Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako ce vojsku unistiti 3 zene pilota- Teorija by Bf-109g6  (Pročitano 8119 puta)
27. Nov 2010, 22:11:08
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Ej, Bf pa nije valjda da to sto 3 uspesne devojke lete u nasoj vojsci, unistava tu istu vojsku Smile

prichali smo vec o tome , pa da ne duzim previshe . kad zbog takvih "uspeshnih" zena ubachenih zbog lazne ravnopravnosti u vojsku pochnu da ginu vojnici (a i civili) u nekom ne daj boze ratu , onda ce biti kasno  Smile .

cena gluposti je uvek visoka , samo je chesto placaju ni krivi ni duzni neki drugi .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ah, to! Ali bre, zbog 3 pilota (zenskih pilota) ne bi trebalo, pa i da su najgori, da strada cela vojska. Mnogo si sumnjicav - sad bih ja trebao traziti i naci neku amerikanku koja je zdimila i preselila na onaj svet ko zna koliko neprijatelja, ili pak neku zenu pilota koja je uspesno odradila gomilu zadataka, samo da bih tebe uveravao da to i nije bas tako kako mislis. Veruj mi lakse je da budes malo fleksibilniji. Ne znam na osnovu cega tako pouzdano tvrdis to sto tvrdis. Znaci sve one zene piloti su reklama i deo neke zavere, sta li? Smile Smile Smile Ili ti se neka bas zamerila, pa onda ono: "koga zmija ugrize i gustera se boji" Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung S7
Uhhh sto nemamo vise zena pilota....mada polako evo ih stizu!!
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ah, to! Ali bre, zbog 3 pilota (zenskih pilota) ne bi trebalo, pa i da su najgori, da strada cela vojska.

za bednu vojsku kakva je nasha (sa stotinak aktivnih pilota) 3 letece curke  Smile mogu da budu vrlo mnogo , narochito ako zbog njihove "struchnosti" neko pogine .

a nije u pitanju samo avijacija , vec i kopnena vojska .  rat nimalo nije politichki korektan i nikoga nece biti briga zashto si ti odluchio da pravish kvote "zenskih vojnika"  Smile .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Je vois tout!

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
@papalu
pusti bre preganjanja sa tekila-gerila ekipom koja ni vojsku nije odsluzila,a kamo li rov videla(osim na vikipediji Smile )inace bi znali da nase devojke i te kako znaju da ratuju(i ratovale su  Smile )cak i bolje od nekih nabedjenih maco muskaraca(koji su kada je pocelo da zvizdi plakali! Smile )
a  devojci svaka cast i cestitam joj "krila" Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
@papalu
pusti bre preganjanja sa tekila-gerila ekipom koja ni vojsku nije odsluzila,a kamo li rov videla(osim na vikipediji Smile )inace bi znali da nase devojke i te kako znaju da ratuju(i ratovale su  Smile

ja bih se ipak kladio da ti vojsku nisi sluzio sinak , inache bi znao neke stvari zbog kojeg bi ti bilo jasno zashto su zene u vojsci uvek bile ili losha ideja ili poslednja ochajnichka mera  Smile a mogao bi ipak da probash da iskopash taj rov koji pominjesh , chisto da vidish u chemu se sastoji vojnichki zanat sad kad takve mushkarcine kao ti ochekuju da ih zene brane  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Je vois tout!

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
e nasmeja me od srca! Smile  Smile  Smile tvojim biserima stvarno nema kraja Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
e nasmeja me od srca! Smile  Smile  Smile tvojim biserima stvarno nema kraja Smile  Smile  Smile

mozesh da se smejesh koliko hocesh , ali probaj radi vezbe jednom da iskopash taj rov  Smile .  onda zamisli da ga kopash pod punom ratnom opremom i to malim ashovom . e  a onda pogledaj slike studentkinja VA i profesionalnih "vojnikinja" , sa njihovim lakiranim nokticima i friziranim kosicama  Smile  pa iskopaj josh jedan rov , trebace ti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Je vois tout!

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
ja sam kopao kada je trebalo,za tebe sam siguran da nisi Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
ja sam kopao kada je trebalo,za tebe sam siguran da nisi Smile  Smile

ma kopao si ti , ali s lopaticom u pesku  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.