Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:35:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da je glasanje danas,kako bi glasao/la?

Glasanje završeno: 16. Avg 2007, 02:07:23

Srpska radikalna stranka
24.8%  (33)
Demokratska stranka
21.1%  (28)
Demokratska stranka Srbije
13.5%  (18)
Liberalno Demokratska Partija
17.3%  (23)
Socijalistička partija Srbije
1.5%  (2)
Srpski pokret obnove
6%  (8)
G17+
3.8%  (5)
Nije na listi
1.5%  (2)
Ne glasam ni za koga
10.5%  (14)
Ukupno glasova: 133
Idi dole
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako biste glasali sada?  (Pročitano 40070 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Citat
Osim što si šiptarsko-ustaška kombinacija izdajice

Brat bratu ovako ?? Smile Smile
Jezik pregrizao!Ovakvog nebih ni neprijatelju poželio! Smile Smile Smile
Citat
obican primitivac, ako mene pitas
Tata ti je primitivac!Ali ne obican,tako nešto imati kao što si ti,stvarno mi žao coveka!

Citat
dobro je meni,ali izgleda tebi posle silnih radnih sati po klozetima amerike malo tintara preskace     
Misliš blentuša!Nema on to ,u njega je sve šuplje,od price pa do blentuše! Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 18. Sep 2007, 00:04:21 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2244
Zastava Sky
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
čeda kako bi drugačije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
LG Nexus 5
[Off obrisan]

[Edit by Crowz: Setas po samoj ivici, maleckaa. Ne radi to.]

« Poslednja izmena: 18. Sep 2007, 00:37:54 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Proleteri svih zemalja, oprostite mi! Smile

zar oni jos postoje

O, da postoje. To su oni što u ovim vremenima hoće da rade malo i to su oni što imaju logiku da ih niko ne može takao malo platiti koliko oni mogu malo da rade. To su oni što psuju svaku novu tehnologiju, što ne veruju da se po jutru dan poznaje, što gledaju grand i glasaju za sps a bogme zabune se pa zaokruže i radikale. I uz izuzetke koji ne mogu biti časni već samim tim što su u spsu ili su radikali (što znači da imau ličnih interesa ili su nedoedukovani ili neki drugi problem lične nedorađenosti ili...) to su ljudi koji nisu baš uvek imali peticu iz istorije, o pravoslavlju, veri, poštenju i časti znaju taman toliko da ne ispadnu stupid pred sopstvenom decom...
ZAjedničko sa pripadnicima ostalih stranaka im je to što im manje više ne smeta baš baš strašno što nam se deca drogiraju još od 13-e godine. Albanski lobi, koji radi transport i unos PAS-a (psiho aktivnih supstanci) u Srbiju je velikodusan. Pa tu i tamo calne neke pare kome treba. E, da se TO ne  bi otkrilo, moramo da u prvih 100 dana vlade glasnogovorimo uspehe poput nahvatavanja mafijaša čija krivica NIKADA nije dokazana. Jer da ne blebeću o tome, vlasi bi se dosetili... i odoše im kuće i vikendice i položaj i ljubavnica i sve u p.m. 'Nači - vrh brate. Ko još mari za porast narkomanije u Srbiji... Kosovo odlazi, a to treba naplatiti.
Da se vratim temi: bez kralja ne valja. Aj proverimo. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 Kažem sebi-"Ne ulazi u politički forum,sve vrvi od Rinaka,Stamija,Bambilea,Kombiondžija..."...I onda imam šta da vidim kako maleckaa kaže lepo sve sami primitivni postovi nadojeni mržnjom......
  Dakle,i kad sam bio klinac i video kakvi ljudi se lože na Slobodana M. -znao sam,osećao sam da je loš i da nešto tu ne valja.Onda je bio miting 91 i dobio sam kao prolaznik u pola osam uveće masiranje i smaranje od murije a da nemam pojma o čemu se radi..Tad me politika žestoko zainteresovala i rodio se bunt-puštao sam kasete sa govorima Vuka na trgu posle 9 marta sa zgrade-postavim kas a penzosi pizde  Smile i tako ..
 Šta hoću da kažem..Ovo,kako se "bore" mladi ljudi za svoje "ideale"  Smile je ustvari tužna priča nekih koj nemaju šta drugo da kažu.Osim da pljuju na druge jer je u tome smisao.To je radio Sloba devedesetih,to rade mladi(većina njih a i ovde na forumu)2007.
 Sve više mi je draži ldp baš zato jer ga takvi pljuju Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
А пола од људи које си набројао јесу млади који желе да им држава изгледа добро али да не пузи као последња слина...
Да се не извињава за сво зло овог света и да не ћути о злочинима који су начињени њој...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Kažem sebi-"Ne ulazi u politički forum,sve vrvi od Rinaka,Stamija,Bambilea,Kombiondžija..."...I onda imam šta da vidim kako maleckaa kaže lepo sve sami primitivni postovi nadojeni mržnjom......
  Dakle,i kad sam bio klinac i video kakvi ljudi se lože na Slobodana M. -znao sam,osećao sam da je loš i da nešto tu ne valja.Onda je bio miting 91 i dobio sam kao prolaznik u pola osam uveće masiranje i smaranje od murije a da nemam pojma o čemu se radi..Tad me politika žestoko zainteresovala i rodio se bunt-puštao sam kasete sa govorima Vuka na trgu posle 9 marta sa zgrade-postavim kas a penzosi pizde  Smile i tako ..
 Šta hoću da kažem..Ovo,kako se "bore" mladi ljudi za svoje "ideale"  Smile je ustvari tužna priča nekih koj nemaju šta drugo da kažu.Osim da pljuju na druge jer je u tome smisao.To je radio Sloba devedesetih,to rade mladi(većina njih a i ovde na forumu)2007.
Ko sebe da sam čitala : )
E, baš tako. Odlično prepoznavanje slobizma medju mladima. Vidite li dokle je dogurao taj bolesni PR, tog bolesnog vođe. Mladi samo pljuju, jer za pljuvanje je potrebna samo pljuvačka, a toga bar imaju dosta jer se pljuvačka luči kada smo gladni (a Sloba je ostavio i posledice decenijske hronične gladi usled nemanja para), a hoće pljuvačka da se luči pojačano i kada se zloupotrebljavaju kojekakve psihoaktivne supstance, a i to nam je ostavio Sloba, tu pravnu apatiju koja je samo u službi aktuelne političke vlasti i ništa drugo ne radi ili se ne usuđuje da radi. I hoće to pojačano lučenje pljuvačke kada je neko besan bez argumentacije. A ovde vrvi od besa, a naročito od neargumentovanog besa.
Mlade je oduvek karakterisala inicijativa! Gde vam je? Inicijativa, neagresivnost, inteligencija, mašta, progres... Većina ne radi ništa progeresivno na polju opšteg, baš kao što ni Sloba nije radio ništa progresivno...
Tužno, pretužno.
Ali hajde da vidimo, šta bi vas pokrenulo na pozitivno. Na promenu na bolje? Baš me zanima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230
Citat
nema sta ovog puta pobedjujemo

