Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 18:25:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da je glasanje danas,kako bi glasao/la?

Glasanje završeno: 16. Avg 2007, 02:07:23

Srpska radikalna stranka
24.8%  (33)
Demokratska stranka
21.1%  (28)
Demokratska stranka Srbije
13.5%  (18)
Liberalno Demokratska Partija
17.3%  (23)
Socijalistička partija Srbije
1.5%  (2)
Srpski pokret obnove
6%  (8)
G17+
3.8%  (5)
Nije na listi
1.5%  (2)
Ne glasam ni za koga
10.5%  (14)
Ukupno glasova: 133
Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako biste glasali sada?  (Pročitano 40088 puta)
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
-Samo nastavi-ti,Bambyle,Stami[b][/b],Panini..Možda i nije loše to što zagadjujete svojim prostačkim postovima svaku iole normalnu temu-pokažite onima koji neznaju kakvi su glasači odredjenih stranaka. Smile
 [

Majstore demokratije, najpametnija ovco u stadu na forumu -dobro je da samo ti znas sta treba Srbiji a da smo mi ostali prostaci.
nakon svega kako te ne izvredjati na pasja kola da najzad pocnes da shvatas da svako ko drugacije misli od tebe nije neprijatelj Srbije. Ovde niti hocu da pokusavam da ti dokazem koliko volim Srbiju a po tvojim postovima nisam bas siguran u tu cinjenicu.
A sto se politicke orijentacije, mog  glasanja u sl.-mogao si sto puta da procitas.
Ali tebo objasnjavati je kao i balvanu pokazti da je najbolja garnitura. Od njega se da istesati najbolja garnitura  ali ti zakrzljali balvan koji nemoze biti istesan ni u najprostiju motku,.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
To obavestajne sluzbe jako dobro razradjuju.
Ubiju coveka, pa prebace na ovu tematiku.
Evo danas Simovic ponovo svedoci: milijarde evra podelio Beba, Djiki, Cheda, Siptar, Buha.
Po ne znam koji put menja iskaz. Kako nosorozi ne shvataju da su zrtve ozne, i da ce jos duuuuugo u buvaru. Do kraja.
Kenedija su ubili zbog detanta i zbog stotinaa milijardi koje bi militaristi izgubili. Isto su smenili i Hruscova. Ali ubise istovremeno i Merilinku i iskonstruisali stvar.
I tako cetrdeset godina svet pita kako se kresala Merilinka a ne zasto je u stvari ubijen Kenedi.
Za utehu balvanima ima ih i u americi ne samo kod nas. Smile Smile Smile
Tako i sa Djikijem. ubi ga, pa odmah kresni i Siptara i iskonstruisi pricu. Vutra, shit, dop, bulja.
Ali nisu ocekivali da Cheda beli nos, bude toliko tvrd orah.
Koliko se dopa nagutao, crko bi i slon, ali jebi ga cigance imaa tvrdu jetru i jos tvrdji stomak.
Doci ce on za koju godinu na vlast, pa da vidimo bal vampira. Smile Smile Smile

Smile Smile Smile Smile . . . Postovi su ti full . . . . Ipak ovo boldovano  Smile Smile . . . Jbg baratas ovim "cinjenichicama" kao od sale . . . Nije sve to tako prosto i jednostavno a i 90% nije tacno . . . Istina(bar ona konacna ) nece nikad biti dostupna nama smrtnicima. . .

