Naravno da ima izuzetaka tako da i postoji šansa da žena bude aktivna i uspešna u vojsci u skoro svim jedinicama....Nego jel' bf zbog pičkanja na ovoj temi dobio ban ili zbog nečeg drugog ?
"Imamo li dovoljno municije???"-Imamo,zasto pitas?
Zodijak
Pol
Windows 7
Mozilla Firefox 3.6.12
Nokia C5
@ i posle mene jaa
sine,ajde trudio sam se da ne kazem ali jace je od mene,ali ono,ako ti sa svojih 90 kilograma i 188 ne mozes pod tim uslovima da kopas rov,uz svo svoje poznavanje problematike,trebas debelo da se zapitas:
a)jesi li ti fizicki dorastao tome b)jesi li ti dorastao nakon svega obrazlozenog ovoj temi???
Jer,mnogo nizi i mrsaviji momci su to mogli,a kamo li zene,koje su kroz istoriju prozivljavale mnogo vece muke i patnju na svetskim ratistima.Naravno,nedostatak informacija i interesovanja za istorijsim cinjenicama uvek preklopi kvaziancionalizam koji vecina taho bahato prosipa.Tema vise nema svrhe pa bih predlozio jedan lock,jer se ovde vec frlja raznoraznim glupostima...
Na 40` u `ladu sa 90 kg i 188 me moz` rov da iskopa...Mislim da su zene ovde najmanje krive za propast nase vojske Sedi 1 !
Sine, vidim ja da si ti vojsku, rov i pusku video samo na slici, pa da ti onda obrazlozim
Kao prvo, ja nisam reko da nisam iskopao, nego da je bilo jebeno tesko Kao drugo, rov je bio za stojeci stav....pa na moju visinu racunaj kolka je rupa Kao trece, sve sam to radio sa punom ratnom opremom i na 40 stepeni kao cetvrto, ja sam to uradio, ali ko sto rekoh, je bilo tesko, do te mere, da sam siguran da bi za 99.9% zena to bila nemoguca misija. Kao peto, ja sve to znam, zato sto sam kroz to proso...a ti samo mlatis u prazno, jer si se obrazovao na vikipediji i vojsku video samo tamo
« Poslednja izmena: 28. Nov 2010, 22:27:41 od I Posle Mene JAA »
"Imamo li dovoljno municije???"-Imamo,zasto pitas?
Zodijak
Pol
Windows 7
Mozilla Firefox 3.6.12
Nokia C5
@ i posle mene jaa
kako god,moras da poradis na fizickoj spremi,da se ne brukamo nemam ja tebi sta da se dokazujem sinak,to sam radio mnogo bitnijim personama ili minimum sebi ravnima
Nemas sta da dokazujes, slazem se...vec si sve dokazao i pokazao
ajde ajde,nemoj ovako jeftino da skupljas postove,pametuj dalje
Posto ja mnogo pametujem i ne znam o cemu pricam, a usput sam i fizcki nespreman Evo, neka ti strucnjak (a usput i marinci, koji ne dozovljavaju zenama da ucestvuju u borbenim misijama) objasni kolko si glup, i pricas o stvarima koje ne poznajes, a neko, nekad, negde, ti je reko da je cool i politicki korektno da zene idu u vojsku, pa sad ovde lelemudis u prazno
od 7:39
Naravno, tesko da je on tebi ravan (ooo veliki ekspertu), pa nemas sta da se dokazujes takvima, i ocigledno je da je zadojen kvazinacionalizmom, pa u pauzmam drkanja na Busa i rat, izrazito mrzi zene...ali eto, mozda se nadje neki klerofasista i mizoginista kojeg ce zanimati sta ima da kaze on i marinci.