za psihijateriju ili za "draga saveta"  Smile ako nista drugo, onda se naslusam prica o svekrvama, to je uvek iznova zabavno  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
Citat
ima platu 36 000 dinara.

Fina plata.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia N97
Za šta fina ? Za kiriju, račune, markicu i jetrenu paštetu 30 dana u mesecu ? Znam da imaju ljudi i manje, ali to nikako nije fina plata.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.