Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako devojke gledaju na...muskarce koji nisu imali devojku ??  (Pročitano 87446 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
A vi ocenjujete ljude onako kako pišu na jednom forumu? Smile Mnogo bre vi to shvatate ozbiljno.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
A vi ocenjujete ljude onako kako pišu na jednom forumu? Smile Mnogo bre vi to shvatate ozbiljno.

+1

Ja odavno rekoh da su ljudi odavde verovatno mnogo drugaciji privatno. Tastatura trpi sve, a konsekvence nisu iste kao u stvarnosti pa ima svega. Zato i treba sve ovo uzimati sa rezervom.  Smile

No, pojavilo se na temi kao pojava, a imah jedan slucaj u skorije vreme pa da ne otvaram novu temu:

Drugar jurio neke dve njegove koleginice sa posla u skorije vreme i one ga odbile(ne u isto vreme, jedna za drugom). On onako ficfiric(lepuskast, nije da ga ne vole zene), dobar lik. Ima dobar stalan posao, nije vise klinac i zeleo nesto ozbiljnije. Samodestruktivan je do bola i posle tih odbijanja njegovo samopouzdanje je mnogo malo. Uglavnom ode u zenomrzacko raspolozenje(tipa "Te ja cu odsad da ih tretiram kao stoku" itd.). Pokusavah da mu objasnim da je naleteo na takve i da gresi jer juri za ozbiljno nesto sto treba da batali ili da tretira neozbiljno a kada nadje nesto sto treba da tretira ozbiljno on se onda tada povlaci i neozbiljan je ali dzaba, on je samodestruktivan pa nema poente.  Smile

Pricah sa jednom drugaricom u skorije vreme oko ozbiljnih veza. I ona lepuskasta, fina devojka, zavrsava faks. Njena najozbiljnija dugogodisnja veza je varao kako je stigao i sa kim je stigao, posle toga nije imala duze vreme nikoga a sada je u neozbiljnoj vezi za koju i ona cak zna i kaze da nema buducnosti. Uglavnom njena prica je: "Ne znam da li cu ikada naci nekoga sa kime mogu da provedem ostatak svog zivota i ko ce da mi pasuje". Kao da nikada nece pronaci nekoga sa kim ce moci da zivi a nije jos uvek nesto stara.  Smile

Pitanje je: Da li ljudi budu toliko zaslepljeni negativnim iskustvima sa vezama pa da zaborave pozitivna? Da li toliko odu u negaciju da pricaju i ponasaju se tako kao da ne postoji niko za njih i da su svi ljudi sa kojima dodju ili planiraju da dodju u kontakt neodgovarajuci i da treba odmah u startu da ih tretiraju lose kako bi im se vratilo dobro?
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia 
 odgovor na tvoje pitanje,i donekle pitanje osnivača teme,je prost-previše očekujemo i previše se dajemo gdje ne treba.

zašto je osnivač teme uopšte otvorio temu? zato što smatra da je nenormalno da je sam u tim godinama. a ko mu je to rekao-društvo. ne samo njegovo nego društvo inače.
nije vala ni normalno da se neko uda sa 16  i rodi dijete. nije normalno da neki djed muva curu par decenija mladju,što koristi njene  slabosti (inače normalne u njenim godinama)...štošta nije 'normalno'.

to što je Stefan sam odraz je neke njegove nesigurnosti,straha..ima svoj razlog,ali su i ostali stvorili sliku o takvima kao što je on kao o nekom ko je.... Smile
isto tako,i neki pedofilčić nije nikad imao ozbiljnu vezu,ali je zato bio sa nekoliko curica ,što ispunjava  njegove bolesne porive i fantazije.

