Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 20:34:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako da imam svoje ''Ja''?  (Pročitano 18538 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
pa to je tako kao kod tebe bambi... kad roditelj ima povjerenje u tebe..
kad se ne druzis sa svakakvim sumnjivcima...
kad ne lazes...i ne petljas nista...kad se drzis njihovih uputa i postujes ono sto ti oni kazu..narede...
i kad ti kazu da dodjes u 22...ti dosjes malo i pre toga...

i ko te onda ne bi pustio i ko ne bi onda imao potpuno povjerenje u tebe..sve i jedan roditelj bi ga imao...
a kad se ti smucas sa sumnjivcima...svadjas se roditeljima..kad si bezobrazan...drzak...
kad ih ne postujes...pa ko ce takvo diijte da pusti na ulicu medju svijet..do kad hoce i kad to hoce..i da radi sta hoce....
nijedan normalan roditelj to nece uraditi.....jer uglavnom svi roditelji znaju sta ima sve napolju...
i znaju da tamo niko napolju..tom njihovom djetetu... nije roitelj..da ga mazi i pazi i cuva..
i trpi njegova sranja...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Ja skroz razumem tvoju kevu.

Sad si u godinama kad se praave neke neoprostive greske. U ovo vreme, u ovoj zemlji gde je svaki drugi narkoman, a treci narko diler, gde se klinke satiru od ku*ca....Imas srece sto ti keva nema pare da ti iznajmi privatnog ucitelja da ne promolis nos i stana.

I moja ce cerka imati isti tretman kao i ti kad bude imala 15 godina. Nikakvo ubedjivanje ni molitva joj nnece pomoci. Ono sto  mrzim je da vidim pijanu zenu. Drogiranu zenu. Klinku za koju se prica da se jebe za dopune....Boze sacuvaj.
Samo da mi ne bude kurva i narkomanka. A za to ce da bude zasluzna mama koja ce je vezivati za radijator. Tacka.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Свијет је пакао, вежимо дјецу и не пуштајмо их ван атомског склоништа.  Smile Не функционише то баш тако.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 6630, valjda

Sad si u godinama kad se praave neke neoprostive greske. U ovo vreme, u ovoj zemlji gde je svaki drugi narkoman, a treci narko diler, gde se klinke satiru od ku*ca...

Ovo sve moze preko dana... izrazito preko dana, kad su roditelji na poslu i kad imash gajbu za sebe i svoju devojchicu... ili sa drugarom da izduvate dzoint na terasi i popijete koje pivo...

« Poslednja izmena: 26. Jul 2012, 10:03:13 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 

Sad si u godinama kad se praave neke neoprostive greske. U ovo vreme, u ovoj zemlji gde je svaki drugi narkoman, a treci narko diler, gde se klinke satiru od ku*ca...

Ovo sve moze preko dana... pogotovo preko dana, kad su roditelji na poslu i kad imash gajbu za sebe i svoju devojchicu...

Generalno braniti nekom da izlazi do kad hoce, po meni, je jedino zbog svakojakih manijaka...
Inache ovo da se ne bi drogirala, hebala, pila... To pada u vodu, mi smo sve to radili preko dana dok su roditelji na poslu...

Preko dana? Cekaj malo ...moja keva je znala kad je ko bbio kod mene, komsinnice su sve pprenosile, kasnije sam dobila takvee batine da nisam mogla da sedim na dupetu 10 dana....i to kad sam bila II ili III razred...
Kako je mmoguce da ti neko bude u stanu a da ti smes nekoga da dovedes kad ti roditelji nisu kuci?
Mene bi moja unakazila od batina. A za caleta da ne pricam.....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 6630, valjda
Jbg, dosta toga zavisi od komshiluka  Smile
Ja u zavichaju imam kucu, zapravo dve kuce u velikom dvorishtu... A i mushko sam  Smile

Ozb, ja sam imamo neke kvazi zabrane do prvog polugodishta srednje shkole i uopshte mi nije smetalo da budem sa devojchicom, da se drogiram i pijanchim sa drugarima posle shkole... Kod mene kuci, ili kod drugova...

Kasnije su digli ruke od mene i iselili me u drugu kucu i ukinuli apsolutno sve zabrane... Chak mi je keva zalivala biljkice koje su rasle na prozoru... Uglavnom, svoje druge godine srednje shkole se skoro i ne secam...

