Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako da ne odustanete od dijete posle nekoliko dana?  (Pročitano 17872 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Pa ako je problem motivacije, moze devojka da uplati neki grupni trening koji NIJE teretana. Dakle, drugi vid vezbanja koji nije samostalan, a isto tako aktivira telo sat-sat i po 3 puta u nedelji..
A sta mi pricas da Koka kola nema hemiju jbt, uzmi na primer onu koka kolu zero, satro nema nista u sebi, 0,2 ccal ali zato kad procitas sastav...Jbt, gas, voda, boja, spisak emulgatora odavde do Avale....a nema secer ali ima hemije koliko hoces. I uopste nije poenta u tome da'l je to hemija od koje ce da ti otpadnu usi ili hemija koje ce da ti zdere zeludac, prosto u njoj nema niceg dobrog, da li je malo ili mnogo stetna..nebitno je skroz. Secer je, barem sto se mene tice tu najmanji problem.

Citat
a suštinski ne postoji razlika između npr. zgibova i lat-mašine. štaviše, sprave su bolje jer tačno izoluju ciljanu grupu mišića, dok se ostalim ne koristiš. nije isto da li ćeš ti određeni teret da podigneš samo snagom bicepsa, ili ćeš uključiti celu ruku, dakle i triceps i ramene mišiće.

Pa po ovome ispade da je bolje zato sto je efikasnije i brze, ali i sam si rekao da nema sustinske razlike. I nema,stvar je samo u tome sta kome odgovara. Meni i jeste poenta da kad radim nesto osecam kako mi radi sto vise misica, bio bi mi smor  da ih izolujem i da ih radim ponaosob vecito. Neka je i manje efikasno i neka duze traje, bitno je da rade, a rezultati ce se u svakom slucaju videti kad-tad, to sto doci sporije nego u teretani je druga prica. Nigde ne zuris.
Dakle, sta kome prija.

pa to je samo drugi naziv. naravno, ako pričaš o kondiciji u smislu koliko možeš da trčiš, to je druga priča i nema veze sa mišićima (mada svaka teretana ima trake).
ja sam rekao da su odavno razbijeni ti stereotipovi da žena ne treba da ima mišiće, osim u glavama vas koji živite u 19-om veku.
jedan trening neće pružiti nikome ništa. ali tri puta nedeljno po sat ipo hoće svakome.

A je'l a kako ti to dobijas fleksibilnost u teretani? Ja koliko znam, , istezanje po teretanama niko ne radi, jedino ako je nekome bas potrebno, pa mimo programa to radi. Ali instruktori uopste nemaju obicaj da to savetuju vezbacima
I aj' mi sad reci da zenama istezanje ne treba posle treninga pa da se ubijem  Smile

A za ovo zadnje...Naravno, odmah moras da krenes da prozivas  Smile Mi koji zivimo u 19 veku.... Smile
Svako treba da ima misice cisto da se ne bi prosuo prilikom najobicnijeg hodanja, sad da li ce da se vide ili ne, to je stvar ukusa. Meni licno, misici na zeni - jok, osim neke minimalne kolicine, onako, u najavi.
Ako zivim u 19om veku zato sto mislim da zena treba da bude zena...Jesteeee, vazi  Smile
« Poslednja izmena: 06. Maj 2010, 15:15:31 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 
Citat
daj ti meni neko zgodno musko pa cu ja za cas da smrsam jos vise

Draga kako da ti ja dam musko? Moraces sama da ga nadjes. Kreni u akciju tj neki sport i ubices dve muve jednim potezom- budi prakticna  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
ne,ne, ne mislim ni ja na nabildovane skotove, tu treba da se razumemo...  Smile

npr. video sam Dubravku Mijatović koja, za moj ukus, preterano vežba jer je previše izdefinisana.
Ali žena može da ima mišiće a da izgleda i te kako dobro.
Ja prvi insistiram na ženstvenosti kod žena i po tom pitanju sam veoma konzervativan, ne podnosim žene koje se ne ponašaju kao žene (da ne ulazimo sad u tu priču). Ali ako se devojka premori posle pola sata stajanja ili hodanja, naravno da je problem u mišićima.
Svaki ozbiljan instruktor će insistirati na istezanju, bar kod mene to rade, jer vremenom možeš doći u situaciju da ne možeš ni ruku da ispraviš do kraja. Takođe, svaki instruktor će ti reći da se uz teretanu preporučuje bar jednom nedeljno aerobni trening. najbolje bazen, ali može i bicikla ili ono vaše... tae bo i te stvari.

ako ti ne možeš da zamisliš ženu u teretani, i pored toga što sam ti napisao kao i pored činjenice da ih sve više ide u teretanu, onda zaista živiš u 19-om veku, nije to nikakav prozivka  Smile

ako po tebi ženstvenost podrazumeva žgoljavost, da ne možeš da poneseš stvari iz prodavnice jer crkneš posle 100 metar, šta reći...