Znam isto jednog lika,ima 40 i ...uvijek namršten,težak  užasno...i čini ti se-njega neće imati ko da zakopa.
i zaljubi se on,onakav počne da cvrkuće kad priča sa njom,šetaju gradom,idu u bioskop...ne liči na sebe. jedan naš profesor,psiho,profil serijskog ubice---imaš osjećaj mrzi cijeli svijet...i onda se i on transformiše.

ta kategorija ljudi su ljudi koji su u suštini ok,samo su ,npr,od ranog djetinjstva upućivani na druge stvari kao prioritete-moraš prvo to...to i to,pa onda radi šta hoćeš.

ili ih mnogog opterete,pa prosto nemaju kad da  misle o ljubavi..a jedan dio njih zna da im to treba i suši se k'o šljiva.

taj tvoj,Marko-nije da hoće nešto ozbiljno,on hoće nešto. da mu uspije pokušaj da šarmira. inače ne bi tako serijski išao od jedne do druge,jer za te  njegove 'namjere'  moraš da osjećaš nešto jako pema prvoj,tako da ti druga jedno vrijeme neće padati na pamet.

generalno...zavolimo nekoga,često u paketu sa tonom različitosti u odnosu na nas,od kojih neke prosto vrište-vi ne možete da uspijete,ova veza će da te iscrpi k'o višemjesečni porodjaj..ali nee,mi vjerujemo i želimo uspjeh na tom polju.
kad vidimo da nismo u prau,e onda su svi krivi. ma jeeeste  Smile

opet..čovjek se radja sam,sam i ide pa-pa. živi sa ljudima,ali nije normalno da svrhu svog postojanja,kao jedini razlog za suze i smijeh,vidiš konkretnu osobu.
moraš biti dovoljno kompletan da te ta osoba prosto još više uljepša,ne da popuni neke djelove tvog života,pa kad ode,da bude qq šta sad  Smile

bili sami ili sa nekim..stvar izbora. ne nužde ili poštvanja 'propisa'
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 87
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Sony Xperia
[color=Purple ]juuuuuu....sta sam ja lupila sramota me :O [/color]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
 Smile svako sebe predstavlja onako kako mu odgovara i kako hoce... Smile
neko zeli da bude u najboljem svjetlu vidjen..
a nekog boli ku*** sta ko misli...i sta ko radi a posebno ko je kakav... Smile
kapiram da niko ko je normalan ne dozivljava ovu zajebaciju kao nesto ozbiljno..
ako da..onda ima gadan problem...virtuelni i realni svijet ako se pomijesaju..
junaci iz jednog sveta kad predju u drugi...zna bit zajebano... Smile
ovo je zabava...zivot nije...
zivot je nesto drugo... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Apple 15
Odvno muskarci nisu muskarci, vec slinavi klinci koji se prvo kriju iza majcinog skuta, a zatim skuta one koja je najgora prema njima ...

Cast izuzecima...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
anea ce mene natjerati da samo  idem za njom po forumu i da je citiram...  Smile
i po jedan cvetic da joj poklonim... Smile  Smile
« Poslednja izmena: 08. Nov 2011, 12:10:52 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Apple 15
Meh... nemoj... ja sam zla zla zena...

Meni nisu jasne ove sirote dusice koje su taaaako divne i taaaako osetljive... i taaaaako pazljive... i koje se taaaako plase sto ce ih neka zla zla zena odbiti...

Pardon... to se odnosi na oba pola...

Kako je lako cmrizdriti u cosku da su svi zli i da je zivot nepravedan...

« Poslednja izmena: 08. Nov 2011, 12:26:01 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 87
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Sony Xperia
tacno tako Trantice ...... oni nisu klinci ...... vec  balavci  bez malo stida    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
Citat
Meh... nemoj...  sam zla zla zena...

nisi bolan... Smile valjda ja znam ja ko je zao a ko nije... Smile

zivot je okrutan i ne mazi nikog.... Smile
najlakse je zabiti se u coshe i sam sebe sazaljevati...
i hejtovati citav jedan rod...al' jbg moras nesto i da povalis  Smile
a dok si jadan sam sebi..mos mislit kako si tek jadan u ocima suprotnog pola... Smile
i od povaljivanja nema nista dok ne skupis ono sto imaju muskarci...( naravno ne svi  Smile)
prestanes kukati...i kazes sebi...hocu da zivim.... Smile da malo osjetim ... malo vaginalnih cari...Smile
« Poslednja izmena: 08. Nov 2011, 12:46:05 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.