Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako devojke gledaju na...muskarce koji nisu imali devojku ??  (Pročitano 87313 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106

Procitah negde da ti savetuju da budes uporan i da muvas neku 50000 puta.
Nemoj da budes uporan,ni pod razno...
Ja ne vidim nista lepo u tome da te neka jebe u glavu 20 puta  Smile Ako vec ima takvih indijanaca ne moras i ti da budes takav.

+1

Ajd za pice pa i nekako ali ovo stvarno ne razumem. Ne vidim lepotu u tome da me neka odbija 20 puta  da bi 21 put pristala. Nije vredno tog truda.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Nokia krntija
Stefane, batali ti ovo... Evo danas je petak - dan za izlazak. Pozovi jednog drugara i izađite večeras. Ne reče odakle si, al nije ni bitno, siguran sam da negde u blizini postoji neko popularno mesto za izlazak... sem ako ne živiš na Pešterskoj visoravni i slično, onda jebi ga.

Uglavnom, izađite na najprometnije mesto, gde ima najviše devojaka. Ne treba ti cela ekipa od 5-6 drugova, već samo jedan. Znam po sebi da ako izađem u ekipi po pravilu od muvanja nema ništa. Retko kad završim neki poso. Krene zajebancija sa društvom, a onda naravno neizostavni alkohol, što za posledicu ima opijanje i onda nisi ni za šta.

Dakle treba ti samo jedan čovek, da ne ideš baš sam i da imaš saučesnika. Poželjno bi bilo da taj drugar koga budeš zvao ne bude neki mutavi, već komunikativan dečko koji će, u slučaju da ti budeš zaokupljen muvanjem, naći svoju zanimaciju - drugo društvo ili svoju devojku za muvanje.

Idealno bi bilo ako imaš nekog drugara koji ima devojku i onda njih dvoje pozoveš na izlazak. Tako tvoj drugar ima zanimaciju, a ti si primoran da tražiš svoju jer niko ne želi da bude što bi Englezi rekli "third wheel".

I brate završavaj poso!!! Ne budi pizda!!! 23 godine imaš brate eeeej! Trgni se! Jel hoćeš da dočekaš tridesetu nevin, da ti se svi drugovi smeju, da ribe govore "joj to je onaj paćenik što još nije jebo!" i da te svi izbegavaju ko da si leprozan?! Jel vidiš šta Anea priča... kaže "psihički bolesnik". Jel tako hoćeš da te tretiraju?!?!

Dokaži im da nisi bre! Ja verujem u tebe. Kaži sebi "Život je kratak, a mladost je još kraća" i drmni dve tekile pred početak i kreni! Ajde bre! Vreme je!

I sutra da nam se javiš sa slikom svoje devojke!
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Apple 15
Slazem se sa gornjim savetom.. Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
bookee trenira mlade narastaje  Smile

(stvarno k'o motivacioni govori u vojsci iz am. filmova - inace, dobar post Smiley)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1

Slika tvog muža svako jutro.  Smile
Obzirom da si ti uradila sa 19, a imaš veliko dete i brak, rekao bi da si istog "junaka" uvatila po sistemu "brže bolje" Smile

Anea, obzirom da si single posle druge veze, ti bi bila i sa onima koji nisu imali imali devojku, a vršnjaci su ti (I know you would Smile )

Inace, meni su nevini likovi koji imaju preko 20 godina - kripi.  Smile

Meni sve devojke koje su to uradile iz "društvene iskompleksiranosti i razgovora sa drugaricama", kao i one koje su to uradile sa random tipovima

Šteta, fali joj Lolana koja je "to" uradila sa najboljim ortakom kojeg je srela isto veče pa da kompletiram X 4 kombo Smile

Inače zanima me procenat korišćenosti kondoma Smile Smile Smile

Nerd Rage! off

@Tema Čovek, ja sam posle 20te imao prvu vezu vezu. Ti nisi ni lud, ni glup, niti ti išta fali. Vidiš žene su generalno šuplje i površne. Njih zanima da neko ima nešto neuhvativo, da je oženjen ili zauzet ili gay. Do tada njih ne privlači single osoba, sem ako ne namirišu lovu ili shvate da imaju 40 godina. Da bi našao devojku treba da si Kilimandžaro, nedostižan, uzvišen i da je posmatraš obično, jer ako im pridaješ pažnju ti njih odbijaš. One su srećne kada su nesrećne, jer ako je sve idealno, njima nije, a ako nešto fali i škripi, one su ispunjene (svaka sličnost sa mazohizmom, je namerna) Smile

Inače moj ti je predlog da se ne opterećuješ sa time. Biti single, kao i u vezi ima svojih prednosti i mana. S jedne strane imaš slobodu da radiš šta oćeš, emotivno si manje ispunjen ali ne kljuca ti neko iznad glave. Ovako imaš osobu sa kojom sve deliš, a u zavisnosti od nje, život može da ti bude lep ili pakao. Naravnoučenije je bolje biti sam, nego u nekvalitetnoj vezi. Smile
a je li bre sakale odakle ti toliko znas o vezama nasih devojaka Smile?
« Poslednja izmena: 04. Nov 2011, 13:14:29 od crazy 123 »
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Apple 15
Stalker. Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Sony 
Nope, ja sam temeljan. To što pišu, govore ostaje zauvek. Search is your friend. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Nope, ja sam temeljan. To što pišu, govore ostaje zauvek. Search is your friend. Smile
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Sony 
Naklon Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Apple 15
Jedini je problem sto zakljucke zasnivas na nepotpunim i cesto netacnim (namerno?!) informacijama.. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.