i nemam ništa protiv vežbanja sa sopstvenom težinom... ja bih prvi voleo da imam motivaciju i da me ne mrzi da se spustim do Dunava i radim zgibove pored reke, koja je pola kilometra od mene. ali nemam je ! i jako malo ljudi je ima. i brzo ih prođe. jednostavno, smor je.
Isto kao i npr. časovi stranih jezika. možeš ti da kupiš 100 knjiga i CD-ova, ali nikada to neće zameniti motivaciju koju imaš na časovima.
« Poslednja izmena: 06. Maj 2010, 15:31:35 od Дулаћ »
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 
Citat
ja sam rekao da su odavno razbijeni ti stereotipovi da žena ne treba da ima mišiće, osim u glavama vas koji živite u 19-om veku.

Pa poznato je da su najveci protivnici zategnutih tela i izvajanih misica upravo najvece lenstine... kad su njihova tela u pitanju. Ja za svoje 34g nikad ali nikad nisam cula da imam previse zategnut stomak od osobe koja zdravo zivi i vodi racuna o svom zdravlju i izgledu, uvek samo od mlitave lencuge koja kao zagovara te potrebne zenske obline.
Naravno da je moguce biti zategnut, izvajan ali i ostati zenstvena.  Zenstvenost svakako nije u deformisanom stomaku koji ometa kretanje i narusava zdravlje ...
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
jasno Loli, eto, i ti kapiraš neke stvari  Smile
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ja za svoje 34g nikad ali nikad nisam cula da imam previse zategnut stomak od osobe koja zdravo zivi i vodi racuna o svom zdravlju i izgledu, uvek samo od mlitave lencuge koja kao zagovara te potrebne zenske obline.
Naravno da je moguce biti zategnut, izvajan ali i ostati zenstvena.  Zenstvenost svakako nije u deformisanom stomaku koji ometa kretanje i narusava zdravlje ...
Moguce je, ali je tu jako tesko povuci granicu sta je ok...
Zapravo vrlo je mali broj devojaka za koje znam da su kroz vezbanje dovele sebe do onoga sto ja smatram nekim idealom...
Ili su odustale pre vremena, ili su preterale...

Isti je slucaj i sa momcima koji jako retko rade ono sto treba i kako treba...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
ali svakako nije ok stomak na kome samo fali pločica sa natpisom -"Gorenje"
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Nisam mislila ni ja na nabildovane skotove, dovoljno je da ima malo izraze nije misice i da mi vec bude malo bezveze.
Ali ako se devojka premori posle pola sata stajanja ili hodanja, naravno da je problem u mišićima.

Jeste problem, ali ojacati misice uopste ne mora da znaci da i oni moraju da se vide, zar ne?

ako po tebi ženstvenost podrazumeva žgoljavost, da ne možeš da poneseš stvari iz prodavnice jer crkneš posle 100 metar, šta reći...

Ne, ako nesto ne volim to su zgoljave i rahiticne devojke, ali mi ni sportsko telo nije neki estetski ideal...Misice mogu da istolerisem jedino kod balerina(naravno, ah, moj neprezaljeni san, moje diivne muze, savrsene zene ((: )

I druga stvar..Velika je, ali VELIKA  razlika izmedju zategnutosti i vidljivih misica...Moja instruktorka aerobika je imala misice koji su bili jedva vidljivi, ali nije imala gram sala, stomak ravan i zategnut, ali bez trbusnjaka, zategnute noge sa minimum misica, tanka kao vrba ali ne mrsava...Ma fantasticna.

Protiv zategnutosti nemam nista, strava ali to nema veze sa keramikom.

I da...evo, priznajem, ja sam debela mlitava stoka jer smatram da zena treba da zadrzi zenstvenost koja se nece izgubiti u misicima  Smile A fakat je da se obline gube u previse sportskom telu  Smile

Evo, jedva sedim od mog ogromnog, mlitavog stomaka  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
da,da, bla bla truć....
još samo da postaviš link ka svojim slikama....

to šta se tebi sviđa, je tvoja stvar. ja sam ti obrazložio da se može ići u teretanu a opet izgledati dobro i ne-nabildovano.
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ja sam ti obrazlozila da je sve to samo stvar ukusa...izgledati dobro-izgledati lose...I da zategnutost..veze, ali veze nema sa misicima... Smile

Takodje..to sto se tebi svidja..je isto tvoja stvar.

A za sliku, ne smem, sramota me je koliko sam debela i toga sto mi je stomak do zuba  Smile
« Poslednja izmena: 06. Maj 2010, 15:55:00 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.