Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako devojke gledaju na...muskarce koji nisu imali devojku ??  (Pročitano 87317 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Citat
ni one ne posvecuju paznju merenjima.. jer kad bi pocele... sigurna sam da bi rezultati bili porazavajuci   Smile Smile
Pa kad mere samo po Z osi, a ne po X osi  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
SonyEricsson w200i
E sada da vas pitam !?
Sta bi ste rekli za decka koji je fin posten radan znaci imam svoje pare nikada ali nikada nebi imao jos neku pored te jedne sto ima.   E sada svaka devojka koju sam upoznao hoceme za druga blablabla voli me kao brata i tako dalje.  Tako da sam ukapirao bolje da ih gazim nego da budem nezan prema njima jer danas samo oni koji ih gaze za njima trce !
« Poslednja izmena: 06. Jan 2012, 23:52:02 od Puza-Legija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia zvrr
Zavisi to..čime ih gaziš? Ako ih gaziš biciklom, možda i mogu nakon toga da trče za tobom..Ali ako već koristiš traktor, tenk ili tako koju spravu...To neće izaći na dobro.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
SonyEricsson w200i
Citat: slavko_pg link=topic=561185. msg10198009#msg10198009 date=1325890469
Zavisi to. . čime ih gaziš? Ako ih gaziš biciklom, možda i mogu nakon toga da trče za tobom. . Ali ako već koristiš traktor, tenk ili tako koju spravu. . . To neće izaći na dobro.
Mislim ono da budem gad prema njima da je psujem vredjam i tako to posto to koliko sam primetio to one sve vole !!!
« Poslednja izmena: 07. Jan 2012, 00:34:54 od Puza-Legija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia 
E sada da vas pitam !?
Sta bi ste rekli za decka koji je fin posten radan znaci imam svoje pare nikada ali nikada nebi imao jos neku pored te jedne sto ima.   E sada svaka devojka koju sam upoznao hoceme za druga blablabla voli me kao brata i tako dalje.  Tako da sam ukapirao bolje da ih gazim nego da budem nezan prema njima jer danas samo oni koji ih gaze za njima trce !

ne kažem da ima cura od kojih mi se povraće. ali mora da sam prespavala nekoliko ....stotina hiljada puta po osam sati kumulativno pa sam preskočila novi naraštaj žena/djevojaka koje su toliki mazohisti i imaju bolno nizak nivo samopoštovanja. ako samo na takve nailaziš,krećeš se definitivno u pogrešnim krugovima.
generalizacija je zlo koje ne zna za vrijeme,nismo po kalupu radjeni i glupo je da  na osnovu jednog razočarenja..ili pet,sedam..misliš da sve cure vole tretman otirača i da bolje ne zaslužuju .
a te kučke...e jbg,imamo i masovne ubice,siledžije...šest tona nepravde po danu...i ne trudi se da shvatiš..samo nastavi da tražiš bolje ljude
« Poslednja izmena: 07. Jan 2012, 00:40:13 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia zvrr
Ne zaboravi da im stalno govoriš kako im je mjesto u kuhinji, naravno koristi psovke dok govoriš to. A kad tvoj plan uspije, kad te konačno zagotive i kad dođe do seksa, gledaj da budeš što gori, ni ne pomišljaj na predigru, svrši što prije možeš, ni slučajno nemoj da je zadovoljiš Smile - tek tad će biti tvoja, dušom i tijelom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 16.0.912.63
E sada da vas pitam !?
Sta bi ste rekli za decka koji je fin posten radan znaci imam svoje pare nikada ali nikada nebi imao jos neku pored te jedne sto ima.   E sada svaka devojka koju sam upoznao hoceme za druga blablabla voli me kao brata i tako dalje.  Tako da sam ukapirao bolje da ih gazim nego da budem nezan prema njima jer danas samo oni koji ih gaze za njima trce !