pa jednom moramo, vidis koliko pokusavamo.
Vanja dobro bi bilo da udju balvani u rat.
Spalili bi ih za jedan sat i ucinili bi patriotsku uslugu Srbiji da nestanu.
Ali nece oni to.
Oni hoce da masu zastavama, a da drugi ginu.
Polse ce izmisljati preko Kurira druge Sorosevce.
Njima je stalo do bureka, piva i Kurira jer im je to mentalno maksimalni domet u zivotu.
Nema lepseg generatora pljuvanja, a lici i na patriotizam i ljubav preme necemu sto nikada nije osetio.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
 Dakle,i kad sam bio klinac i video kakvi ljudi se lože na Slobodana M. -znao sam,osećao sam da je loš i da nešto tu ne valja.Onda je bio miting 91 i dobio sam kao prolaznik u pola osam uveće masiranje i smaranje od murije a da nemam pojma o čemu se radi..Tad me politika žestoko zainteresovala i rodio se bunt-puštao sam kasete sa govorima Vuka na trgu posle 9 marta sa zgrade-postavim kas a penzosi pizde Smile i tako ..
 Šta hoću da kažem..Ovo,kako se "bore" mladi ljudi za svoje "ideale" Smile je ustvari tužna priča nekih koj nemaju šta drugo da kažu.Osim da pljuju na druge jer je u tome smisao.To je radio Sloba devedesetih,to rade mladi(većina njih a i ovde na forumu)2007.
Znaci sada sam na prvom mestu!To smatram licnim uspehom,jer kada takav epitet dobijem od nekoga ko podržava Ldp izdajice znam da sam na pravom putu!

Nije da se obraćam direktno, samo vapim za jasnim odgovorom. Dakle, da ponovim, šta je Slobica učinio dugoročno dobro za ovaj narod??? Aman, gde ste sada sve njegove pristalice i SPS glasači? Koliko se ja razumem ama baš NIŠTA, osim što je napravio sjajnu žabokrečinastu podlogu za gmizavce i osim što je napravio fenomenalan sistem za sivu ekonomiju i sad svako ko hoće nešto da otvpri, a ne daje državi harač koliki je držćava nezamislivo zamislila, svaki može biti uhapšen jer je nešto utajio, švercovao... ili, što me uvek zasmeje, jer je zloupotrebio službeni položaj u svojoj sopstvenoj privatnoj prćiji. O tempora, o mores!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230
Ma daj malecka to su urodjene fukare.
Ni ne znaju gde je to. Onaj koji je bio samo dva dana tamo, zna dobro da se tamo ne moze ziveti.
Najgore je sto ce posle ovih izbora da oteraju sve iz enklava i da ce ostati sever naseljen Kostunicinim Srbima pod kapom Marka Jaksica i kompanije.
U enklavama, neizlaskom na izbore doci ce Siptari na vlast jer Srbi organiziju izbore kad i Srbija sto ce svakako biti nelegitimno, jer tamo samo Unmik moze da raspise izbore. Scenario je vec pripremljen isto kao za vreme Slobe.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:35:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.