I sta vam je s tim balvanima ?? Smile Smile  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6230
@Sle Jr
Balvana je bilo i bice.
Oni drze akrepe i mutante na vlasti.
Malo prostudiraj koliko je obavestajna sluzba vazna za jedno drustvo. Narocito u modernim vremenima, od Feliksa Djerzinskog, preko Heidricha i Himlera pa dolaze malo i nasi abadzija Rankovic(tvorac ozne savremene ozne), pa Edgar Hoover i koliko ih jos ima.
Jedan broj rezimskih novinara koji te vesti iskonstruisu i evo ti vlast na tacni.
Neces? Ispasce da si se sam ubio i to tri puta i svi ce verovati.
Ako neko dozivljava oznu kao obicne pendrekase, onda cini najvecu gresku u zivotu. To je akademija nauka, sa veoma obrazovanim ljudima.
Ako treba, za par dana ce Kostunjavi da postane najveci lopov, narkoman i kurvar. Tajni jeretik za koga niko nije znao.
Zato i Joca trafika mora da igra po njihovim pravilima igre.
A ko njih drzi? Pa nema vise ideologije. Ideologija su pare. A pare drze Slobini tajkuni.
Kada je padao rezim komunjara, Sloba i Tudjman su rekli: ima da vas stavimo da se ubijate, kopate oci a mi cemo da sklanjamo gold.
Kada se zvrsi vladacemo na drugi nacin.
Tajkuni moraju da isprse gold, jer kod ozne su svi podaci sta je ko krao.
Ozna drzi tajkune, jer nema garanciju da ce drugi to placati dobro.
Politicar ima da igra izmedju nas ako hoce da opstane. Jel malo jasnije?
« Poslednja izmena: 17. Sep 2007, 21:39:48 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 Smile

S'vatio sam ja sta si ti hteo da kazes . . . Al kao sto rekoh mi te krucijalne cinjenice necemo nikad saznati. . . Vec samo neku drugu pricu nekog drugog na vlasti. . . A moji smajliji su upereni tvom nacinu pisanja,balvanima i mutantima i akrepima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
@Sle Jr
Balvana je bilo i bice.
Oni drze akrepe i mutante na vlasti.
Malo prostudiraj koliko je obavestajna sluzba vazna za jedno drustvo. Narocito u modernim vremenima, od Feliksa Djerzinskog, preko Heidricha i Himlera pa dolaze malo i nasi abadzija Rankovic(tvorac ozne savremene ozne), pa Edgar Hoover i koliko ih jos ima.
Jedan broj rezimskih novinara koji te vesti iskonstruisu i evo ti vlast na tacni.
Neces? Ispasce da si se sam ubio i to tri puta i svi ce verovati.
Ako neko dozivljava oznu kao obicne pendrekase, onda cini najvecu gresku u zivotu. To je akademija nauka, sa veoma obrazovanim ljudima.
Ako treba, za par dana ce Kostunjavi da postane najveci lopov, narkoman i kurvar. Tajni jeretik za koga niko nije znao.
Zato i Joca trafika mora da igra po njihovim pravilima igre.
A ko njih drzi? Pa nema vise ideologije. Ideologija su pare. A pare drze Slobini tajkuni.
Kada je padao rezim komunjara, Sloba i Tudjman su rekli: ima da vas stavimo da se ubijate, kopate oci a mi cemo da sklanjamo gold.
Kada se zvrsi vladacemo na drugi nacin.
Tajkuni moraju da isprse gold, jer kod ozne su svi podaci sta je ko krao.
Ozna drzi tajkune, jer nema garanciju da ce drugi to placati dobro.
Politicar ima da igra izmedju nas ako hoce da opstane. Jel malo jasnije?
mogli bi ove tvoje postove da uzmemo i da napravimo knjigu,kao sto su uradile i one dve kompleksasice iz pescanika....neka citaju deca i da se malo vesele Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mrgec
jel ti dobro? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
taxtex
"PatriJote" i dalje salju postove koji obiluju fasizmom i kvazi-patriotizmom, vredjanjem, uvredama, glupostima, izlivima primitivizma, neobrazovanosti itd....zar sa takvima da ocekujemo nesto?    Nikako !
Vidiš ja ovo sve mislim za tebe!Ocigledno si pobrkao loncice!Osim što si šiptarsko-ustaška kombinacija izdajice ti si još i bezobrazan,imputiraš drugima ono što si sam!

Citat
mrgec
jel ti dobro? 
Opet zamena"teza"!Tebi ocito nije dobro! Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 17. Sep 2007, 23:01:37 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Citat
Osim što si šiptarsko-ustaška kombinacija izdajice

Brat bratu ovako ??  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Domace vaspitanje....da pokaze koliko je besan Smile Smile   ....obican primitivac, ako mene pitas Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Domace vaspitanje....da pokaze koliko je besan Smile Smile   ....obican primitivac, ako mene pitas Smile
nije primitivac,vec covek koji koristi sve blagodeti slobode govora Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

dobro je meni,ali izgleda tebi posle silnih radnih sati po klozetima amerike malo tintara preskace Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 18:25:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.237 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.