Takav si kakav si,nemoj mijenjati sebe za vid necega...vec neko dodje ko zna cijeniti to sto jesi.
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung Galaxy S Advance
To - shto si gori, to su bolji prema tebi - je jako pogreshno shvatanje. To je meni Bambina objasnila jednom prilikom jer smo svi proshli kroz tu fazu. U detinjstvu. Ali svi smo porasli i sada furamo novi moto koji menja stari:

A to je da ce pre biti - dobar i budala su braca rodjena.

Znaj, dobro je imati odgovarajuci stepen tolerancije, ali ne valja biti ni previshe tolerantan. Ne gazi te niko zato shto si dobar, vec zato shto si preeeeeviiiiseee dobar (citaj - budala) pa ljudi samo koriste priilku (veruj mi, cisto sumnjam da i oni dozivljavaju to kao gazenje, vec samo kao "liniju manjeg otpora" - imash za dzabe - iskoristi)

Nemoj da mislish da ce neko trchati za tobom ako budesh gad, to ce uraditi samo one osobe koje su upravo kao ti sada (ako si ti takav na prvom mestu, poshto josh to nismo ustanovili zashto smatrash da si "iskoriscen"), koje su previse tolerantne i koje ce ispasti budale zbog toga shto ce da trpe to tvoje ponashanje.

Niko ne voli ni mlakonje ni siledzije. Ali svi gaze po onima koji nemaju svoje JA. To neka ti bude jasno.

Zasto? Jednostavno - Zasto da ne?. Covek bez sopstvenog stava je ochito mazohista, naivac, toliko nesiguran u sebe, da ne samo da ne moze da bude dobar drugoj polovini, nego takav nece valjati ni sebi kada shvati da nuzno zavisi od drugih koji ce odluke donositi u njegovo ime. Gazenjem mu se bukvalno chini usluga da shvati gde greshi (pametan se uchi na tudjim, budala na svojim greshkama) i da jednom za svagda koriguje to ponashanje kako on sam na prvom mestu ne bi propatio ceo zivot zbog toga.

Ali to ne znachi da birash izmedju dobre ili loshe strane. Ako nisi dobar - nuzno je da budesh losh. Noup, to je velika greshka...

Kazi joj shta zelish od samog starta - "svidjash mi se, gledam te kao curu ne kao sestru/ortakinju, palim se na tebe". Upakovano ili ne - neka sadrzi vidno ta znachenja.

A ako upadnesh u tu takozvanu "zonu prijateljstva", jednostavno se izvini curi na nesporazumu, objasni joj shta ti treba - cura, a shta ne - ortakinja/sestra, i nastavi dalje...

I to je samo pochetni korak pronalazenja tvoga "JA"... Choveka koji zna shta od koga ili sa kime zeli. Chovek koji zna na chemu je i oni koji su sa njime na chemu su. Chovek koji kao takav zasluzuje poshtovanje koji je pre chitanja ovog posta mislio da ce to isto dobiti ponashajuci se prema drugima kao gad.

I ono shto je najvaznije - ne postoje porazi, samo nova iskustva...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
SonyEricsson w200i
E sada da vas pitam !?

ne kažem da ima cura od kojih mi se povraće. ali mora da sam prespavala nekoliko ....stotina hiljada puta po osam sati kumulativno pa sam preskočila novi naraštaj žena/djevojaka koje su toliki mazohisti i imaju bolno nizak nivo samopoštovanja. ako samo na takve nailaziš,krećeš se definitivno u pogrešnim krugovima.
generalizacija je zlo koje ne zna za vrijeme,nismo po kalupu radjeni i glupo je da  na osnovu jednog razočarenja..ili pet,sedam..misliš da sve cure vole tretman otirača i da bolje ne zaslužuju .
a te kučke...e jbg,imamo i masovne ubice,siledžije...šest tona nepravde po danu...i ne trudi se da shvatiš..samo nastavi da tražiš bolje ljude
Znam ja sve to ali svaki dan je sve teze sve me vise mrzi da zivim !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia zvrr
@Dzobi - bravo. Smiley

@puza
Ne drami, svakome su se dešavala ružna iskustva...bitno je da izgrađuješ sebe kao osobu..tad ćeš biti i drugima bolji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.355 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.