Shta hocu da kazem, u vecini sluchajeva zabrane u tinejdz dobu daju suprotan efekat, revolt, svadje i ko-zna-shta-sve-ne...

OK, moji roditelji su liberalni, dozvoljavali su mi da devojke prespavaju kod mene, da ja prespavam kod njih, nije bio problem da me nema kuci par dana bez da neko uopshte zna gde sam... I nisam ispao toliko losh, uglavnom nisam isfrustriran i nemam potrebu da se dokazujem bilo kome, svo moje divljanje je ostalo negde u srednjoj shkoli...

Majke, mojih tadashnjih devojaka su imale visoko mishljenje o meni: da sam fin, pametan, dobar... I nisu imale problem da njihove cerke prespavaju kod mene... Naravno, bilo je tu dosta politike i pregovora, ali zene su apsolutno znale da necemo spavati u dva odvojena kreveta i grickati chips cele noci...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Ja nikada nisam spavala kod momka. Nisam smela da budem napolju posle 23h. Prve izlaske do 4 ujutro sam imala sa sadasnjim muzem.
Da sam ja pusila marihuanu moja mama zivi detektor za droge i alkohol bi se satrala tako bi da Sodoma i Gomora bile maciji prddez nasprav njenog satiranja.
A cale bi me se odrekao da zna ...

Inace ovo je kljucno
Citat
Naravno, bilo je tu dosta politike i pregovora, ali zene su apsolutno znale da necemo spavati u dva odvojena kreveta i grickati chips cele noci...

I ovo

Citat
A i mushko sam
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
ja sam imao svoje "gnijezdo" od rane mladosti..
ali opet sam vise fatacina pa i  seksa imao kod djevojaka u njihovim sobiccima..
nego kod sebe..msm ... u toj ranoj fazi mladosti...
cure u tim godinama ...
nekako su uvijek opustenije na svom terenu....naravno ako izuzmemo male rospije...
njima je bilo svejedno....i na pozarnim stepenicama...i u podrumu...i iza hotela na zidu...i toaletu..lokalnog caffe-a....
i bilo gdje...kao i sa skoro bilo s kim....ali to nije bila nikad kategorija koja je mene privlacila..
ni dan danas me ne zanima nesto sto svi mogu da lako imaju....bilo sta....
i to sve takvo... je ... uglavnom bezvrijedno....nemas nista od toga...
samo se bi ukaljas "obraz" i oboris  rejtig...kod iole vrijednih truda - cura...Smile Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Nokia 1800
15 godina... do 4 ujutru... pa makar i samo za taj festival...

pa ti nisi ni svesna koliko si slobodna.  Smile

Ali, razumem to kad neko prosto ne zna kako je nekad bilo... ili kako je drugim ljudima. I istina je, ne znaš da ceniš to što imaš dok ga ne izgubiš, ali polako... još si mlada.

Ako ipak posle svega što si čula na ovoj temi odlučiš da hoćeš još slobode, i ako imaš apsolutno poverenje u sebe, dođi jednog dana kući sad članskom kartom omladinske zadruge.
Reci im da tražiš posao, da ne želiš više da im budeš teret i da hoćeš da se osamostališ. (naravno, ovo je samo blefiranje)

Po nekoj mojoj logici, trebalo bi da upali, jer imaš 15 godina...
Da to uradi muškarac u 20-toj godini, roditelji bi ga podržali.  Smile

U najgorem slučaju, dobićeš posao...  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Valkira

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 2897
Zastava Loznica
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.966.0
sad smo rešili problem... objasnila sam da ako hoću da napravim glupost, mogu da napravim i u podne... Oni su rekli da je ok, ali pošto sam već imala iskustva sa manijacima, shvatili su da znam da se branim i da mi se ništa loše ne može dogotiti dok sam sa momkom... Hvala na savetima, sad je sve ok  Smile
Btw, profil TheEscapist više nije moj, ja ne mogu da uđem na njega, piše kao pogrešna šifra, odem na mejl kad ono promenjena šifra na mejlu  Smile sreća pa mi facebook i burek nisu na istom mailu
IP sačuvana
social share
Mi bajkeri barabe smo teške, koja ne da, ide kući peške.
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 20:34:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.