Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 20:13:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako da joj dokazem ?  (Pročitano 11320 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
histerija se odvajkada lecila samarom...
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Majore nema ona jos jebackih iskustva zelena je u tom pogledu  Smile pa neko normalno prijateljstvo. Navodim samo primer, sta ako je neka ruzna, mrsava, debela, sva nikakva a hocu da budem prijatelj sa njom, ne moram sa svakom da pricam o kresu ili ne znam cemu.. Ali da je balavica, slazem se  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Sta ga znam sinak, tesko ces dobiti normalno prijateljstvo od nekoga ko te ne postuje. To mozes sa osobama koje te generalno cene i vole da se druze sa tobom. Sa osobama koje te "spustaju" a da nije u pitanju prijateljska zajebancija, koje se svadjaju sa tobom skoro bez ikakvog razloga, ne mozes.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Sta ce ti ruzni prijatelji... :shock:tek si poceo da zivis ...a zelis  da te narod izbjegava....  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
hahaha evo ga krenulo je poceo sam da slusam price ne o jebacinama, nema toga za sada  Smile ali o svim likovima koje muva..
« Poslednja izmena: 29. Maj 2011, 17:07:22 od kolalenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ti si, dakle, mazohist.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Nazalost izgleda da je sam, imas li neki delotvoran lek ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Čekaj, prvo mi reci kako se tačno osećaš dok slušaš kako ti priča o tome kako se muva sa drugim momcima?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Osecam se glupo, ali zanimljivo mi je da cujem kako ih ona to muva, da vidim kakva je licnost, kako se ponasa, da bih znao za ubuduce da mene nekada na istu foru ne zajebe. A glupo se osecam zato sto sam se ja nekada lozio na nju, pa sada slusam o ostalim likovima. Ne bih toliko ni obracao paznju na nju, ali ona kada joj ne ispunim nesto ili je 'predjem' ne prica sa mnom i krene da me podjebava kod drugih ljudi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Po mom mišljenju, mislim da si još uvek zaljubljen u nju. I druženje sa njom ti je kao da se se negde jako udario, a umesto da pustiš da ti ta rana zaraste, ti je ližeš svaki dan i iznova je oživljavaš. A to baš nema mnogo logike, složićeš se, zar ne? Smile

S druge strane, hraniš njenu sujetu, evo i dokaza, ne postoji direktniji od ovog:
ali ona kada joj ne ispunim nesto ili je 'predjem' ne prica sa mnom i krene da me podjebava kod drugih ljudi.
Ona se ponaša kao mala razmažena kučka, a ti to tolerišeš? Nemoj to sebi da radiš, čoveče. Smile

Bezobrazna je i nije joj nimalo stalo do tvojih osećanja. Ne treba ti takav prijatelj, kamoli devojka, ili obrnuto - takva devojka, kamoli prijatelj. Nema tu drugarstva, samo te ponižava i hrani svoju taštinu jer je ona sad kao neka mačka koja gazi po osećanjima drugih. BLJAK.

Počni da je ignorišeš, jer ovako samo sebe ponižavaš. A kad ti jednom dođe iz dupeta u glavu, biće zajebano, zato prestani sa ovim suludim ponašanjem na vreme.

Ignorisanje, ali ono iskreno, ne taktično, jer nemaš šta da tražiš sa takvom poganštinom od devojke.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 20:13:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.