Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 06:45:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako da pomognem drugarici?????  (Pročitano 8670 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Mislim da ce tesko u njenom uzrastu sama uz nagovor prijatelja da ode do psihologa. U tom uzrastu tu pomazu samo roditelji, ukoliko zele da to ucine.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung j700i
pazi,ovako.  .  .  .  .  ako se gadi tudje krvi,pokazi joj kako je to pokazivati svima svoju krv.  .  .  msm,raskrvari ti sebe,pa neka vidi!!!pricaj sa njom,iako nece da prica o tome,uhvatis je jednom i kazes joj da je to PRAVI problem,i da tako svi misle,neka bude svesna toga!!!reci joj da ne mozes vise takvu da je gledas,i pokusaj da je odvojis od te krvi,npr.  ne daj joj da gleda svoju krv,ili tako nesto.  .  .  .  moras da znas TACNO kad je to pocelo,i da vidis sta je uzrok tome,i da li se to desava bas u nekim odredjenim trenucima ili situacijama.  .  .  .  moras da shvatis ZASTO to ona radi,zasto vli krv,ilividi tu nesto oko njenih roditelja.  .  .  cesto se "deca" neceg plase,sto se dogodilo njihivim roditeljima,pa hoce da se suoce s tim,pa kasnije vide da tu nema nista strasno i zavole to da rade.  .  .  .  .  probaj bilo sta,ne znam.  .  .  .  ako je normalna u svemu ostalom,znaci da se nesto POSEBNO desilo,pa je tako pocela da se ponasa.  .  .  .  mozda je usamljena,a nece da prizna i zato ti UVEK moras da budes tu,bez obzira na roditelje i sve druge.  .  .  .  .  POMOZI JOJ!!!mozda ce postati jos gore,ako nece kod psihologa,ti joj pomozi!ne znas sta sve moze da joj se desi.  .  .  .  i pozuri.   HAVE LUCK  :D !!
IP sačuvana
social share
KyRa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Mislim da ce tesko u njenom uzrastu sama uz nagovor prijatelja da ode do psihologa. U tom uzrastu tu pomazu samo roditelji, ukoliko zele da to ucine.

Kakvi roditelji bre moras biti uporan da je odvedes do psihologa i da joj punis glavu kako to nije strasno kako svi idu kod psihologa...
IP sačuvana
social share
Im a Gamer i have Many lives
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Neka porazgovara sa nekim odraslim (majka, razredni, psiholog u školi, pedagog, njegovi roditelji) pa neka dalji odlazak kod psihologa bude u njihovoj nadležnosti.

Nije on dužan to da radi, prvenstveno jer je suviše mlad, samim tim verovatno i neupućen. Ovako - neka ih alarmira, ukaže im na problem, a nakon toga drugarici bude podrška, a ne neko ko će je negde voditi i izgravati joj staratelja.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Kao prvo---ja nikoga ne za*ebavam!!!Nemam pametnija posla, nego da trosim internet sate.
Ako neko misli da je u pitanju ze*ebancija, neka se ne ukljucuje u diskusiju.A uostalom, kakva bi ovo za*ebancija bila---bez smisla.

A to da li joj je majka primetila ili ne, ja sigurno necu znati.Nece valjda zena pricati samnom o tome.

Resio sam, provodicemo vise vremena sa njom, ja i moja dva druga.
To nam je otprilike celo drustvo Smile
A ako i dalje bude gnjecila sijalice....
Stvarno neznam sta cu.
Po meni je najbolje da odem do njene mame i da joj ispricam sta je sve radila pre, jer nije da se ona samopovredjivala svaki dan, mozda je zena samo sumnjala.Ko zna.A ako zna onda jos bolje.
Ali to cu uraditi jedino ako ne promeni ponasanje.
A jel mogu da odem do psihologa iz moje skole, pa da se posavetujem sa njim???
Hoceli on to ispricati nekome, mislim, imaju li onu nekakvu obavezu da cute o pacijentima???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Citat
Hoceli on to ispricati nekome, mislim, imaju li onu nekakvu obavezu da cute o pacijentima???
To bi ti bilo najpametnije!
a za ovo drugo nemoj ti da brines o tome, cutace on(ona) taman koliko treba!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Citat
Resio sam, provodicemo vise vremena sa njom, ja i moja dva druga.
To nam je otprilike celo drustvo
a jel ima ona drugarice ?
Citat
odkud da je profesori vec nisu prijavili skolskom psihologu ?
Citat
imaju obavezu da cute, ali ...
drugarica ti moze izgubiti poverenje u tebe za sva vremena.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
Toliko previse zajebancija je bilo na ovom forumu da vise i ne razlikujemo kada neko ima pravi problem a kada se neko zajebava.  Smile

Citat
Po meni je najbolje da odem do njene mame i da joj ispricam sta je sve radila pre, jer nije da se ona samopovredjivala svaki dan, mozda je zena samo sumnjala.Ko zna.A ako zna onda jos bolje.
Ali to cu uraditi jedino ako ne promeni ponasanje.

Ako se ne promeni ovo je za pocetak najbolje resenje. Ljudi umeju da negiraju problem dece, deca da dobro izlazu... ali ce ti savest biti mirna.

Ne razmisljaj o tome sta ce ti reci zbog toga... koliko bi ljudi bilo jos zivo da neko nije razmisljao "ortak je poceo da se drogira ali nisam sisa da kazem njegovima".  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja mogu da preporucim samo jedno, da keva ne pokusa da "popravi" situaciju, obicno takve stvari odu u materinu.

Po onome cega se ja secam iz mog casa Psihologije, postoji Renfield sindrom, samo ne znam jel ona konzumira svoju krv ili jok?
Njena situacija vec spada pod maniju
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N-shurnaest
Pero, nije lepo lagati.
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 06:45:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.