Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 01:37:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako da otvorim enkriptovane fajlove  (Pročitano 4170 puta)
04. Apr 2007, 21:56:54
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
 Smile Smile Molim vas,pomozite ,ne mogu da otvorim fajlove slike i dokumenta .Naime,prije reinstalacije te iste fajlove sam otvarala bez problema ,stim da je naziv bio zelene boje?Sad ,nakon reinstalacije nece da ih otvori ,ekriptovani su na NTFS particiji Windows enkripcijom.Pomozite!Radi se o veoma mi bitnim dokumentima i slikama!

[Edit by enaB: Teme sa naslovima tipa: Hitno, Pomoc, Problem, Da li i slicne, treba maksimalno izbegavati! Naslov teme mora da odgovara njenom sadrzaju i da ga barem delimicno opisuje. Konsultujte se sa Pravilnikom Burek Foruma]
« Poslednja izmena: 04. Apr 2007, 22:06:37 od enaB »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
HTC desire s
Promeni naziv teme jer tema treba da opisuje ono sto se u njoj sadrzi a ovako molim hitno pomoc i te stvari su nepotrebne Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Reinstalirala si vindoze u FAT32 umesto NTFS...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
pa je li ima neko rjesenje,neki program ili bilo sta. Znam da je naziv teme pogresan ,ali shvati problem je ogroman , a ja nemam ideju kako da rijesim . Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 247
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Ericsson GA628
jel fat ili nije

reinstal ili format?

ako vise nemas enkripcijske kljuceve u profilu usera nema ti pomoci koliko ja znam

A evo sta kaze i MS
By far, the most frequent problem with EFS occurs when EFS encryption keys and/or recovery keys aren't archived. If keys aren't backed up, they cannot be replaced when lost. If keys cannot be used or replaced, data can be lost. If Windows is reinstalled (perhaps as the result of a disk crash) the keys are destroyed. If a user's profile is damaged, then keys are destroyed. In these, or in any other cases in which keys are damaged or lost and backup keys are unavailable, then encrypted files cannot be decrypted. The encryption keys are bound to the user account, and a new iteration of the operating system means new user accounts. A new user profile means new user keys. If keys are archived, or exported, they can be imported to a new account. If a revocation agent for the files exists, then that account can be used to recover the files. However, in many cases in which keys are destroyed, both user and revocation keys are absent and there is no backup, resulting in lost data.
« Poslednja izmena: 04. Apr 2007, 23:14:04 od jackal2006 »
IP sačuvana
social share
<Sabdo> on one of those speech-to-text programs my friend ripped ass onto the mic.
<Sabdo> and it typed out "France"
<Sabdo> we were like, wtf?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sony xperia
Poslusaj coveka. Gde ti pade napamet da menjas NTFS ? Jedino iskopiras kod nekog ko ima NTFS, ali preko fleske jer one jos rade u Fat-u, pa od njega opet copy, na flesku i kod tebe. Ako to ne pomogne vracanje na NTFS sigurno hoce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ljudi , evo me opet i jos imam isti problem . Cak mi je i neki serviser za PC dolazio i on mi kaze da nema rjesenja  [-Xza to sto mi se desilo . Ja sam jos uvijek laik ,ali kako mi je objasnjeno , prije reinstalacije sistema ti su fajlovi bili enkriptovani win . enkripcijom .Sad nakon reistalacije oni su tu ,ali ih ja ne mogu ni otvoriti ,kopirati ,narezati ,traze neku sifru,a ja nemam pojma koju. Ima li bilo koje rjesenje,molim vas?Mozda neki program koji moze da nadje tu sifru? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung SGH-E630
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sony xperia
Sto nerece oma, poslusaj enuB, dobar clanak. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 247
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson GA628
ovo je preventiva a ne resenje za problem,ne??
IP sačuvana
social share
<Sabdo> on one of those speech-to-text programs my friend ripped ass onto the mic.
<Sabdo> and it typed out "France"
<Sabdo> we were like, wtf?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 01:37:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.342 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.