Skinuo sa neta dirt3 koji zauzima 7.38gb(iso format).I treba da ga prebacim na flesku od 8gb.problem je sto fleska ima kapacitet od 7.22gb.Probao sam da kompresujem sa winrarom,i nista,smanji fajl za nekih 100mb.Probao i sa power iso-om i nista.Probao sam da mountujem image i onda da stavim u arhivu ali opet se velicina smanji za 100mb,i to traje satima. Ima li ko kakav predlog? :D :help:
Skinuo sa neta dirt3 koji zauzima 7.38gb(iso format).I treba da ga prebacim na flesku od 8gb.problem je sto fleska ima kapacitet od 7.22gb.Probao sam da kompresujem sa winrarom,i nista,smanji fajl za nekih 100mb.Probao i sa power iso-om i nista.Probao sam da mountujem image i onda da stavim u arhivu ali opet se velicina smanji za 100mb,i to traje satima. Ima li ko kakav predlog? :D :help:
Podeli taj ISO sa hjsplit-erom... I jesi li namestio u winrar-u kompresiju na "best"?
Podeli taj ISO sa hjsplit-erom... I jesi li namestio u winrar-u kompresiju na "best"?
Pa mislim da je to najbolje resenje.(nije najbolje ali je najbrze,jer mi za kompresovanje treba nekih 2sata)Mamu im jbm mogli su makar stavit da fleska ima makar 7.5gb,i to sam uzeo kingstone jer sam mislio da su korektni(cijena-kvalitet).Al sad vidim da kradu megabajte :chuckel:
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.